http://www.e-........../outlet/cast...atif_mama_sandalyesi_tepsisi_eksik/CAT-992B-A
bide burdaki mama sandalyesi indirimde canım bakmak istersen
açılmıyo cnm geçende biyerde daha vardı indirim eşim daha erken onun için dedi bende bıraktım 8-9 aydan önce oturamazlar çünkü dün markete gitmiştik ilk bezimizi aldık:)
bana lakırsa ben hemen başlamak istiyorum ama işte eşim biraz daha bekleyelim diyo balkonu kapatalım yerleri yaptıralım araba alalım ohoo okadar beklenirmi senceliste uzar gider ertelemeye kalkarsak ben hamileykende yapabiliriz yavaş yavaş bence
anam anam bu sene herkes başlıyor galiba çalışmalara, herkes için hayırlısı olsun inşallahbiz 1 sene daha beklicez mecbur. zaten bazen bakıyorum da bu rahatımızı kaybetmeye hazır değiliz galiba, özellikle ben tabii. dün mesela düşündüm o kadar huzurlu, mutlu, neşeli bir gün geçirdik ki bebişimiz olsa da mutlu olucaz tabii ki ama yeğenimi görüyorum bazen ağlama krizleri tutuyor, ne yapsan mutlu edemiyorsun, susturamıyorsun. bütün neşeni götürüyor yarım saatte. sanırım 1 sene mecburi beklememiz iyi olacak bizim için
hayırlı zamanda versin Allahım inşbana lakırsa ben hemen başlamak istiyorum ama işte eşim biraz daha bekleyelim diyo balkonu kapatalım yerleri yaptıralım araba alalım ohoo okadar beklenirmi senceliste uzar gider ertelemeye kalkarsak ben hamileykende yapabiliriz yavaş yavaş bence
aa niye öyle oldu acaba :26: benimkisi bayatlamıştı dün bitirdik hala yumuşaktıya yumurtaları ılıtmayı unuttum ama fırından çıktığında baya kabarmıştı sonra söndü birzda sert oldu sanki(
çooook güzel ama kullanışlı değil bencekızlar şunun güzelliğine bakın
haklı cnım daha erken ama fiyatı 24 tl..hadi hayırlı olsun karnın nasıl baya büyüdümü hamile kıyafetlerimi giyiyosun daha çok
canım kendi evin oluncada başka şeyler çıkıyo herşeyi en iyi şekilde düşündüğümüz için sürekli erteliyoruz ya zatenhayırlı zamanda versin Allahım inşbiz de seneye yaza, ilkbaharda felan düşünüyoruz bakalım :))) ben sizin gibi kendi evimde olsam hiç beklemezdim
aa niye öyle oldu acaba :26: benimkisi bayatlamıştı dün bitirdik hala yumuşaktı
çooook güzel ama kullanışlı değil bence
24 müne kadar ucuzmuş ama sağlammıdırki..
evt canım karnımı görme valla baya büyüdü kaç aydır giyiyorum hamile kıyafeti ama yani hep elbiseliyim genelde müdür bey istediği için elbise rahat oluyoda aldıklarım küçülmeye başladı artık(yenileri almak gerek
iyi olmuş canım, 6 da çıkmanızRamazan boyunca 6 da çıkıcaz :)))
Patron 6:30 olsun dedi bende dediim ki ben eve gidene kadar 8 oluyor hangi ara yemek yapıcam müdürde dediki kadınlar için zor bide taşındık ev uzak oldu dedim biraz sesimi çıkardım hayret bana :)) İyi 6 olsun dedi :))))))
Adam yarım saatin hesabını yapıyor ya geçen beni hastaneye götürürkende zam istedim ne kadar komik ya düşünecekmiş durumları iyi değilmiş bizde ev aldık dedim :))
iyi olmuş canım, 6 da çıkmanız
bakalım bizim 6 mı olucak 6 buçuk mu
sabah 8:30 diyolardı yine diktiler bizi 8 de burayayemek molası yok, hiç bişi yok erken çıkmamız lazım yaa üfff
günaydın kızlar...hayırlı ramazanlar.....
dünü özetliyimsabahın 8,10 nda uyandım...8.45 de kalktım duş aldım, 9,30 gibi arkilerle kahvaltıya gittik...çok güzel biyerdi...sonra eve geldik arkiler gitti....bizde öğle şekerlemesi yaptık....6 gibi tekrar arkilerle buluştuk, mangal sefası yaptık...sonrada sahil pazarına gittik gezdik
gece 12,30 da eve geldik uyuduk:87:
hiç temizlik yapmadım tabiiakşama gidince iftara kadar süpürür silerim
geçmişi biara okurum, şincik işelrim var
iftardan sonra yap canım ufak ufak, walla ben eve gidince iftara kadar uzanıcam sadecebu hafta bende pazar izinliydim uyudum uyandım tekrar uyudum güzel bir kahvaltı yaptık sonra yine uyudum bol bol dinlendim ço sıcaktı dışarda hissedilen sıcaklık 40dereceydi evimi temizleyemedim dinlendim bugün yavaş yavaş yaprım artık oruçla nasıl olur bilmiyorum ama denicem
kadının kıskançlığı iştekızlar şunu bi okuyun
Osman amcanın hanımı, memleketteki anasının yanına gitmiş ve epey zamandır gelmemiştir. Cep telefonuyla yaptığı çağırma istemlerine cevap alamayan Osman amcanın; çamaşır, bulaşık, yemek, temizlik ve çocuklarla uğraşmaktan takadı tükenmiştir. Kadınını son kez çağırmak için telefona sarılmış, ancak anasının yanından gelmek istemeyen kad...ın, telefona cevap bile vermemiştir. Bunun üzerine Osman amca mesaj atmaya karar vermiştir. İşte o mesaj;
Kadınım bu sağa son mesajım.
Bebelerinen evde oturup ağlarım.
Çamaşır, bulaşık tarih yaptı.
Kadınım ben bu işlerden ne ağnarım.
Bi tokat salladım değmedi bile,
La boh mu var babağan evinde.
Ula ne bilinmez bir avradmışsın,
Bebelerinen beni mevlam gayırsın.
Arkadaşın Hatçe yan yan bakıyo.
Üzelme Osman abi deyiveriyo,
Bebelerin başını okşayarakatan,
Kendi düşen ağlamaz deyip gülüveriyo.
Bugün geliverdi zabahın köründe,
Vallahi gecelik vardı zillinin üzerinde.
Bulaşığa daldı, çamaşırı yıkadı,
La kadınım bak göğnüm çok daraldı.
Bebeleri banyoya sokup yıkayıverdi.
Osman abi sende gir, keseleyim diyiverdi.
Bende büğün olmaz yarın diyiverdim,
La kadınım sağa bir şans daha verdim.
Zabaha kadar geliyosan gel eve,
Vallahi gelmezsen böyük tehlike.
Hatçe bekliyor elinde kese,
Vallah keseynen kalsa keşke.
“ Hadi bakalım gelmesinde göreyim.” diye söylenerek mesajını gönderen Osman amca; mızıldanmakta olan çocuğuna; “meraklanma yavrum anan ağşama evde” diyordu.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?