2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

geçen hafta sıkılmamıştım yarenim, o ondan önceki haftaydı
geçen hafta arkadaşımla sahilde canlı müzik dinlemiştik felan
o günüm-gecem de güzeldi

şikayetçiyim walla biraz, her yerim ağrıyo :/ ama evet güzel bir hafta sonuyudu..

Günaydın herkese, hayırlı haftalar :)))

çok güzel bi hafta sonu geçirdim kızlar bol bol dinlendim temizlik yaptım evim mis gibikocişiminde eline sağlık tabidün akşamda yemeğimizi yeyip dinlendikten sonra kocişle dondurma yemeye çıktık hem biraz hava alalım dedik bugün bakalım kaçta çıkıcaz erken çıkarsak çarşıda işlerimiz var onları halledicezherkese günaydın hayırlı ramazanlarr

Günaydın hayırlı ramazanlar

Ben dün regli oldum yani belirtisi geldi bugüne başlar onun için oruçlu değilim

cumartesi günü bende eşimi ikna ettim birlikte temizlik yaptık çok iyi oldu valla. Sonra misafirler geldi kaynanamın yeğenleri. Biri 18 diğer 15 yaşında. bilgisayar başından kalkmadılar sürekli oyun oynadılar bize bi zararları yoktu bugün gidecekler dünde eşimle dışarı çıktık tam 2 saat bana beyaz ayakkabı aradık istediğim gibi bulamadım flo da çok güzel ayakkabılar vardı ama 38 numara kalmamıştı perşembe günü sinemaya gidicez o gün tekrar bakıcaz sonra evde dinlendik oturduk eşim haftasonu çok yardımcı oldu ya benimde karnım ağrıyordu

bugünde evlilik yıldönümümüz :)))

elfişim, aşkla, mutlulukla ve huzurla dolu nice yıllara canımmm

fundam biz de çok güzel dinlendik dün ya. ben cumartesi günü bitirdim temizliğimi, kociş bu hafta çok yoruldu diye. biz akşama doğru çıktık evden markete uğradık biraz gezindik falan. sonra eve döndük çek bakalım'ı izledik.

Ramazan ayınız mübarek olsun kızlar, oruç tutanlara da Allah sabır versin.

bende ilk 2 gününü yicem sanırım reglim çünküevlilik yıldönümün kutlu olsun canım nice mutlu huzurlu sağlıklı ve bebikli yıllara inşallah
her hafta sonu geziyoduk haftaya yorgun başlıyodum bu hafta evimizde geçirdik çok az gezdik iyi geldibende temizliğimi pazar günü yaptım öğlen canım

omuzlarım kızarmış, tişört nasıl yakıyo
ki 5 gibi çıktık dün evden
o saatte bile yanmış kollarım felan çook sıcakkk

günaydın kızlar,
bend ebu hafta bol bol yattım cmtsi temizlikçi geldi öğleden sonra yarım gün aldım yarım günlük iş zaten evdeki tertemiz etti gitti:)sonra yemek yaptm akşamda eşimle biraz dolanalım dedik alışveriş merkezine gittik aman yarım saat dayanamadım çok yoruldum valla döndük geri pazarda bütün gün evde yattık acayip bir sıcak vardı çıkılacak gibi değildi akşam yemekten sonra çıkalım biraz dedik annemler aradı geliyoz yattı:)çıkamadık kaldı öle yani dinlendm ama bende:)

elfişim hadi bakalım ilk yılınız kutlu olsun sağlıklı mutlu nice yıllara inşallah..

aa bu arada cmtsi browni yapim dedim ayyyyy nektar tarifte un nekadar koyuluyo yazmamşın herşeyi yaptım bi baktım yazmıyo 1 bardak koydum kafama göre fırındançıktığında baya kabarmış güzel gözüküyodu sonra söndü biraz daha yumuşak olabilirdi sanki nekadar tarifte koyuluyo?

evet ya her yer yanıyo:18:dün akşam 8 de çıktık dışarda sıcaklık 36 dereceydi akşam düşün
sizin oralar daha fenadır evet :26:

benim çok uykum var yaa, normalde bitane sade nescafe içiyodum ayılıyodum.. şimdi gözümü 5 sn kapatsam uyucam

1 bardak canım, doğru yapmışsın..
kabarmadı mı ama.. niey acab
yumurtalar dolaptan mıydı? ılıttın mı :26:

bol bebek odası yapacakmısın sen bebeğine ayy ben hafta sonu baya bi heveslendim artık ciddi ciddi düşünmeye başladım çocuk işini eşimlede konuştum büyük balkonu kapatmamız lazımki küçük odayı bebek odası yapalımşimdi bi kitap okuyorum kızımı büyütüyorummuydu ne öyle bi ismi var yeni başladım
sizin oralar daha fenadır evet :26:

benim çok uykum var yaa, normalde bitane sade nescafe içiyodum ayılıyodum.. şimdi gözümü 5 sn kapatsam uyucam
sorma canım yanıyo resmen :18:

nezaman başlıyosunuz çalışmalara canım

Hepinize teşekkür ederim kızlar

Bugün basit yemekler yapıcam köfte ve patates kızartıcam bide sigara böreği. Pilav yapıcam akşamda mercimek çorbası yaptım eşim yeter dedi
İnşallah bizde erken çıkarız krem elbisemi giyicem saçlarımı düzleştiricem masayı hazırlamam lazım önce pastayı almaya gitmeliyim. Off çok iş var bide çocuklar öğlen gidecekler evde dağınıktır yataklar falan. Bakalım yetişecek mi?

nezaman başlıyosunuz çalışmalara canım

bana lakırsa ben hemen başlamak istiyorum ama işte eşim biraz daha bekleyelim diyo balkonu kapatalım yerleri yaptıralım araba alalım ohoo okadar beklenirmi sence liste uzar gider ertelemeye kalkarsak ben hamileykende yapabiliriz yavaş yavaş bence

evde olsaydı bende elbise giyicektimama dışarda kısa ve açık diye giyemedim yani burda giyememfotoda çekilseniz keşke biz çekilmedik eşim o gün çok yorgun gelmişti ıraktan gelmişti ve çok uykusuzdu hali yoktu

Fotoğrafçıda foto istiyordum da yetişmez zaten herşeyi hızlı hızlı yapmam lazım inşallah elime yüzüme bulaştırmam evde çekiliriz bizde :))

yok cn oda yapmıcam önce park yatakla idare edicem 1 yaşına gelince falan oda yapıcam artık kitap nasıl güzelmi bende okuyim?

1 bardak canım, doğru yapmışsın..
kabarmadı mı ama.. niey acab
yumurtalar dolaptan mıydı? ılıttın mı :26:

ya yumurtaları ılıtmayı unuttum ama fırından çıktığında baya kabarmıştı sonra söndü birzda sert oldu sanki(

evet canım öylesi daha mantıklı aslında sedacım kitap çok güzel bilgiler veriyo insana yeni doğumundan büyüyene kadar eve gidince ismine ve yazarına tam bakıyım yarın söyleyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…