eşinin d.günü kutlu olsun, nice beraber yaşlara canım....
oo iyisiniz hadi..ama sadece idareyemi ...ilk iftaramı bide :)
evet canm...evlerimizde çok yakınve çok seviyorum ben o aileyi, abi abla diyorum benden büyükler :))
evet bildiğimi yapayım da rezil olmayım:26:
ama seninkini denicem mutlaka...
yıl dönümü yemeğiistemişlerdi ya kızlar hemen kızma senin için bişi düşünmüştüm
ben hiç imam bayıltmadım canım, yapmadım yani:26:
ben de yapmadım canım imam bayıldı :26:
zeynepcim ben 1-2 kere yaptım imam bayıldı ama netten bulmuştum tarifini. uzun zamandır da yapmadım. kendime özel bir tarifim yok yani.
fundam bekliyoruz fotoyu
offf çok sıkıcı bir gün. hava sıcak, patron biryere çıkmıyor, karşılıklı oturup duruyoruz yaaa:97::97:
zeynepcim ben 1-2 kere yaptım imam bayıldı ama netten bulmuştum tarifini. uzun zamandır da yapmadım. kendime özel bir tarifim yok yani.
fundam bekliyoruz fotoyu
offf çok sıkıcı bir gün. hava sıcak, patron biryere çıkmıyor, karşılıklı oturup duruyoruz yaaa:97::97:
öyle tabi zuzum seni s geçermiyim hiçcanım özel sipariş olmuyo
Dedeman hiltongardenın cevahir el ruha buralardan teklif aldım
patatesleri haşlıyosun, kaşar ve tereyağla ezip püre yapıyosunteşekkür ederim canım kırmıız biberli patates olabilr
hiltonun binası nekaaa güzl kız :)) hilton olsun lüffen
hangi izinden canım, hafta sonundan sonra mı :26:slm kızlar ben geldm,
öğlen arası gittim doktora 10 dk erken çıkacaktım izin aldım sözde adam anında nezamn ücretsiz izne ayrılıyosun dedi bide diyoki bak herkes vermz öyle izin ben veriyorum sana tam olarak nezamn ayrılacaksın söyle bizde kendimizi ayarlayalım burası asistansız olmaz birini bulmamız gerek dedi moralimi bozdu gönderdi napacam bilmiyorm şimdi ben izinden dönünce napacam iştenmi çıkaracaklar yoksa buraya gelebilecekmiym bilmiyorm off allahım(
hangi izinden canım, hafta sonundan sonra mı :26:
ondan bahetmiyo herhalde
slm kızlar ben geldm,
öğlen arası gittim doktora 10 dk erken çıkacaktım izin aldım sözde adam anında nezamn ücretsiz izne ayrılıyosun dedi bide diyoki bak herkes vermz öyle izin ben veriyorum sana tam olarak nezamn ayrılacaksın söyle bizde kendimizi ayarlayalım burası asistansız olmaz birini bulmamız gerek dedi moralimi bozdu gönderdi napacam bilmiyorm şimdi ben izinden dönünce napacam iştenmi çıkaracaklar yoksa buraya gelebilecekmiym bilmiyorm off allahım(
ne yapacaksın off bu adam seni iyice zor durumda bırakıyoeşinle bi konuş sedacım
canım bana cvp veerdiysen benim adım özgeBende netten bulup yapmıştım yine öyle yapıcam :13:
slm kızlar ben geldm,
söyledim cnm oda biliyo ama oda ne yapabilirki zaten durumumuz müsait olsa 5 dk. durdurmaz beni burda ama kahretsinki çalışmam gerekiyor..
başka iş bakarsın doğumdan sonra hiç olmadı, deneyimin var bulunur bi şi :26:söyledim cnm oda biliyo ama oda ne yapabilirki zaten durumumuz müsait olsa 5 dk. durdurmaz beni burda ama kahretsinki çalışmam gerekiyor..
ay pardon ya ben enki sordum sandım, o meze sormuş
seduşum yasal sürem ne zamansa o zaman çıkcam deseydin. canım nolur sıkma canını ya, kıyamam. kimseye şikayet de edemezsin ki adamı. offf, elime bir geçirsem var ya senin şu müdürü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?