2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ayşammm hayırlı olsun, analı babalı büyüsün inşallah. canım şimdi kucağına alınca tatlı gelir ama sen geceleri kal bebişin olduğu yerde, bir süre için ertelersin bebiş yapmayı kesin. ben ablamlarda kalmıştım yeğenim küçükken. gece uykusu diye birşey kalmıyor ilk zamanlarda. ben bir tek ondan çekiniyorum. ağlama krizleri falan oluyordu böcüüümün ne yapsak susmuyordu, çok sabır gerektiriyor. ama tabii kucağına alıp onun o süt kokusunu hissedince tüm yorgunluğu da geçiyor insanın kısa bir süreliğine de olsa

kızlar akşam eşimin doğum günüydü pratik şeyler hazırladım pastaneden marketten aldım ona yine masa hazırladım foto ekledim

hamarat hatunumuz bizim. hemen bakıyorum sofraya.

fundacım hayırlı olsun çerçevelerin
teşekkür ederim canım sende al kampanya devam ediyosalla görümceni kıskananlar çatlasın yap
fundam hayırlı olsun çerçevelerin eminim çok güzel dururlar
sağol tatlım çekerim bakarsın fotosunu alınca

teşekkür ederim canım ben düğün fotosu koymam sanırım normal foto düşünüyorumyinede bilmiyorum hele gelsinde ayy yazık ilk başta gelmiyo bide çok ağrır şimdi onun memişleri

bu arada elfişim görümcene söyle benim eve gelsin de görgüsüzlük görsün salonda 4 tane kadar düğün fotomuz var bizim

ay öyle deme yaa o anları düşününce zor tabi yaren ama olsun yaa her şeye değiyor onun o mis kokusu minnak suratı
elfi cidden onun inadına alsana bi tane laf sokarsa da sanene ben görgüsüzüm de geç.

Cnm çerçevelerin gelsin de koyarsın fotosunu belkim biz de kıskanır alırız

memişleri zaten büyüktü şimdi kafam kadar olmuşlar nası olcak bilmiom inş. bian önce hallederler şu süt işini

bu arada elfişim görümcene söyle benim eve gelsin de görgüsüzlük görsün salonda 4 tane kadar düğün fotomuz var bizim

Bi kaç çerçeve alıcam en yakın zamanda. Dün fotoları karıştırdım ne güzel fotolar var yazık orda bi köşedeler bi kaç tanesini çerçevelettiricem :)))

Ayşecim benim kuzenimin bebeğide almadı 3 gün uğraştılar baya zorladılar bebek alıştı ilk süt olmuyor bebek emdikçe gelir şimdi çok güzel sütü var çokta şeker emiyor bebişimiz. dün gittim tosun gibi bişey maşallah çokta güler yüzlü sürekli gülüyor daha 3 aylık

maşallah onaa biz de sürekli uğraşıyoruz emsin diye. inş. gelecek cnmmm

ya ben öyle haset kıskanan birini fark ettiysem çevremde baktım bana laf falan sokuyo inadına yaparım ve hiç tınlamam dahada çatlarevet koyarım ayşecim dekorasyon çok seviyorum daha çok eksikleri var evimizin yavaş yavaş alıcam inşallah

ben de dekorasyonu çok seviyorum yaaaa htırlıosan bi ara o büyük vazolardan ben de alıcaktım ve kaç ay oldu hala alıcam. ÇErçeveler güzel modern bibilolar vazolar istiyorum bi türlü kısmet olmadı almak. Şu işleri bi düzenine oturtsak ilk iş ev alışverişine çıkıcam

evet hatırlıyorum ben salona almıştım bitaneolsun canım alırsın daha kafanda tasarla yavaş yavaş alırsın bi kereden alınmıyo zatenbizi ikea ya bırakmasınlar ayşam

evet hatırlıyorum ben salona almıştım bitaneolsun canım alırsın daha kafanda tasarla yavaş yavaş alırsın bi kereden alınmıyo zatenbizi ikea ya bırakmasınlar ayşam

ikea dan ricaa ediyorum bi tane de buraya açsın lütfeeeeeeen

Bebişin fotosu eklendi albüme taze tazeee :) düğünüm albümünde kkızlar. eşim çekmişti face e koymuş hemen çaldım :))

gözünüz aydın canım çok tatlıdır o şimdi minnacık bişidir ben çok korkuyorum kucağıma almayailk sıralar

günaydın kızlarrr...

elfiimm hadi hayırlısı olsun canım.....çarşambayı iple çekicez yani :))))

ayşam allah analı babalı büyütsün canım....

gözünüz aydın canım çok tatlıdır o şimdi minnacık bişidir ben çok korkuyorum kucağıma almayailk sıralar

günaydın kızlarrr...

elfiimm hadi hayırlısı olsun canım.....çarşambayı iple çekicez yani :))))

ayşam allah analı babalı büyütsün canım....

saolun kızlar allah hepimize versin imş. enki ben de korktum almaya cnm yaa bişi olursa diyee. beceremem ki ben bebek tutmayı :))

ben ilk dakikasında bile tutarım bebişi hiç korkmam. alışığım kuzenlerimden, biricik yeğenim böcüğümden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…