görümcenin oğlu onun evinde kalıcak dimmi? kaç yaşında çocuk?kaynanam geldi görümcemin oğlu burda kaynanam bakıckda delirdim her zmnki gibi ve söledm görüşmeyelim die. az yüz görsün hmn değişiyor yaa
görümcenin oğlu onun evinde kalıcak dimmi? kaç yaşında çocuk?
ilahi ebrusakın öle şeylere karışma sakın seni rahatsız ederler canım benim :18:
hımm gündüzleri sende yani, zor yaa :26: ama o da anneanne torununu özlemiş almıştır yanına.. yarım gün sende kalsın, kızını sevsin sonra alsın anneannesigece kalmıor sadece4 yşında ama sevgili görümcem hiç terbiye vermemiş o derece yaramaz bi çocuk bgn laptopumu düşürdü.
allah korkum var dua etsn
hımm gündüzleri sende yani, zor yaa :26: ama o da anneanne torununu özlemiş almıştır yanına.. yarım gün sende kalsın, kızını sevsin sonra alsın anneannesi
görüöcem boşanıor istda suan tek yaşıor die biliom ama ondn çocuk burda kalıor cnm
Ezan okunuyor, pazartesi bu saatte iftar yapıyor olucaz :18:
ben gidim "küçük sırları" izliyim, o esnada da çamaşır katlarım biraz
salonda çamaşırdan oluşan bir dağ var resmenyarın yokum, kayınvalidemdeyim evim çok dağınık kalmasın
görüşürüz sonra kızlar
yaşasın yarın 12 ye kadar uyucam, hem de kocişle
kahvaltıya da patates ekmekleri yapim bari
günaydın herkese
hemen dünü anlatayım dün muayene oldum gözüken bişey yok keseye baktı ondada bişey yok dedi sonra çok fazla akıntım varmış mantar testi yaptırdım bide yanma var diye smear testi yaptı. Bu testler çarşamba günü çıkacak yine bi idrar testi yaptı oda temiz. Bana dediki bazı gebelikler hemen gözükmezler eğer 10 gün içinde regl olmazsan tekrar gelmen lazım kan testi yaparız sen hamileymişsin gibi hareket et dedi. Ağır kaldırma falan dedi sonucu düşükle sonuçlanmasın dedi. çarşamba gününü iple çekiyorum ama hala karnım ağrıyor
sonra ordan çıktık teyzemin kızına gittik bebeğini sevmeye. Kızkardeşlerde geldi benim kardeşim annem bütün kızlar toplandık çok iyi geldi bana ya 7 de evdeydim hemen bi düğün fotosu aldım koştum pastaneye siparişide verdim.
8 e doğru eşim geldi hemen yemek yedik karalahanamı sardım çokta güzel sardım valla ilk kez sarmama rağmen pişirdimde akşam. Tabi gece 1 de yattım sabahta 2 tane atmış ağzına kaynanam. çok beğenmiş akşam bide attım ağzımıza 2 -3 tane valla bende beğendim
nigar bahsedince o an aşerdim sanki :))))
elfişimmm hayırlısı olsun inşallahdaha heyecanlı bekleyiş sürecek yani. eşin ne dedi doktorun hamilelikle ilgili dediklerine? heyecanı nasıldı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?