2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

günaydın kızlar

evet haftanın son günü benim içinde yarın izinyim yaşasın

elfim hayırlııs olsun canım dikkat et kendine işallah test sonuçlarında temiz çıkar bir problem yoktur

Smear ı bilmiyorum ama kesin mantar vardır diyorum tüm belirtileri var ama inş. temiz çıkar o da

elfi dr deseydinki pazartesi evlilik yıldönümümüz bi ogün yapsak olurmu diye:89::94:
Ayy demekki bebeğin olsa bunlar seni el üstünde tutucak özellikle kaynanan hadi bakalım inş vardır
Dünde annemle konuşuyodum regl oldum dedim yinemi dediyinemi derken anne dedim ayda 1 kere işteyoksa dedim sen torunmu istiyosun dedim evet artık istiyoruz dedi

e fundam artık 1sene dolunca hepsi bekliyor bir torun olsun diye benim kaynanam5-6geçişti ozaman söylüyodu torun olsada sevsek falan diye bende sesimi çıkarmadım baksa bişe söylemiyo diyo herşeyin zamnı var dedim biraz geçsin dedim

Eşim temizlik yapamıyor ya dün dedim hamileysem ne yapıcam ben öğrenmen lazım bana yardım etmelisin eşimde çok uğraşır benimle annen gelsin yardıma dedi öyle güldük geçtik

Sabahta kaynanam dedi ya dolma içi getirirsem işyerinden yine yaparmısın böyle ramazanda iyi gider eşimde yok daha yapmasın beli ağrıyor dedi kaynanamda hemen lafı yapıştırdı sende dün iş yaptırıyordun ne oldu dedi.

Ay ben çok duygusal ve alıngan oldum eşime sessizce kızdım öyle dersen ananda böyle söyler işte dedim

elfişim mantar olsa kaşınma yapmaz mı ya? var mı ki kaşınma?

Canım kaşıntı var ama öyle çok değil özellikle geceleri çok oluyor kaşıyamıyorumda tahriş olmuş gibi acıyor.

akşam eşimle konuştum ben çok kötüyüm dedim

Kk daki kız çerçeve ekliyor ben diyorum ki ben alsam kim bilir kardeşin ne der ne dalgalar geçer herşeyi ona göre düşünüyorum yoruyorum benim psikolojim bozuldu dedim. Yine küsme kararı almışlar dedim bak geçende küstünüz konuşmadınız daha iyiydi böyle ama kardeş işte konuşmadan olmuyor ama o laflara ben söylesem sizin gibi eskisi gibi olamam ben bişey desem kötü olurum dedim bırakın artık şu tartışmaları falan dedim. ama elife teşhisi koydum tek kelime ile kıskanıyo dedim eşimde onayladı konuyu kapattım
sabahta kaynanam yine bişeyler anlatıp duruyordu eşimde bana bişey dicekti bi akrabamız hastanede ben gelip seni alayım gidelim gibi bişey dedi anlayamadım anne bi dakika dedi. Hemen görümcem atladı anne seni yine susturmaya çalışıyo sen bana anlat boşver dedi. Bak kadına yine eşimi kötüledi sonra bende eşimi susturdum off diye bi haykırdım sonra konuşalım dedim yine kapıyı çarptım indim arabadan. görümcem anladı ona tavır yaptığımı :))))

kızlar günaydınnnn. geçmişi ta dün sabahtan okumaya başladım henüz buralara gelemedim önemli bi konu varsa birazdan okuyunca yorum yaparım.

Ama elfi seni bi kere alıntılamış bulundum cevap yazmadan geçemicem. Ben görgüsüzüm o zaman senin görümceye göre. Eltim görgüsüz, annemler görgüsüz oy maşallah herkes görgüsüz!!!ki herkesin evinde salonunda bi düğün fotosu vardır duvarda ya da çerçevede bunun neresi görgüsüzlük be mnyak kadın!!!!

kızlarrrrr bugün hiç bişi mutluluğumu bozamıcak ama çokkkkkkkkkkkkkkkkk tatlı minnacık bembeyaz bi kızımız oldu eltim dün doğurdu allahım nası güzel nası güzel bebek bakmaya doyamadım. İlk gördüğümde gözümden yaşlar boşaldı neden bilmiyorum hiç yeni doğmuş bi bebek görmemiştim çok kötü oldum. o kadar insanın içinde ağlayamadım da içimde kaldııı. Ya insan nası heveslenio kızlar böyle görünce wallaaaa

eşim 10 dk.da bir biz de yapalım dio, sonra sen güzel bi işe girince yaparız dio.aynı cümleyi dün 50 kere söyledi belki. o da çok heyecanlı amca oldu ya beyfendi :))))

evet canım ya geçen ananemde diyo ayy herkes bebek istiyoallah hayırlı zamanda hayırlı evlat verir inşallah

artık hamileysen eğer ikisininde yardımcı olması lazım

Ayşecim allah analı babalı büyütsün meleğinizi :)

Darısı zamanı gelince hepimizin başına

artık hamileysen eğer ikisininde yardımcı olması lazım

Eşimden yana hiç şüphem yok şakasına söyledi o ama kaynanam su içtiği bardağını bile makinaya koymaz en çokta neye kızıyorum biliyomusun dışardan insanlar diyorki ne güzel kaynanan sana yardımcı oluyordur yaa ne demezsin diyorum bende

ayşemmmkıyamam ya inşallah sizinde bebeğiniz olurgörümcem doğum yaptı benimde pazartesi geliyolarmış bakalım belki bizde heves ederizevet ya bende görgüsüzüm demekki aldım o çerçevedende anahtarlıktandaiçine resim seçicem

Pazartesi günü canım

Kaynanam gidecekmiş kızına gitma ya alt tarafı bi yemek yicez dedim yok giderim dedi

Bu arada sonuçlar çıkana kadar randevu olmayacak

Doktor olmas dedi :)))
niye öyle dedin ki gitsin tabi ne işi var onun yıldönümü mü bi gün de yalnız bıraksın kendiniz güzelce bi eğlenin cnm ya

saol elfim allah sana da verir öyle minnak bi şey inş. doktora gitmişsiniz şimdi okudum. senin adına da heyecanlandım bi an cnm aman kaynanan ekstra iş çıkartmasın huzursuzluk yaratmasın da yardım etmese de olur allaşkına hadi kaynananı geçtim de bu görümce cidden başa bela bi insan.

Son düzenleme:

Fundacım hayırlı olsun çerçevelerin

kızlar akşam eşimin doğum günüydü pratik şeyler hazırladım pastaneden marketten aldım ona yine masa hazırladım foto ekledim

Valla ya ben çok gerginim ve herşeye alınıyorum yada bı görümcem son zamanlarda kafayı yedi iyice deli etti benide

Bide dikkat ettim bende konuşmuyor sabah arabaya bindi günaydın demedi akşamda kızı bizdeydi almaya geldi insan bi kolay gelsin der masadaydım lahanayı sarıyordum ağzını bile açmadı

fundam hayırlı olsun çerçevelerin eminim çok güzel dururlar

güle güle kullan cnm çok güzellerdi ikisi de ben de çok beğeniyorum onları ama sanırım o fotolar küçük boyutta yani bilmiyorum öyle gibi görünüyor bizim o boyutta fotomuz yok içine ne koycam diye almaktan vazgeçmiştim.

fundiiiiş görünce kesin canın çeker benden söylemesi ya problem şu ki sütü gelmedi henüz dün bütün gün uğraştık emsin diye ama sadece bi iki damla su geliyor gibi süt gelmedi. sezaryende bikaç gün sonra gelirmiş bazen inş. öyledir ve yakında gelir yaaa. bebişi dün eltimin bi arkadaşı gelmişti onun da bebeği var emziriyor. o emzirdi bizimkini de süt annesi oldu yani :))))

hasta olamdığından gergin olabilrsin belki canım ama görümcen hep kafayı yemiş duurmda afedersin ama insan bir sürü şey saymak isityor nasıl insan anlamıyorum seni kızkanıyor içte çekemiyor

aman nolur muhatap olma elfim o konuşsa bile . biri bu insana haddini bildirmeli artık. kardeşiyle kavga etmesi onun aklını başına getirmiyor onlar kardeş sonuçta ne kadar kötü söz de söyleseler unutulur gider. biri dışardan biri mesela sen şöööyle okkalı bi laf söylesen de içine otursa kendne gelemese bi süre ne süper olurrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…