2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

canım hayırlı olsun bebiş allah analı babalı büyütsün inşallah...

elfişcim regl olmuşsun hayırlısı buymuş demek ki evlilik yıldönümünüz kutlu olsun tatlım nice beraber mutlu yıllara canım benim....

ben 2 gündür uğrayamadım topiğe cumartesi günü abimin en yakın arkadaşının düğünü vardı oraya gittik polanez köyde bi mekanda yapıldı kır düğünü çok güzeldi ama tek kusuru eğlendiremediler o kadar müzik yetersizdi masalarda birbirinden çok ayrıktı samimiyet fazla yoktu...beni eşimi ve eşimin abisini gençler masasına oturtular biz çok eğlendik gençler olarak kayınvalidemi protokol masasına oturtular sıkıldı sonra geldi yanımıza...gelinin gelinliği çok güzeldi muhteşem yüzyılı izliyorsanız eğer hürremin göğüs dekoltesini biliyorsunuzdur öyleydi dkoltesi belinde taşlar vardı ordan gerisi tül tül yerlere kadar uzanıyordu kuyruğu uzundu baya benden tam not aldı... bende kına elbisemi giydim o gün annemle kuaföre gittik oturdum koltuğa maşa yapalım dedi kadın bende düşündüm saçlarım pırasa gibi dümdüz olduğu için maşa bozuluyo hemen kınamda bile mahvolmuştu abla dedim sen benim saçları kes kısalt aç ensemi önlerim uzun kalsın kadın baktı bana eminmisin dedi evet gayet eminim dedim annemde böle bakıyo bana iyi ki de kestirmişim bi rahatladım ki kuaförden eşim almaya geldi bizi çıktım gözleri fal taşı gibi açıldı hayatım fıstık gibi olmuşsun muhteşemsin filan dedi bende şımardım tabi foto var bi tane koyarım birazdan
dünde öğlene kadar yattık eşimle annem uyandırdı bizi hadi kahvaltıya diye kahvaltı ettik bütün gün tembellik yaptık akşam 7 de kalktık giyindik fatihe eşimin amcasına gittik 1 saat orda oturduk ordan sahile indik hep oturduğumuz bi cafe var orda oturduk sohbet ett,k nargile içtik 12 buçukta eve geldik eşim ben üstümü değiştirirken hopppppppp :89::89::89: sonra hemen duşa girdik annemler yatıyordu ben biraz kuran okudum annem için hatme başlamıştım saat 2 oldu annem 3 te ben seni kaldırırım demişti dayanamadım yattım 3 buçukta uyandım eşimle dışarda burger king yemiştik yemek yemedim su içtim karpuz yedim yattım sabah eşim saati kurmayı unutmuş 7.30 da ynadım bi baktım yatıyo dedim fırla dükkanı açıcaksın hemen giyindi çıktı sanra abimlerimden biri kapıyı çaldı efendim dedim arabanın anahtarını istedi verdim gitti bi dakka sonra geri geldi tam geldim yattım zil çaldı bi baktım eşim cüzdanını unutmuş onu gönderdim yattım anca kalktım

Ne kadar dolu bir haftasonu geçirmişsin canım yeni saçların hayırlı olsun

hoşgeldiniz luxxor, Aydan
Aydan hayırlı olsun yeni saçların

luxxor bu arada senin ismin ne :)) bi senin ismini bilmiyoruz galiba :)

iftardan sonra yap canım ufak ufak, walla ben eve gidince iftara kadar uzanıcam sadece

kadının kıskançlığı işte biliyodum ben bunu, yutupta videosu da vardı
evettt çok güldüm yabeğendim sizinlede paylaşmak istedim
maşallah aydancım hiç bi ayrıntıyı atlamamışınsaçının fotosunu bekliyoruz sanırım beckham modeli kestirdin

Ay ne güzel benim favori konum var bugün topicte bebek Kızlar benim de kasıklarımda ağrı var bikaç gündür çok umutlanıyorum bu ay hayırlısı olsun. Bugün de niyetliyim bi yandan da düşünüyorum ya hamileysem die ama adet tarihime de daha var hemen belli olmaz ki:44:

hoşgeldiniz luxxor, Aydan
Aydan hayırlı olsun yeni saçların

luxxor bu arada senin ismin ne :)) bi senin ismini bilmiyoruz galiba :)

Hoşbulduk canım. Nektarcım burayı ziyaretçiler vs. herkes okuyabildiği için ismim geçsin istemiyom o yüzden yazmadım şu ünlü güzel gözlü Büyüküstün soyadlı oyuncu var ya adaşım oay tarife bak. Ama siz bana yine de luxxor diyin

hiç yazasım yok, okuyamadımda doğru dürüst...

bugün okadar işşim varki, düşündükçe keyfim kaçıyooo

banka vergi dairesi...ikiside çok kalabalık olucak bugün

biz resmen kendimizi deşifre ettik hele ben kullanıcı adım bile kendi ismim:96:

hadi hayırlısı canım inşallah bu ay gelir bebikiniz

Son düzenleme:
canım inş geliyodur bu defa bebiş hayırlısıyla

tamam anlaşıldı senin bu tariflerin süper luxxor deriz tabisi, ama bilmek güzel

hiç yazasım yok, okuyamadımda doğru dürüst...

bugün okadar işşim varki, düşündükçe keyfim kaçıyooo

banka vergi dairesi...ikiside çok kalabalık olucak bugün

Kolay gelsin canım sıcaklara dikkat et dışarlarda

biz resmen kendimizi deşifre ettik hele ben kullanıcı adım bile kendi ismim:96:

hadi hayırlısı canım inşallah bu ay gelir bebikiniz

Ya ne bileyim saçma bi takıntı benimkisi işte bişi olcaından değil de.. İnşllah fundacım sen de düşünmeye başlamışsın hayırlısı olur inşallah. Bir de ilk aydan tutmayabiliyor biliyorsun ti, kocanın dediği işleri yaparken bi yandan da onu denersiniz vakit kaybetmeyin bence

bence luxxorcum hemen olmayabilir çalışmalara başlamak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…