2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

görümcenin oğlu onun evinde kalıcak dimmi? kaç yaşında çocuk?

gece kalmıor sadece 4 yşında ama sevgili görümcem hiç terbiye vermemiş o derece yaramaz bi çocuk bgn laptopumu düşürdü.

ilahi ebru sakın öle şeylere karışma sakın seni rahatsız ederler canım benim :18:

allah korkum var dua etsn

gece kalmıor sadece 4 yşında ama sevgili görümcem hiç terbiye vermemiş o derece yaramaz bi çocuk bgn laptopumu düşürdü.

allah korkum var dua etsn
hımm gündüzleri sende yani, zor yaa :26: ama o da anneanne torununu özlemiş almıştır yanına.. yarım gün sende kalsın, kızını sevsin sonra alsın anneannesi

görüöcem boşanıor istda suan tek yaşıor die biliom ama ondn çocuk burda kalıor cnm

olan çocuklara oluyor zaten böle durumlarda üzüldüm çocuğa...
allah kayınvalidesinden çekenlere sabır versin valla çok zor memnuniyetsiz insanla laftan anlamaz insanla yaşamak aile olmak

Ezan okunuyor, pazartesi bu saatte iftar yapıyor olucaz :18:
ben gidim "küçük sırları" izliyim, o esnada da çamaşır katlarım biraz
salonda çamaşırdan oluşan bir dağ var resmen yarın yokum, kayınvalidemdeyim evim çok dağınık kalmasın
görüşürüz sonra kızlar

yaşasın yarın 12 ye kadar uyucam, hem de kocişle
kahvaltıya da patates ekmekleri yapim bari

tamam cnm dikkat et kendine..

nigar hadi yine iyisin ohh ne güzel yarın bizim yerimizede uyu canm yarın bize yine iş var ya off kızlar oteli ayarladım hiltondayız ondan öncede demo yemeği olcak pazartesi ben yine davetliyim yani 2 kere gidicem zuzum oteli pek bi beğenmiştin gel yavrum senide davet ediyorum nasıl olsa şirkettenbugün çok koşuşturdum çok yoruldum akşam çay ve kahvaltı türü yaptıkmakinayı boşaltım yeni oturdum daha yarın görüşürüz kızlar çok öptüm

Günaydın herkese

Hemen dünü anlatayım dün muayene oldum gözüken bişey yok keseye baktı ondada bişey yok dedi sonra çok fazla akıntım varmış mantar testi yaptırdım bide yanma var diye smear testi yaptı. Bu testler çarşamba günü çıkacak yine bi idrar testi yaptı oda temiz. Bana dediki bazı gebelikler hemen gözükmezler eğer 10 gün içinde regl olmazsan tekrar gelmen lazım kan testi yaparız sen hamileymişsin gibi hareket et dedi. Ağır kaldırma falan dedi sonucu düşükle sonuçlanmasın dedi. Çarşamba gününü iple çekiyorum ama hala karnım ağrıyor

Sonra ordan çıktık teyzemin kızına gittik bebeğini sevmeye. Kızkardeşlerde geldi benim kardeşim annem bütün kızlar toplandık çok iyi geldi bana ya 7 de evdeydim hemen bi düğün fotosu aldım koştum pastaneye siparişide verdim.

8 e doğru eşim geldi hemen yemek yedik karalahanamı sardım çokta güzel sardım valla ilk kez sarmama rağmen pişirdimde akşam. TAbi gece 1 de yattım sabahta 2 tane atmış ağzına kaynanam. Çok beğenmiş akşam bide attım ağzımıza 2 -3 tane valla bende beğendim

Nigar bahsedince o an aşerdim sanki :))))

hadi bakalım canım inşalah bebek vardırsen yinede iki durumada hazırlıklı ol inşallah test sonuçlarında temiz çıkar..ne zamandı evlilik yıldönümünüz

Pazartesi günü canım

Kaynanam gidecekmiş kızına gitma ya alt tarafı bi yemek yicez dedim yok giderim dedi

Bu arada sonuçlar çıkana kadar randevu olmayacak

Doktor olmas dedi :)))

günaydın kızlar

evet haftanın son günü benim içinde yarın izinyim yaşasın

elfim hayırlııs olsun canım dikkat et kendine işallah test sonuçlarında temiz çıkar bir problem yoktur

elfişimmm hayırlısı olsun inşallah daha heyecanlı bekleyiş sürecek yani. eşin ne dedi doktorun hamilelikle ilgili dediklerine? heyecanı nasıldı?

elfişimmm hayırlısı olsun inşallah daha heyecanlı bekleyiş sürecek yani. eşin ne dedi doktorun hamilelikle ilgili dediklerine? heyecanı nasıldı?

Teşekkür ederim canım ben ve eşimin heyecanı cuma günü hastaneye gittiğimizde bitmişti şimdi annemlerin başladı ümitlenmeyin çok karnım ağrıyor her an olucam diyorum yok yok kesin hamilesindir diyorlar. Kaynanam dahil. sonra eşimde yine bi heyecan başladı

Eşim dün açmış göbeğimi ilk öpücüğü kondurayım bebeğimize diyor. Bide sarma yapıyorum ellerim dolu kapa şu göbeği diyorum yok biraz izleyelim diyor deli :) Kaynanamın yanında göbeğim açık duruyom öyle sonra zorla kapattırdım dedim kalkıp elimi yıkayacam bak dedim tamam tamam dedi kapattı :))

Sabahta kaynanam diyorki ağır bi iş yapma bugün zorlama kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…