2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

teşekkür ederim canım

öyle tabi zuzum seni s geçermiyim hiçcanım özel sipariş olmuyo
Dedeman hiltongardenın cevahir el ruha buralardan teklif aldım

zeynepcim ben 1-2 kere yaptım imam bayıldı ama netten bulmuştum tarifini. uzun zamandır da yapmadım. kendime özel bir tarifim yok yani.

fundam bekliyoruz fotoyu

offf çok sıkıcı bir gün. hava sıcak, patron biryere çıkmıyor, karşılıklı oturup duruyoruz yaaa:97::97:

canım bana cvp veerdiysen benim adım özge Bende netten bulup yapmıştım yine öyle yapıcam :13:

ekledim canım

teşekkür ederim canım kırmıız biberli patates olabilr
patatesleri haşlıyosun, kaşar ve tereyağla ezip püre yapıyosun
hazır satılan közlenmiş kırmızı biberleri küçük küçük doğra önceden..
püreden yumurtadan az küçük parça kopart yuvarla, parmağınla içini oy (içli köfte yapar gibi
içini biberle doldur, ağız kısmını hafif büz..
kıyılmış maydanozda yuvarla
bukadar
hem tat hem görüntü süper

slm kızlar ben geldm,
öğlen arası gittim doktora 10 dk erken çıkacaktım izin aldım sözde adam anında nezamn ücretsiz izne ayrılıyosun dedi bide diyoki bak herkes vermz öyle izin ben veriyorum sana tam olarak nezamn ayrılacaksın söyle bizde kendimizi ayarlayalım burası asistansız olmaz birini bulmamız gerek dedi moralimi bozdu gönderdi napacam bilmiyorm şimdi ben izinden dönünce napacam iştenmi çıkaracaklar yoksa buraya gelebilecekmiym bilmiyorm off allahım(

slm kızlar ben geldm,
öğlen arası gittim doktora 10 dk erken çıkacaktım izin aldım sözde adam anında nezamn ücretsiz izne ayrılıyosun dedi bide diyoki bak herkes vermz öyle izin ben veriyorum sana tam olarak nezamn ayrılacaksın söyle bizde kendimizi ayarlayalım burası asistansız olmaz birini bulmamız gerek dedi moralimi bozdu gönderdi napacam bilmiyorm şimdi ben izinden dönünce napacam iştenmi çıkaracaklar yoksa buraya gelebilecekmiym bilmiyorm off allahım(

hangi izinden canım, hafta sonundan sonra mı :26:
ondan bahetmiyo herhalde

ne yapacaksın off bu adam seni iyice zor durumda bırakıyoeşinle bi konuş sedacım

canım bana cvp veerdiysen benim adım özge Bende netten bulup yapmıştım yine öyle yapıcam :13:

ay pardon ya ben enki sordum sandım, o meze sormuş

seduşum yasal sürem ne zamansa o zaman çıkcam deseydin. canım nolur sıkma canını ya, kıyamam. kimseye şikayet de edemezsin ki adamı. offf, elime bir geçirsem var ya senin şu müdürü

evt cnm aynen bende artık eylüle sonuna kadar bırakması gerek napim 32.haftada mecbur ayrılırım allah bu yaptıklarının karışılığını versin ona başka bişe istemiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…