2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

teşekkür ederim elfim iltifatın için herzaman beklerim evime size dah güzellerini yaparım

Çok şükür klima takıldı odamıza ideal oda sıcaklığı 22 miş öyle diyor yanımdaki çok bilmiş ama olsun çok düşük oluncada buz gibi oluyor fark etmeden üşütüyoruz.

oh herkes gidicek...bennnn

dün gece brownimi yaptım arkilere gittik, gece 1,30 da geldik eve....
pazar sabah da mutluköy diye biyer var, oraya kahvaltıya gidicez heraldeee

funda dün otantik yerlerden konuştuk, bende kahvaltıya gitcm inşallah

fundam ekledim bu vardı bide eşimin bana doğum günü sürpriiz masasından koydum foto istersen ben sana göndereyim burda oçerçeveden fundam

hadi bakalım canım sevindim değişiklik olur gidin vallabakalım biz bugün güya dışarı çıkmıycaktık ama pantolonu götüürcem boyunu düzeltsinlerdışarıda çok sıcak hiç bi yere gidesim yokbelki eşim arabayı alır babasından

ben eve gider gitmez temizliğe başlıcam. eşim bu hafta hep 11-12'de geldi işten. eve gelmeden temizliği bitireyim de akşam beraber rahat rahat oturalım, dinlenelim. umarım bu akşam da 11'i bulmaz gelmesi

avatarın çok sevimlihafta sonu bol bol yapın yaramazlık:89:
dün bizde 50 ilk öpücüğü izledik beğendim tavsiye ederim izlemediyseniz

Çok şükür klima takıldı odamıza ideal oda sıcaklığı 22 miş öyle diyor yanımdaki çok bilmiş ama olsun çok düşük oluncada buz gibi oluyor fark etmeden üşütüyoruz.
elfi 22 çok soğuk yapar çok biliomuş oooo!!!!walla ben 26-27 yapıyorum kursta, evde de 28. bu bile soğutuyor. gerçi sizin oda büyüktür belki bilemicem ama yine de 22 çok düşük dikkat et üşütürsün cnm kızla uğraşmam diosan ince bi hırka bi şey al işyerinde bulunsun acil durumlar içn cnm.
oyy zuzuuu afiyet olsun şimdiden. üff herkes brownie yapıo walla cnm istedi bu ara çiklat açlığı var bende zaten :))

ben de duşa gircem die gittim banyoyu klozeti temizledim çamaşırları attım nevresimleri değiştirdim bulaşıkları yıkadım mutfağı topladım eşim dükkana pizza tost almış onlardan getirmişti onu da kendime yaptım şimdi kahvaltı olarak. açlıktan karnım ağrıdı walla sabahtan beriii

Bizim bugün programımız belli değil eşim gelip alabilir hastaneye gideriz hasta ziyaretine sonra pazar sonra direk eve. evi bi süpürücem toz alıcam

Yarın kahvaltıya misafirlerimiz var eşimin dayı çocukları. Küçük yaşları biri 16 diğeri ortaokula gidiyor galiba. Malatyadan istanbula gelmişler belki bizde de kalırlar bilmiyoruz şu an. Kahvaltıya diye çağırdık ama kalın diye sormamız lazım

Kaynanamın kendi misafirleri ya hemen bu akşam börek yapacakmış sabah pişirecekmiş

günaydın iiyi bir hafta sonu diliyorum

canım hadi hayırlısı ne ise o olsun.burnuna kokan bişiler oluyormu hiç.?

ayşaaaa bebek hyrlı uğurlu osun ailesine bereket getirsin adıyla yaşasın..

o nsl bir görümcee sanırım görümce bizim eve gelse en görgüsüs biz oluyuruztum odalarda resmler var. oturma odası misafir odası salon yatak odası mutfakkk benm görümcem bi melek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…