canım sen bankacı değilmisin.. yani santral/yönetici sekreteri gibi bişi mi görevinyok cnm öle başka yeri kendim bulup çıkabilirim ancak..
insan kaynaklarıyla görüştüm müdür istedikten norm kadroyla alabiliyolar birini benden başka böle bir sorun yaşayan yok burda normalde dediğin gibi olması gerek ama benim şansıma işte.
amin inşallah..yok cnm bundan vicdanın v si bile yok yani..
Allah hayra çıkarsın inşallah :26:Bugün içimde bi huzursuzluk var, hayır olsun :97:
Sanki bişeyleri yanlış, eksik yapmış gibiyim:18:
süper yaa :))CANIM BEĞENECEĞİNİ BİLİYODUM BEN ORAYI ÇOK SEVERİM ÇOK OTANTİK BİDE TERASI ÇOK GÜZEL ESİYOGELİN VALLA AYY GELSENİZ NE GÜZEL OLUR YA SIRA GECELERİ HELE ÇOK GÜZEL OLUYO CANIM
SİNEMM
ardakl Kk BURA CANIM ÇARDAKLI KÖŞK
ben 24. haftadayım canım doğum kasımda allah izin verirse sen kaçıncı haftadasın?
Allah hayra çıkarsın inşallah :26:
süper yaa :))
bana çok tanıdık geliyo burası, yani göz aşinalığı bi dizi felan çeklmişmidir acaba burda?
BİLMEMKİ CANIM AMA SANMIYORUM URFADAKİ YERLER HEP BÖYLE BİRAZDA ONDAN GÖZÜNE ÖYLE GELMİŞ OALBİLİRAllah hayra çıkarsın inşallah :26:
süper yaa :))
bana çok tanıdık geliyo burası, yani göz aşinalığı bi dizi felan çeklmişmidir acaba burda?
cok güzel bır yermıs yaa ama uzak bıze...........
selam kızlar, nber
bugün işe başladım :d dün geldim görüşmeye anında aldılar işe beni..
çok güzel oh be aradıgım yeri sonunda buldum..kalbalık ortamdayım ama tek çalışıcam .şirket girşindeyim..santralde..:d evimede çok yakın:) yol sorunu yok artık benim işimde evime yakın artık allahıma şükürr
ay konuk olasım geldi, nasıl güzel yer yaaa :26:BİLMEMKİ CANIM AMA SANMIYORUM URFADAKİ YERLER HEP BÖYLE BİRAZDA ONDAN GÖZÜNE ÖYLE GELMİŞ OALBİLİR
Cevahir Konuk Evi Fotoğraf Galerisi BİDE ŞURAYI İNCELESENE CANIM
BİGÜN YOLUNUZ DÜŞERSE BEKLERİM İNŞALLAH
selam kızlar, nber
bugün işe başladımdün geldim görüşmeye anında aldılar işe beni..
çok güzel oh be aradıgım yeri sonunda buldum..kalbalık ortamdayım ama tek çalışıcam .şirket girşindeyim..santralde..evimede çok yakın:) yol sorunu yok artık benim işimde evime yakın artık allahıma şükürr
canım sen bankacı değilmisin.. yani santral/yönetici sekreteri gibi bişi mi görevin
allah hayra çıkarsın inşallah :26:
Süper yaa :))
yaaaaniiinigar şimdi aklıma geldi süpersin yaafacede benim albümde var orad resim çekilmiştik ordan görmüşündür köşkün resminide koymuştum
selam kızlar, nber
çok güzel oh be aradıgım yeri sonunda buldum..kalbalık ortamdayım ama tek çalışıcam .şirket girşindeyim..santralde..evimede çok yakın:) yol sorunu yok artık benim işimde evime yakın artık allahıma şükürr
yaaaaniiidiyorum ben bir yerden gözüm kıstırıyo diye
çok zekalıyım ya unutmamışım
ayrılmam
hadi kov beni yüreğinden
hiçbir yere terk etmem
seni zar zor buldum ben
aşktan vazgeçmek yok
canım beğeneceğini biliyodum ben orayı çok severim çok otantik bide terası çok güzel esiyogelin valla ayy gelseniz ne güzel olur ya sıra geceleri hele çok güzel oluyo canım
Sinemm
ardakl kk bura canım çardaklı köşk
selam kızlar, nber
bugün işe başladım :d dün geldim görüşmeye anında aldılar işe beni..
çok güzel oh be aradıgım yeri sonunda buldum..kalbalık ortamdayım ama tek çalışıcam .şirket girşindeyim..santralde..:d evimede çok yakın:) yol sorunu yok artık benim işimde evime yakın artık allahıma şükürr
ZEKANI YERİM SENİN MAŞALLAH
BENDE SEVERİM BU ŞARKIYI DU DİNLEYİM
oleyygelirizzzz
Hayırlı olsun süper.....
Yol yemek maaş nasıl
Hadi beraber dinleyelim, sonra da "seninki"
yalancisin bana bir sey sorma
ınatçisin yeter artik sorma susar misin?
Beni baskasina sorma
ocagina düsüp aldanacagim
tuzagina düsüp aldatacagim
ınadina senin olmayacagim
En sevdiğim s. Ortaç şarkısı
ahh kızım mükemmel bgn tam gun gezdk işlerimiz vardı halledemedk ama olsun gezdk genede:) sen nasılsın fundacımGünaydın eos nasılsın kızın bugün nasıl
selamm
nasılsınız kızlar nasıl gıdıyor nevar ne yok ?
eşim aradı domates soslu biberimi yiyomuş,
genelde beğenir benim yemeklerimi ama bi yemek için ilk kez arıyo
bayıldımmmm, hepsini bitiricem diye aramış
çok hoşuma gitti :87:
bende akşama browni yapıcm, ama nigarım senin tariften değil kendiminkinden...seninkini kendimize deneyim önce...bide çiklat eritme uzun sürer belkim beceremem falan :))
kek yapıp arkilere gitcez
yeni iş bulursun hayatım tecrüben varsa hiçbişi düşünme bebeğini düşün sadeceslm kızlar ben geldm,
öğlen arası gittim doktora 10 dk erken çıkacaktım izin aldım sözde adam anında nezamn ücretsiz izne ayrılıyosun dedi bide diyoki bak herkes vermz öyle izin ben veriyorum sana tam olarak nezamn ayrılacaksın söyle bizde kendimizi ayarlayalım burası asistansız olmaz birini bulmamız gerek dedi moralimi bozdu gönderdi napacam bilmiyorm şimdi ben izinden dönünce napacam iştenmi çıkaracaklar yoksa buraya gelebilecekmiym bilmiyorm off allahım(
nekk hiç geçmiyor saat daha 6bugün saat nekadar çabuk geçiyo
minicik küçücük miniminnacık enerji deposu topik üyeniz geldi....
bolcum o müdürünü al aşağı etmek lazım insafsız herif
fundiş çerçeveler çok güzel ki evim olsun bende istiyorum onlardan
özgecim imam bayıldı tarifi istemişsin patlıcanları yamalı soy ikiye böl ortadan sonra uzunlamasına dörde böl ama kopartma yani ucu tutsun sonra biberlerini ve patlıcanlarını kızart tencereye diz başka tavada soğanı sarmısağı kavur salçasını ekle 3 4 domates rendele yada küçük küçük doğra tencereye dök bunları biraz solunca azcık su koy kısık ateşte pişir afiyet olsun buda benim kaynanamdan öğrendiğim imam bayıldıafiyet olsun
Bugün içimde bi huzursuzluk var, hayır olsun :97:
Sanki bişeyleri yanlış, eksik yapmış gibiyim:18:
hayırlısı olsun canım hakkında.
bende 14+6 haftamdayım
benım dogumda 22 ocak daha cookkkk var..............
yeni işinde başarılar superselam kızlar, nber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?