kızlar günaydınnnn. geçmişi ta dün sabahtan okumaya başladım henüz buralara gelemedim önemli bi konu varsa birazdan okuyunca yorum yaparım.
Ama elfi seni bi kere alıntılamış bulundum cevap yazmadan geçemicem. Ben görgüsüzüm o zaman senin görümceye göre. Eltim görgüsüz, annemler görgüsüz oy maşallah herkes görgüsüz!!!ki herkesin evinde salonunda bi düğün fotosu vardır duvarda ya da çerçevede bunun neresi görgüsüzlük be mnyak kadın!!!!
kızlarrrrr bugün hiç bişi mutluluğumu bozamıcak ama çokkkkkkkkkkkkkkkkk tatlı minnacık bembeyaz bi kızımız oldu eltim dün doğurdu allahım nası güzel nası güzel bebek bakmaya doyamadım. İlk gördüğümde gözümden yaşlar boşaldı neden bilmiyorum hiç yeni doğmuş bi bebek görmemiştim çok kötü oldum. o kadar insanın içinde ağlayamadım da içimde kaldııı. Ya insan nası heveslenio kızlar böyle görünce wallaaaa
eşim 10 dk.da bir biz de yapalım dio, sonra sen güzel bi işe girince yaparız dio.aynı cümleyi dün 50 kere söyledi belki. o da çok heyecanlı amca oldu ya beyfendi :))))
kızlar akşam eşimin doğum günüydü pratik şeyler hazırladım pastaneden marketten aldım ona yine masa hazırladım foto ekledim
teşekkür ederim canım sende al kampanya devam ediyofundacım hayırlı olsun çerçevelerin
sağol tatlım çekerim bakarsın fotosunu alıncafundam hayırlı olsun çerçevelerin eminim çok güzel dururlar
güle güle kullan cnm çok güzellerdi ikisi de ben de çok beğeniyorum onları ama sanırım o fotolar küçük boyutta yani bilmiyorum öyle gibi görünüyor bizim o boyutta fotomuz yok içine ne koycam diye almaktan vazgeçmiştim.
Fundiiiiş görünce kesin canın çeker benden söylemesiYa problem şu ki sütü gelmedi henüz dün bütün gün uğraştık emsin diye ama sadece bi iki damla su geliyor gibi süt gelmedi. Sezaryende bikaç gün sonra gelirmiş bazen inş. öyledir ve yakında gelir yaaa. Bebişi dün eltimin bi arkadaşı gelmişti onun da bebeği var emziriyor. O emzirdi bizimkini de süt annesi oldu yani :))))
kızlar akşam eşimin doğum günüydü pratik şeyler hazırladım pastaneden marketten aldım ona yine masa hazırladım foto ekledim
ay öyle deme yaa o anları düşününce zor tabi yaren ama olsun yaa her şeye değiyor onun o mis kokusu minnak suratıayşammm hayırlı olsun, analı babalı büyüsün inşallah.canım şimdi kucağına alınca tatlı gelir ama sen geceleri kal bebişin olduğu yerde, bir süre için ertelersin bebiş yapmayı kesin. ben ablamlarda kalmıştım yeğenim küçükken. gece uykusu diye birşey kalmıyor ilk zamanlarda. ben bir tek ondan çekiniyorum. ağlama krizleri falan oluyordu böcüüümün ne yapsak susmuyordu, çok sabır gerektiriyor. ama tabii kucağına alıp onun o süt kokusunu hissedince tüm yorgunluğu da geçiyor insanın kısa bir süreliğine de olsa
.
elfi cidden onun inadına alsana bi tane laf sokarsa da sanene ben görgüsüzüm de geç.teşekkür ederim canım sende al kampanya devam ediyosalla görümceni kıskananlar çatlasın yap
teşekkür ederim canım ben düğün fotosu koymam sanırım normal foto düşünüyorumyinede bilmiyorum hele gelsinde ayy yazık ilk başta gelmiyo bide çok ağrır şimdi onun memişleri
bu arada elfişim görümcene söyle benim eve gelsin de görgüsüzlük görsünsalonda 4 tane kadar düğün fotomuz var bizim
Ayşecim benim kuzenimin bebeğide almadı 3 gün uğraştılar baya zorladılar bebek alıştı ilk süt olmuyor bebek emdikçe gelir şimdi çok güzel sütü var çokta şeker emiyor bebişimiz. dün gittim tosun gibi bişey maşallahçokta güler yüzlü sürekli gülüyor daha 3 aylık
ay öyle deme yaa o anları düşününce zor tabi yaren ama olsun yaa her şeye değiyor onun o mis kokusu minnak suratı
Elfi cidden onun inadına alsana bi tane laf sokarsa da sanene ben görgüsüzüm de geç.
Cnm çerçevelerin gelsin de koyarsın fotosunu belkim biz de kıskanır alırız
Memişleri zaten büyüktü şimdi kafam kadar olmuşlar nası olcak bilmiominş. Bian önce hallederler şu süt işini
ya ben öyle haset kıskanan birini fark ettiysem çevremde baktım bana laf falan sokuyo inadına yaparım ve hiç tınlamam dahada çatlarevet koyarım ayşecim dekorasyon çok seviyorum daha çok eksikleri var evimizin yavaş yavaş alıcam inşallah
ben de dekorasyonu çok seviyorum yaaaa htırlıosan bi ara o büyük vazolardan ben de alıcaktım ve kaç ay oldu hala alıcam. ÇErçeveler güzel modern bibilolar vazolar istiyorum bi türlü kısmet olmadı almak. Şu işleri bi düzenine oturtsak ilk iş ev alışverişine çıkıcam
evet hatırlıyorum ben salona almıştım bitaneolsun canım alırsın daha kafanda tasarla yavaş yavaş alırsın bi kereden alınmıyo zaten bizi ikea ya bırakmasınlar ayşam
kızlar günaydınnnn. geçmişi ta dün sabahtan okumaya başladım henüz buralara gelemedim önemli bi konu varsa birazdan okuyunca yorum yaparım.
Ama elfi seni bi kere alıntılamış bulundum cevap yazmadan geçemicem. Ben görgüsüzüm o zaman senin görümceye göre. Eltim görgüsüz, annemler görgüsüz oy maşallah herkes görgüsüz!!!ki herkesin evinde salonunda bi düğün fotosu vardır duvarda ya da çerçevede bunun neresi görgüsüzlük be mnyak kadın!!!!
kızlarrrrr bugün hiç bişi mutluluğumu bozamıcak ama çokkkkkkkkkkkkkkkkk tatlı minnacık bembeyaz bi kızımız oldu eltim dün doğurdu allahım nası güzel nası güzel bebek bakmaya doyamadım. İlk gördüğümde gözümden yaşlar boşaldı neden bilmiyorum hiç yeni doğmuş bi bebek görmemiştim çok kötü oldum. o kadar insanın içinde ağlayamadım da içimde kaldııı. Ya insan nası heveslenio kızlar böyle görünce wallaaaa
eşim 10 dk.da bir biz de yapalım dio, sonra sen güzel bi işe girince yaparız dio.aynı cümleyi dün 50 kere söyledi belki. o da çok heyecanlı amca oldu ya beyfendi :))))
gözünüz aydın canım çok tatlıdır o şimdi minnacık bişidir ben çok korkuyorum kucağıma almayailk sıralar
günaydın kızlarrr...
elfiimm hadi hayırlısı olsun canım.....çarşambayı iple çekicez yani :))))
ayşam allah analı babalı büyütsün canım....
Zeynep senin evdede var dimi film afişi gibi çerçeve değişik bişe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?