2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

dün gece esımı yolculadık almanya ya kardesıyle beraber gıttıler arabayla.

bende bu cumartesı gıdıcem gün ayrı kalıcaz

Merhaba sinemcim özledim kız seni bi rastlaşamıoduk topicte nasılsın ne var ne yok? Allah kavuştursun tatlım az süre ayrı kalacakmışsınız özlersiniz birbiriniziBebik nasıl?

ek olarak sadece kaşar rendesi ekleniyodu benim ajandamdaki tarifin
deniycem, aklımda ama yapmadım daha.. ve soğansızı
bendeki ismi Sebzeli Strudel.. demek güzel oluyo, denemek lazım

Çok güzeldi ya hele o közlenmiş patlıcan neyse bol geldi susuyoruz

Nektar, luxxor o böreğin tarifini istiyorummmm

K.valideme süprayz yapayım iftara...

Yada sahura poğaça...

ayy sırtım boynum hep tutulmuş ya nasıl ağrıyo(
midemde bulanıyo noluyooooo bana yaaaaaa

Son düzenleme:
sebzeli tava böreği
Canım öncelikle soğan, yeşil biber ve kırmızı biberi doğrayıp yağda kavuruosun bunlar ölünce içine minik doğranmış domates atıyorsun bolca ve kaynatıp hafif kıvamı koyu bir sos elde ediyorsun, buna ilaveten 1 adet küçük boy közlenmiş patlıcanı ve 1 avuç bezelyeyi de atıyorsun içine bu böreğin içi oluyor.

Genişçe bir tavanın dibini yağlayıp (Ben bazen borcamda ve fırında da yapıyorum bunu) 1 adet yufka ser kenarlarını sarkıt tavanın yanlarından, içine 1 yufkayı da buruşturup koy süt ve yağdan oluşmuş harcı sürüp yufkayı yumuşat, harcı yayıp ince bi yufka katı daha koy en üstüne de kenardan sarkan yufkaları kapat. altı pişince ters çevir pişir. Süper leziz afiyet olsun

LUXXOR 'UN TARİFİ :)) 3-3,5 YUFKA YETİYOMUŞ :))

Günaydın kızlar bugün moralim bozuk kediciğim için dün bir aile aradı konuştuk antalyadalar kediye iyi bakcaklarını daha öncede kedi baktıklarını söylediler vs...uzatmayacam bugün kediyi almaya gelecekler dünden beri duygusala bağladım sarılıp uyuduk mırmırrrrr....gururl gurul tatlım benim sanki gideceğini anlamış gibi ben nere o orya peşimden gitti geldi...sabah işe gitmeden sarıldım öptüm işe geç kalacam hala mıncık mıncık sevdim ağladımmmmm ağladımmm oda bana çok düşkün ne yapacağımı bilmiyorum umarım pişman olmam....o tatlı göbüşünü açtı öptüm sevdim resmen işe geç kaldım ama onu sevmek bile güzeldi...En kötü günlerimde o vardı yanımda insan nasıl bağlanıo kayınvaldemlker duyunca amannn amann ver gitsin dediler...annemde aynı şekilde KURTULLLLL dedi tekrar hamile kalırsan zor olur bilmem ne işte böyle duygusala bağladım akşam ağlaya zırlaya okadar emek ettiğim sümbülümü verecem duygusala bağladım yine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…