2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ben gidip çalıayım, belkim erken izin alırım...

erken çıkarsam babanem geldi izmirden anneme giderim belkim :) gerçi babanem bayrama kadar hatta bayramdan sonra ablamın düğüne kadar burda ama hoşgeldine gidemedim :26: ya anneme giderim yada eve gidip temizlik yapar, pazar akşamı giderim babaneme..karar aşamasındayım, tabi önce erken çıkcam mı bakalım o da var

ay neyse ben kaçar :10. hadi beye :80:

Ayşam Allah analı babalı büyütsün bebişi, güzel ve uzun bir ömrü olsun inşallah
Elfi, hayırlısı olsun sizin için de canım

kızlar akşam eşimin doğum günüydü pratik şeyler hazırladım pastaneden marketten aldım ona yine masa hazırladım foto ekledim
dün kız kardeşimin eşinin de doğum günüydü
nekkkk yeni mi uyandım, uykucu seniii
Zuzum 12 de uyandım, kahvaltı hazırlarken açtım topiki..kahvaltı yaptım geldim şimdi
çok yazmışsınız okuyamadım doğru düzgün :76:

şimdi duş alıp çıkıcaz evden, evim dağınık kalıcak ama napim :26:
arkadaşım da arıyo 10 gibi gelin Avcılarda Demet Akalın konseri var diye ama napıcamız daha belli değil
bakalım k. validemlerden kaçta çıkıcaz

Ben çok güzel bir rüya gördüm, harika bir eve taşınıyoduk eşimle
bayılmıştım o eve, ve cami manzaralıydı..cami çoook yakınımızdaydı o evde
sonra aynı rüyada elimi montumun cebine atıyodum bir sürü para çıkıyodu
ay sayısal mı oynasam napsam
hayır olsun inşallah

kolay gelsin sana zuzuşum, mesaisi bitenlere de iyi tatiller
kaçtımm

şansa bak aynı gün doğmuşlar ama yılları farklı sana iyi gezmeler canım tadınız çıkar eşinle beraber

süperrr bir pazar gününden merhaba herkese dün iş çıkışı ablamlara gittim, beraber yemek yedik. sonra eve geldim, biraz kestirdim. kalktım, ortalığı toparladım. evi süpürdüm, sildim, toz aldım. cam silmek istiyordum ama vazgeçtim çok sıcaktı. 8 gibi eşim geldi, pizza söyledik. uzandık koltuğa televizyon izledik, özlemişim valla

10 gibi kalktım bu sabah, tavuklu patates yemeği yaptım kahvaltıyı hazırlarken. şimdi eşimi uyandırdım ekmek almaya gitti bakkala. gelsin kahvaltı hazırlıcaz. sonra bütün gün rahatız. hava da çok sıcak, bi yere çıkılmaz. ya sonra filmini almıştık geçen hafta, izlemeye vakit bulamamıştık. bugün izleriz sanırım. ablamlar Salamis'e gittiler denize ama bizim gidesimiz yok. zaten gitmek için kıl tüy sorunlarını çözmem lazım

herkese keyifli pazarlar diliyorum kızlarrr, bol bol yaramazlık yapalımmmm

Dün benim de doğumgünümdü kızlar Kocam da sabah bana çok güzel bir sürprüz yapmış minik minik notlar yazmış her biri beni bir diğer nota götürdü ve sonunda kırmızı bir gülle beraber çok romantik bir doğum günü kutlaması yazısı vardı Çok güzeldiii. Sonra arkadaşıma davetliydim onun evine gittik ve güzel bi gün geçirdim. Ankara'da hacı bayram veli var onun türbesini ziyaret ettik. Nektarcım rüyan çok güzelmiş hayırlara çıkar inşallah

pazarın keyfini çıkarmanız dileklerimle..

Bu arada şimdiden herkesin Ramazan ayı mübark olsun..

Sağol eoscum senin de ramazan ayın mübarek olsun. Allah bu sıcaklarda bize sabır versin

merhaba kızlarrr
kimsecikler yok herkes gezmedemi:)dün kocişle biraz gezdik işlerimizi hallettik yemek yedik eve geldik sonra kociş uyudu bende dinlendim akşama pizza yaptımm nefiss olmuştu kociş sen bu işi biliyosun aşkım diyobugünde kahvaltımızı yaptık kocişe temizlik yapıcaz dedim ben ev süpürdüm toz aldım yer sildim oda büyük balkonla küçük balkonu yıkadı cam sildibaşka yapılacak işim varmı aşkım diyoyok aşkım dedim şimdi traş olmaya gitti bende bi bakıyım kızlar ne yapmış dedimdaha ütü yapıcam ev temiz olunca çok mutlu oluyorum benyarın görüşürüz hepinize hayırlı ramazanlar kızlar

luxxorcum doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara canımne hoş sürpriz yapmış eşin foto varsa isteriz

Elficim geçmişi anca okuyorum da canım hayırlı uğurlu olur inşallah Hamilesindir

Canım yaa Allah analı babalı büyütsün insan nasıl etkileniyor değil mi? Ben de dün gece 2ye kadar doğumla ve bebek oluşumu ile ilgili bi belgesel izledim internetten çocuğun doğduğu an benim de gözlerim doldu. kendimiz doğruunca naapacaz acaba

Ayy benim de iş yapmam lazım ama 12ye kadar uyudum bugün ve de kalkınca hiçbişi yapmak içimden gelmiyor. halbuki evi temzilemem ve cam balkonu silmem gerekiyor.Biraz da ütü var ama ööle oturuyorum.. Çok teşekkür ederim canımcım. Foto çekmedim minik bi gül bahçeden koparmış onu da

luxorcum doğum günün kutlu olsun. mutlu, huzurlu, sağlıklı nice senelere... eşine de maşallah

fundam evimiz temiz olunca ben de çok mutlu oluyorum kocişle oturup tembellik yapıyoruz hala. arada bir yerlere çıkalım diyoruz ama buralarda çıkılacak bir yer de yok bakalım birazdan bir duş alıp çıkarız belki.

evet insan evi temiz olunca mutlu oluyor ama ben değilim evimiz temzilemme lazım çamlar açık sürekli toz her taraf
bende güzel bir kahvaltı yaptım sonra uyudum şimdi kalkıp temizlik yapayım diyorum ama halim yok geçen haftalar çok yorulmuşum yarında yapamam oruçlu halde dinleniyoruz

Teşekkür ederim yarenaycım Ben de yeni bitirdim evimi süpürmeyi birazdan da kıymalı tarhana yapıcam kıymanın çözülmesini bekliyorum.
selamm

herkese ıyı pazarlarrrrrrrrrr

İyi pazarlar sinemcim nasılsın?

Teşekkür ederim yarenaycım Ben de yeni bitirdim evimi süpürmeyi birazdan da kıymalı tarhana yapıcam kıymanın çözülmesini bekliyorum.

İyi pazarlar sinemcim nasılsın?

selam..

ıyıyım canım tesekkürler sen nasılsın görüsemıyoruz uzun zamandır.

Nasıl Gıdıyor hayat

canımmm doğum günün kutlu olsun, nice güzel yıllara

off kızlar çook yorgunum ben, hiç dinlenemedim bu hafta sonu
cumartesi kayınvalideme gittik, eltimlerde mangal yaptık
balkonda hepbirlikte yedik, güzeldi
eltimin cimcimesiyle oynadık bol bol şebek yaa herkesin ilgisi onda tabi cadı olmuş çıkmış :)))
saat 11 oluyodu ordan çıktık.. saat 12 bucukta evdeydik :/

bu sabah 9 da kalktım, elektirk yok geri uyudum 10 da kalktım elektrik yok
sinir olduuum, kaltık eşimle (banyo yapmamız da lazım :89:) yapamıyoruz tabi
krep felan yaptım ben kahvaltı yaptık, tee 2 de geldi elektirkler
insanın tatil gününü mahfediyolar yaa
sonra duş alıp silivriye doğru yola çıktık
(plaj olayı yattı) kankama gittik, eşi de eşimin kankası..en eğlendiğimiz arkadalarımız :))
yemek hazırlamış bizi bekliyolarmış..bişiler yedik çıktık silivri sahile
okadar çok abur cubur yedim ki midem bulanıyo şuan
arkadaşımın göbişi ne biçim olmuş, kocaman..bebiş ocakta doğuyo :))
teyze olarak bişiler almaya başlim ben ufaktan :)

gidip yatim hemen, sahura kalkıcaz zaten biraz sonra

hiç temizlik yapmadım yalnız bu hafta
içim hiç rahat değil, eşim yarın süpürge açarım dedi
ben de eve gelince vileda yaparım..bu hafta böyle geçecek sanırım

günaydın kızlar, hayırlı haftalar...

nekk geçen haftalarda o kadar sıkılmıştın ki, bu hafta bu yorgunluktan şikayet etmemişsindir sanırım. dolu dolu bir hafta sonu geçirmişin.

bu arada biz bugün şirketi taşıyabiliriz. patronumuz yeni bir yer bulduğunu söyledi. bakalım gelsin netleşir herşey...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…