- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
günaydın kızlar
evet haftanın son günü benim içinde yarın izinyim yaşasın
elfim hayırlııs olsun canım dikkat et kendine işallah test sonuçlarında temiz çıkar bir problem yoktur
teşekkür ederim canım ben ve eşimin heyecanı cuma günü hastaneye gittiğimizde bitmişti şimdi annemlerin başladı ümitlenmeyin çok karnım ağrıyor her an olucam diyorum yok yok kesin hamilesindir diyorlar. Kaynanam dahil. Sonra eşimde yine bi heyecan başladı
eşim dün açmış göbeğimi ilk öpücüğü kondurayım bebeğimize diyor. Bide sarma yapıyorum ellerim dolu kapa şu göbeği diyorum yok biraz izleyelim diyor deli :) kaynanamın yanında göbeğim açık duruyom öyle sonra zorla kapattırdım dedim kalkıp elimi yıkayacam bak dedim tamam tamam dedi kapattı :))
sabahta kaynanam diyorki ağır bi iş yapma bugün zorlama kendini
Smear ı bilmiyorum ama kesin mantar vardır diyorum tüm belirtileri var ama inş. temiz çıkar o da
elfi dr deseydinki pazartesi evlilik yıldönümümüz bi ogün yapsak olurmu diye:89::94:
Ayy demekki bebeğin olsa bunlar seni el üstünde tutucak özellikle kaynanan hadi bakalım inş vardır
Dünde annemle konuşuyodum regl oldum dedim yinemi dediyinemi derken anne dedim ayda 1 kere işte yoksa dedim sen torunmu istiyosun dedim evet artık istiyoruz dedi
elfi dr deseydinki pazartesi evlilik yıldönümümüz bi ogün yapsak olurmu diye:89::94:
Ayy demekki bebeğin olsa bunlar seni el üstünde tutucak özellikle kaynanan hadi bakalım inş vardır
Dünde annemle konuşuyodum regl oldum dedim yinemi dediyinemi derken anne dedim ayda 1 kere işte yoksa dedim sen torunmu istiyosun dedim evet artık istiyoruz dedi
elfişim mantar olsa kaşınma yapmaz mı ya? var mı ki kaşınma?
Bizimde yatak odasında kocaman bi tane düğün fotomuz var duvarda. Salonada bi kaç tane çerçeve alayım dedim hemen görgüsüz olduk. Yeni evlenen herkes boy boy fotolarını koyuyor sağa sola
Eşime mesaj attım moralim çok bozuk diye aradı işyerinde bişeymi oldu dedi ne işyerisi ya arabada olanlara dedim. hmm dedi bozma sen moralini dedi benim için kahvaltını yap falan dedi
evet canım ya geçen ananemde diyo ayy herkes bebek istiyoe fundam artık 1sene dolunca hepsi bekliyor bir torun olsun diye benim kaynanam5-6geçişti ozaman söylüyodu torun olsada sevsek falan diye bende sesimi çıkarmadım baksa bişe söylemiyo diyo herşeyin zamnı var dedim biraz geçsin dedim
eşim temizlik yapamıyor ya dün dedim hamileysem ne yapıcam ben öğrenmen lazım bana yardım etmelisin eşimde çok uğraşır benimle annen gelsin yardıma dedi öyle güldük geçtik
sabahta kaynanam dedi ya dolma içi getirirsem işyerinden yine yaparmısın böyle ramazanda iyi gider eşimde yok daha yapmasın beli ağrıyor dedi kaynanamda hemen lafı yapıştırdı sende dün iş yaptırıyordun ne oldu dedi.
Ay ben çok duygusal ve alıngan oldum eşime sessizce kızdım öyle dersen ananda böyle söyler işte dedim
canım kaşıntı var ama öyle çok değil özellikle geceleri çok oluyor kaşıyamıyorumda tahriş olmuş gibi acıyor.
artık hamileysen eğer ikisininde yardımcı olması lazım
kızlar günaydınnnn. Geçmişi ta dün sabahtan okumaya başladım henüz buralara gelemedim önemli bi konu varsa birazdan okuyunca yorum yaparım.
Ama elfi seni bi kere alıntılamış bulundum cevap yazmadan geçemicem. Ben görgüsüzüm o zaman senin görümceye göre. Eltim görgüsüz, annemler görgüsüz oy maşallah herkes görgüsüz!!!ki herkesin evinde salonunda bi düğün fotosu vardır duvarda ya da çerçevede bunun neresi görgüsüzlük be mnyak kadın!!!!
Kızlarrrrr bugün hiç bişi mutluluğumu bozamıcak ama çokkkkkkkkkkkkkkkkk tatlı minnacık bembeyaz bi kızımız oldu eltim dün doğurdu allahım nası güzel nası güzel bebek bakmaya doyamadım. Ilk gördüğümde gözümden yaşlar boşaldı neden bilmiyorum hiç yeni doğmuş bi bebek görmemiştim çok kötü oldum. O kadar insanın içinde ağlayamadım da içimde kaldııı. Ya insan nası heveslenio kızlar böyle görünce wallaaaa
eşim 10 dk.da bir biz de yapalım dio, sonra sen güzel bi işe girince yaparız dio.aynı cümleyi dün 50 kere söyledi belki. O da çok heyecanlı amca oldu ya beyfendi :))))
niye öyle dedin ki gitsin tabi ne işi var onun yıldönümü mü bi gün de yalnız bıraksın kendiniz güzelce bi eğlenin cnm yaPazartesi günü canım
Kaynanam gidecekmiş kızına gitma ya alt tarafı bi yemek yicez dedim yok giderim dedi
Bu arada sonuçlar çıkana kadar randevu olmayacak
Doktor olmas dedi :)))
Eşimden yana hiç şüphem yok şakasına söyledi o ama kaynanam su içtiği bardağını bile makinaya koymaz en çokta neye kızıyorum biliyomusun dışardan insanlar diyorki ne güzel kaynanan sana yardımcı oluyordur yaa ne demezsin diyorum bende
ayşemmmkıyamam ya inşallah sizinde bebeğiniz olur görümcem doğum yaptı benimde pazartesi geliyolarmış bakalım belki bizde heves ederiz evet ya bende görgüsüzüm demekki aldım o çerçevedende anahtarlıktanda içine resim seçicem
ayşemmmkıyamam ya inşallah sizinde bebeğiniz olur görümcem doğum yaptı benimde pazartesi geliyolarmış bakalım belki bizde heves ederiz evet ya bende görgüsüzüm demekki aldım o çerçevedende anahtarlıktanda içine resim seçicem
Valla ya ben çok gerginim ve herşeye alınıyorum yada bı görümcem son zamanlarda kafayı yedi iyice deli etti benide
Bide dikkat ettim bende konuşmuyor sabah arabaya bindi günaydın demedi akşamda kızı bizdeydi almaya geldi insan bi kolay gelsin der masadaydım lahanayı sarıyordum ağzını bile açmadı
Valla ya ben çok gerginim ve herşeye alınıyorum yada bı görümcem son zamanlarda kafayı yedi iyice deli etti benide
Bide dikkat ettim bende konuşmuyor sabah arabaya bindi günaydın demedi akşamda kızı bizdeydi almaya geldi insan bi kolay gelsin der masadaydım lahanayı sarıyordum ağzını bile açmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?