ay kıyammammArtık kapıya almaya gelir senii
Belkim senden dolayı, patron davet eder...nasılsa azcıkda olsa bi samimiyet var ya geçen çaya geldiler
dün kız kardeşimin eşinin de doğum günüydükızlar akşam eşimin doğum günüydü pratik şeyler hazırladım pastaneden marketten aldım ona yine masa hazırladım foto ekledim
Zuzum 12 de uyandım, kahvaltı hazırlarken açtım topiki..kahvaltı yaptım geldim şimdinekkkkyeni mi uyandım, uykucu seniii
Ayşam Allah analı babalı büyütsün bebişi, güzel ve uzun bir ömrü olsun inşallah
Elfi, hayırlısı olsun sizin için de canım
dün kız kardeşimin eşinin de doğum günüydü
Zuzum 12 de uyandım, kahvaltı hazırlarken açtım topiki..kahvaltı yaptım geldim şimdi
çok yazmışsınız okuyamadım doğru düzgün :76:
şimdi duş alıp çıkıcaz evden, evim dağınık kalıcak ama napim :26:
arkadaşım da arıyo 10 gibi gelin Avcılarda Demet Akalın konseri var diye ama napıcamız daha belli değil
bakalım k. validemlerden kaçta çıkıcaz
Ben çok güzel bir rüya gördüm, harika bir eve taşınıyoduk eşimle
bayılmıştım o eve, ve cami manzaralıydı..cami çoook yakınımızdaydı o evde
sonra aynı rüyada elimi montumun cebine atıyodum bir sürü para çıkıyodu
ay sayısal mı oynasam napsam
hayır olsun inşallah
kolay gelsin sana zuzuşum, mesaisi bitenlere de iyi tatiller
kaçtımm
Ayşam Allah analı babalı büyütsün bebişi, güzel ve uzun bir ömrü olsun inşallah
Elfi, hayırlısı olsun sizin için de canım
dün kız kardeşimin eşinin de doğum günüydü
Zuzum 12 de uyandım, kahvaltı hazırlarken açtım topiki..kahvaltı yaptım geldim şimdi
çok yazmışsınız okuyamadım doğru düzgün :76:
şimdi duş alıp çıkıcaz evden, evim dağınık kalıcak ama napim :26:
arkadaşım da arıyo 10 gibi gelin Avcılarda Demet Akalın konseri var diye ama napıcamız daha belli değil
bakalım k. validemlerden kaçta çıkıcaz
Ben çok güzel bir rüya gördüm, harika bir eve taşınıyoduk eşimle
bayılmıştım o eve, ve cami manzaralıydı..cami çoook yakınımızdaydı o evde
sonra aynı rüyada elimi montumun cebine atıyodum bir sürü para çıkıyodu
ay sayısal mı oynasam napsam
hayır olsun inşallah
kolay gelsin sana zuzuşum, mesaisi bitenlere de iyi tatiller
kaçtımm
pazarın keyfini çıkarmanız dileklerimle..
Bu arada şimdiden herkesin Ramazan ayı mübark olsun..
Teşekkür ederim canım ben ve eşimin heyecanı cuma günü hastaneye gittiğimizde bitmişti şimdi annemlerin başladı ümitlenmeyin çok karnım ağrıyor her an olucam diyorum yok yok kesin hamilesindir diyorlar. Kaynanam dahil. sonra eşimde yine bi heyecan başladı
Eşim dün açmış göbeğimi ilk öpücüğü kondurayım bebeğimize diyor. Bide sarma yapıyorum ellerim dolu kapa şu göbeği diyorum yok biraz izleyelim diyor deli :) Kaynanamın yanında göbeğim açık duruyom öyle sonra zorla kapattırdım dedim kalkıp elimi yıkayacam bak dedim tamam tamam dedi kapattı :))
Sabahta kaynanam diyorki ağır bi iş yapma bugün zorlama kendini
kızlar günaydınnnn. geçmişi ta dün sabahtan okumaya başladım henüz buralara gelemedim önemli bi konu varsa birazdan okuyunca yorum yaparım.
Ama elfi seni bi kere alıntılamış bulundum cevap yazmadan geçemicem. Ben görgüsüzüm o zaman senin görümceye göre. Eltim görgüsüz, annemler görgüsüz oy maşallah herkes görgüsüz!!!ki herkesin evinde salonunda bi düğün fotosu vardır duvarda ya da çerçevede bunun neresi görgüsüzlük be mnyak kadın!!!!
kızlarrrrr bugün hiç bişi mutluluğumu bozamıcak ama çokkkkkkkkkkkkkkkkk tatlı minnacık bembeyaz bi kızımız oldu eltim dün doğurdu allahım nası güzel nası güzel bebek bakmaya doyamadım. İlk gördüğümde gözümden yaşlar boşaldı neden bilmiyorum hiç yeni doğmuş bi bebek görmemiştim çok kötü oldum. o kadar insanın içinde ağlayamadım da içimde kaldııı. Ya insan nası heveslenio kızlar böyle görünce wallaaaa
eşim 10 dk.da bir biz de yapalım dio, sonra sen güzel bi işe girince yaparız dio.aynı cümleyi dün 50 kere söyledi belki. o da çok heyecanlı amca oldu ya beyfendi :))))
merhaba kızlarrr
kimsecikler yok herkes gezmedemi:)dün kocişle biraz gezdik işlerimizi hallettik yemek yedik eve geldik sonra kociş uyudu bende dinlendim akşama pizza yaptımm nefiss olmuştukociş sen bu işi biliyosun aşkım diyo bugünde kahvaltımızı yaptık kocişe temizlik yapıcaz dedim ben ev süpürdüm toz aldım yer sildim oda büyük balkonla küçük balkonu yıkadı cam sildi başka yapılacak işim varmı aşkım diyo yok aşkım dedim şimdi traş olmaya gitti bende bi bakıyım kızlar ne yapmış dedim daha ütü yapıcam ev temiz olunca çok mutlu oluyorum ben yarın görüşürüz hepinize hayırlı ramazanlar kızlar
luxorcum doğum günün kutlu olsun. mutlu, huzurlu, sağlıklı nice senelere... eşine de maşallah
fundam evimiz temiz olunca ben de çok mutlu oluyorumkocişle oturup tembellik yapıyoruz hala. arada bir yerlere çıkalım diyoruz ama buralarda çıkılacak bir yer de yok bakalım birazdan bir duş alıp çıkarız belki.
luxorcum doğum günün kutlu olsun. mutlu, huzurlu, sağlıklı nice senelere... eşine de maşallah
fundam evimiz temiz olunca ben de çok mutlu oluyorumkocişle oturup tembellik yapıyoruz hala. arada bir yerlere çıkalım diyoruz ama buralarda çıkılacak bir yer de yok bakalım birazdan bir duş alıp çıkarız belki.
selamm
herkese ıyı pazarlarrrrrrrrrr
Teşekkür ederim yarenaycımBen de yeni bitirdim evimi süpürmeyi birazdan da kıymalı tarhana yapıcam kıymanın çözülmesini bekliyorum.
İyi pazarlar sinemcim nasılsın?
canımmm doğum günün kutlu olsun, nice güzel yıllaraDün benim de doğumgünümdü kızlarKocam da sabah bana çok güzel bir sürprüz yapmış minik minik notlar yazmış her biri beni bir diğer nota götürdü ve sonunda kırmızı bir gülle beraber çok romantik bir doğum günü kutlaması yazısı vardı Çok güzeldiii. Sonra arkadaşıma davetliydim onun evine gittik ve güzel bi gün geçirdim. Ankara'da hacı bayram veli var onun türbesini ziyaret ettik. Nektarcım rüyan çok güzelmiş hayırlara çıkar inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?