geçen hafta sıkılmamıştım yarenim, o ondan önceki haftaydıgünaydın kızlar, hayırlı haftalar...
nekk geçen haftalarda o kadar sıkılmıştın ki, bu hafta bu yorgunluktan şikayet etmemişsindir sanırım. dolu dolu bir hafta sonu geçirmişin.
bu arada biz bugün şirketi taşıyabiliriz. patronumuz yeni bir yer bulduğunu söyledi. bakalım gelsin netleşir herşey...
bende ilk 2 gününü yicem sanırım reglim çünküGünaydın hayırlı ramazanlar
Ben dün regli oldum yani belirtisi geldi bugüne başlar onun için oruçlu değilim
cumartesi günü bende eşimi ikna ettim birlikte temizlik yaptık çok iyi oldu valla. Sonra misafirler geldi kaynanamın yeğenleri. Biri 18 diğer 15 yaşında. bilgisayar başından kalkmadılar sürekli oyun oynadılar bize bi zararları yoktu bugün gidecekler dünde eşimle dışarı çıktık tam 2 saat bana beyaz ayakkabı aradık istediğim gibi bulamadım flo da çok güzel ayakkabılar vardı ama 38 numara kalmamıştı perşembe günü sinemaya gidicez o gün tekrar bakıcaz sonra evde dinlendik oturduk eşim haftasonu çok yardımcı oldu ya benimde karnım ağrıyordu
bugünde evlilik yıldönümümüz :)))
her hafta sonu geziyoduk haftaya yorgun başlıyodum bu hafta evimizde geçirdik çok az gezdik iyi geldielfişim, aşkla, mutlulukla ve huzurla dolu nice yıllara canımmm
fundam biz de çok güzel dinlendik dün ya. ben cumartesi günü bitirdim temizliğimi, kociş bu hafta çok yoruldu diye. biz akşama doğru çıktık evden markete uğradık biraz gezindik falan. sonra eve döndük çek bakalım'ı izledik.
Ramazan ayınız mübarek olsun kızlar, oruç tutanlara da Allah sabır versin.
omuzlarım kızarmış, tişört nasıl yakıyo
ki 5 gibi çıktık dün evden
o saatte bile yanmış kollarım felançook sıcakkk
sizin oralar daha fenadır evet :26:evet ya her yer yanıyo:18:dün akşam 8 de çıktık dışarda sıcaklık 36 dereceydi akşam düşün
1 bardak canım, doğru yapmışsın..günaydın kızlar,
bend ebu hafta bol bol yattım cmtsi temizlikçi geldi öğleden sonra yarım gün aldım yarım günlük iş zaten evdeki tertemiz etti gitti:)sonra yemek yaptm akşamda eşimle biraz dolanalım dedik alışveriş merkezine gittik aman yarım saat dayanamadım çok yoruldum valla döndük geri pazarda bütün gün evde yattık acayip bir sıcak vardı çıkılacak gibi değildi akşam yemekten sonra çıkalım biraz dedik annemler aradı geliyoz yattı:)çıkamadık kaldı öle yani dinlendm ama bende:)
elfişim hadi bakalım ilk yılınız kutlu olsun sağlıklı mutlu nice yıllara inşallah..
aa bu arada cmtsi browni yapim dedim ayyyyy nektar tarifte un nekadar koyuluyo yazmamşın herşeyi yaptım bi baktım yazmıyo 1 bardak koydum kafama göre fırındançıktığında baya kabarmış güzel gözüküyodu sonra söndü biraz daha yumuşak olabilirdi sanki nekadar tarifte koyuluyo?
bol bebek odası yapacakmısın sen bebeğine ayy ben hafta sonu baya bi heveslendim artık ciddi ciddi düşünmeye başladım çocuk işini eşimlede konuştum büyük balkonu kapatmamız lazımki küçük odayı bebek odası yapalımgünaydın kızlar,
bend ebu hafta bol bol yattım cmtsi temizlikçi geldi öğleden sonra yarım gün aldım yarım günlük iş zaten evdeki tertemiz etti gitti:)sonra yemek yaptm akşamda eşimle biraz dolanalım dedik alışveriş merkezine gittik aman yarım saat dayanamadım çok yoruldum valla döndük geri pazarda bütün gün evde yattık acayip bir sıcak vardı çıkılacak gibi değildi akşam yemekten sonra çıkalım biraz dedik annemler aradı geliyoz yattı:)çıkamadık kaldı öle yani dinlendm ama bende:)
elfişim hadi bakalım ilk yılınız kutlu olsun sağlıklı mutlu nice yıllara inşallah..
aa bu arada cmtsi browni yapim dedim ayyyyy nektar tarifte un nekadar koyuluyo yazmamşın herşeyi yaptım bi baktım yazmıyo 1 bardak koydum kafama göre fırındançıktığında baya kabarmış güzel gözüküyodu sonra söndü biraz daha yumuşak olabilirdi sanki nekadar tarifte koyuluyo?
sorma canım yanıyo resmen :18:sizin oralar daha fenadır evet :26:
benim çok uykum var yaa, normalde bitane sade nescafe içiyodum ayılıyodum.. şimdi gözümü 5 sn kapatsam uyucam
nezaman başlıyosunuz çalışmalara canımbol bebek odası yapacakmısın sen bebeğine ayy ben hafta sonu baya bi heveslendim artık ciddi ciddi düşünmeye başladım çocuk işini eşimlede konuştum büyük balkonu kapatmamız lazımki küçük odayı bebek odası yapalımşimdi bi kitap okuyorum kızımı büyütüyorummuydu ne öyle bi ismi var yeni başladım
sorma canım yanıyo resmen :18:
nezaman başlıyosunuz çalışmalara canım
Hepinize teşekkür ederim kızlar
Bugün basit yemekler yapıcam köfte ve patates kızartıcam bide sigara böreği. Pilav yapıcam akşamda mercimek çorbası yaptım eşim yeter dedi
İnşallah bizde erken çıkarız krem elbisemi giyicem saçlarımı düzleştiricem masayı hazırlamam lazım önce pastayı almaya gitmeliyim. Off çok iş var bide çocuklar öğlen gidecekler evde dağınıktır yataklar falan. Bakalım yetişecek mi?
yok cn oda yapmıcam önce park yatakla idare edicem 1 yaşına gelince falan oda yapıcam artık kitap nasıl güzelmi bende okuyim?bol bebek odası yapacakmısın sen bebeğine ayy ben hafta sonu baya bi heveslendim artık ciddi ciddi düşünmeye başladım çocuk işini eşimlede konuştum büyük balkonu kapatmamız lazımki küçük odayı bebek odası yapalımşimdi bi kitap okuyorum kızımı büyütüyorummuydu ne öyle bi ismi var yeni başladım
sorma canım yanıyo resmen :18:
1 bardak canım, doğru yapmışsın..
kabarmadı mı ama.. niey acab
yumurtalar dolaptan mıydı? ılıttın mı :26:
yok cn oda yapmıcam önce park yatakla idare edicem 1 yaşına gelince falan oda yapıcam artık kitap nasıl güzelmi bende okuyim?
ya yumurtaları ılıtmayı unuttum ama fırından çıktığında baya kabarmıştı sonra söndü birzda sert oldu sanki(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?