ayşammm hayırlı olsun, analı babalı büyüsün inşallah.canım şimdi kucağına alınca tatlı gelir ama sen geceleri kal bebişin olduğu yerde, bir süre için ertelersin bebiş yapmayı kesin. ben ablamlarda kalmıştım yeğenim küçükken. gece uykusu diye birşey kalmıyor ilk zamanlarda. ben bir tek ondan çekiniyorum. ağlama krizleri falan oluyordu böcüüümün ne yapsak susmuyordu, çok sabır gerektiriyor. ama tabii kucağına alıp onun o süt kokusunu hissedince tüm yorgunluğu da geçiyor insanın kısa bir süreliğine de olsa
hamarat hatunumuz bizim. hemen bakıyorum sofraya.
Maşallah zeynepcim yine döktürmüşsün
zeynepçim benim için bi ara resmini koyarmısın merak ettim
teşekkür ederim canım keşke ikeaya gidebilsemtamam fundam koyarım bakyım varmı yanımda foto
fundam ekledim bu vardı bide eşimin bana doğum günü sürpriiz masasından koydum foto istersen ben sana göndereyim burda oçerçeveden fundam
oh herkes gidicek...bennnn
dün gece brownimi yaptım arkilere gittik, gece 1,30 da geldik eve....
pazar sabah da mutluköy diye biyer var, oraya kahvaltıya gidicez heraldeee
funda dün otantik yerlerden konuştuk, bende kahvaltıya gitcm inşallah
avatarın çok sevimlihafta sonu bol bol yapın yaramazlık:89:
dün bizde 50 ilk öpücüğü izledik beğendim tavsiye ederim izlemediyseniz
elfi 22 çok soğuk yapar çok biliomuş oooo!!!!walla ben 26-27 yapıyorum kursta, evde de 28. bu bile soğutuyor. gerçi sizin oda büyüktür belki bilemicem ama yine de 22 çok düşük dikkat et üşütürsün cnm kızla uğraşmam diosan ince bi hırka bi şey al işyerinde bulunsun acil durumlar içn cnm.Çok şükür klima takıldı odamıza ideal oda sıcaklığı 22 miş öyle diyor yanımdaki çok bilmiş ama olsun çok düşük oluncada buz gibi oluyor fark etmeden üşütüyoruz.
oyy zuzuuu afiyet olsun şimdiden. üff herkes brownie yapıo walla cnm istedi bu ara çiklat açlığı var bende zaten :))oh herkes gidicek...bennnn
dün gece brownimi yaptım arkilere gittik, gece 1,30 da geldik eve....
pazar sabah da mutluköy diye biyer var, oraya kahvaltıya gidicez heraldeee
funda dün otantik yerlerden konuştuk, bende kahvaltıya gitcm inşallah
Günaydın herkese
Hemen dünü anlatayım dün muayene oldum gözüken bişey yok keseye baktı ondada bişey yok dedi sonra çok fazla akıntım varmış mantar testi yaptırdım bide yanma var diye smear testi yaptı. Bu testler çarşamba günü çıkacak yine bi idrar testi yaptı oda temiz. Bana dediki bazı gebelikler hemen gözükmezler eğer 10 gün içinde regl olmazsan tekrar gelmen lazım kan testi yaparız sen hamileymişsin gibi hareket et dedi. Ağır kaldırma falan dedi sonucu düşükle sonuçlanmasın dedi. Çarşamba gününü iple çekiyorum ama hala karnım ağrıyor
Sonra ordan çıktık teyzemin kızına gittik bebeğini sevmeye. Kızkardeşlerde geldi benim kardeşim annem bütün kızlar toplandık çok iyi geldi bana ya 7 de evdeydim hemen bi düğün fotosu aldım koştum pastaneye siparişide verdim.
8 e doğru eşim geldi hemen yemek yedik karalahanamı sardım çokta güzel sardım valla ilk kez sarmama rağmen pişirdimde akşam. TAbi gece 1 de yattım sabahta 2 tane atmış ağzına kaynanam. Çok beğenmiş akşam bide attım ağzımıza 2 -3 tane valla bende beğendim
Nigar bahsedince o an aşerdim sanki :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?