Günaydın kızlar ben 2010 temmuzda evlendim 2011 şubatta hamile kaldım haziran 1 de bebeğimi kaybettim düşürdüm malesef şuan korunma sürecindeyim 10 gün sonra bitecek korunmam biraz hızlı yaşadım sanırım eşimle 2000 temmuz da başladık görüşmeye 14 yaşında:) çocukluk aşkımm 2010 temmuzdada evlendik işt ebenim hikayem
cüzdanımı evde unutmuşum
bir de şirkette zekat parası topluyolar Afrikadaki çocuklara onu verecektim, rezil olucam bugün
onu geçtim, başıma bi hal gelse eve gitmem gerekse 1,5 tl bile yok yanımda
bi tuhaf hissediyorum :26:
hoşgeldin topike yaseminGünaydın kızlar ben 2010 temmuzda evlendim 2011 şubatta hamile kaldım haziran 1 de bebeğimi kaybettim düşürdüm malesef şuan korunma sürecindeyim 10 gün sonra bitecek korunmam biraz hızlı yaşadım sanırım eşimle 2000 temmuz da başladık görüşmeye 14 yaşında:) çocukluk aşkımm 2010 temmuzdada evlendik işt ebenim hikayem
hoşgeldin yaseminGünaydın kızlar ben 2010 temmuzda evlendim 2011 şubatta hamile kaldım haziran 1 de bebeğimi kaybettim düşürdüm malesef şuan korunma sürecindeyim 10 gün sonra bitecek korunmam biraz hızlı yaşadım sanırım eşimle 2000 temmuz da başladık görüşmeye 14 yaşında:) çocukluk aşkımm 2010 temmuzdada evlendik işt ebenim hikayem
valla yerinde olsam muhasebeden para alırım canım ne olacak sankicüzdanımı evde unutmuşum
bir de şirkette zekat parası topluyolar Afrikadaki çocuklara onu verecektim, rezil olucam bugün
evet bizim böşümdeki kızlarla aram iyi ama ben kimseden para isteyemem :26: annem-babamdan bile istemeye çekinirim para, eşimi arasammı acaba gelsin getirsin işe gitmedenNektarcım o muhasebeci kızlarla aran iyiydi onlardan borç alsana ne olacak ki yarın veririm dersin
daha bu sabah aklıma geldi canım kızımı yetiştiriyorum mine izgü
nasıl beğendinmi peki faydalı şeyler varmı içinde?
Bir kız çocuğu olan her ebeveyne hitap eden kitap, kız çocuğun bebekliğinden evleneceği 22 yaşına kadarki dönemini ele alıyor. "Neden kız çocuğu? diyenlere "Eğitimli kızlar, eğitimli anneler demektir; eğitimli anneler, eğitimli toplum demektir. diye cevap veren yazar Mine İzgi, bilinçli anne-baba olmanın sırlarını da sıralıyor kitabında. Kızınızı nasıl yetiştireceğinizle ilgili en ufak detaylar bile atlanmamış kitapta.
ben yeni başladım canım çok beğendim bayada bişey öğrendim hiç bişey bilmiyodum
cüzdanımı evde unutmuşum
Bir de şirkette zekat parası topluyolar afrikadaki çocuklara onu verecektim, rezil olucam bugün
Onu geçtim, başıma bi hal gelse eve gitmem gerekse 1,5 tl bile yok yanımda
Bi tuhaf hissediyorum :26:
evet bizim böşümdeki kızlarla aram iyi ama ben kimseden para isteyemem :26: Annem-babamdan bile istemeye çekinirim para, eşimi arasammı acaba gelsin getirsin işe gitmeden
eşim de mırın kırın edicek biliyorumay canım yaa ....
Ya eşini ara yada muhasebeden al....yarın verirsin yada maaştan düşsün :) kaçmıyosun ya ,yarın gene gelceksin :))
Günaydın kızlar ben 2010 temmuzda evlendim 2011 şubatta hamile kaldım haziran 1 de bebeğimi kaybettim düşürdüm malesef şuan korunma sürecindeyim 10 gün sonra bitecek korunmam biraz hızlı yaşadım sanırım eşimle 2000 temmuz da başladık görüşmeye 14 yaşında:) çocukluk aşkımm 2010 temmuzdada evlendik işt ebenim hikayem
cüzdanımı evde unutmuşum
fundaaaa ne böreği yaptın kuzum? ben bu aralar eşim geç geliyor, sıkıntıdan hepsini ben yiyorum diye yapmıyorum kek, börek falan. yapıyorum, yiyorum kilo alıyorum yaaa. hafta sonu yaparım belki birşeyler. var mı aklınızda şöyle güzelinden bir tarif.
ek olarak sadece kaşar rendesi ekleniyodu benim ajandamdaki tarifeayyy kızlar börek demişken dün annem bi tepsi böreği yaptıı yemeye doyamadık iftarda. İçine 1 tane közlenmiş patlıcan, kırmızı biber yeşil biber ve domatesli sos hazırlamış bir de soğan tabi, ayrıca biraz bezelye de attı pişirdi ay şahane bir tattı ben de yapacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?