3 patates soy küp küp doğra az suda haşla, suyu çekilince 1 bardak süt ekle
ocaktan alınca iyice püre haline getir bir avuç rendelenmiş kaşar ekle..
sonra püreyi tost ekmeğinin yada ortadan böldüğün hamburger ekmeğinin üzerine yay..
kalın bi tabaka olsun ama bayaa, çok az kaşar serp en üstüne fırına ver :)))
ben hazır haşlanmış kuru fasulyeden yapmadık ki hiç, direk gözümün önüne çiğden geliyo ondan bolcum.. öyle yapınca herşeyiyle kaynaşıyo, bayaa kaynadığı için :26:
Keşke sağlık durumunu belirtmeseydin özel sebeplerden diye geçiştirseydin baksana sahip bulmak için sözde ama laf yetiştirip duruyorlar sende yaz deki buranın amacı sahip bulmak değilmi kimse benim sağlık durumum ile ilgili yorum yazamaz de. Polemikmi istiyorlar sende git üzerlerine. İşlerini yapsınlar
3 patates soy küp küp doğra az suda haşla, suyu çekilince 1 bardak süt ekle
ocaktan alınca iyice püre haline getir bir avuç rendelenmiş kaşar ekle..
sonra püreyi tost ekmeğinin yada ortadan böldüğün hamburger ekmeğinin üzerine yay..
kalın bi tabaka olsun ama bayaa, çok az kaşar serp en üstüne fırına ver :))) :
http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/459895-muhasebecilerden-yardim.html
elfiş ve zuzu sizin fikrinizi de alalım
ben de hiç sevmem, fasulyelerin takır takır olmasını da sevmemcnm bende kendim haşlayıp yapıyorm zaten:)bazıları yapar ya böyle bulaşık suyu gibi olur hiç sevmem
en iyisi hiç cevap verme canım, millet eğlence arıyo kendineamannnnn bunların yazdıklarını bir görsen sinir hastası ederler adamı onlara laf yetiştiremiyorum bunlar beni görse saçımı başımıda yolarlar kediyi veriyorum diye lenn ben evladımı kaybettim acılar çektim şimdi omu önemli kedimi....?:95:
menü neydi merak ettimelfii k.validen yardım etmiyomu..o yapsın poğaça falan..
valla biz çıkıyoz yukarı yiyoz , biraz masayı topluyom bir iki bardak :)) hopp geri gidiyoz yatmaya
ama yataktan kalkınca giyin, çık...sonra bidaha soyun yat :))
..
ay kızlar annemi aradım, az daha dünkü menüyü yapcakmış bize...dün k.validemin yaptığı gibi yapıcakmış az daha..hemde çorbasına kadar aynı menü
bikerede öle olmuştu, bi akşam yemeğe anneme gittik, ertesi akşam bi baktık k.validemde aynısını yapmış
elfii k.validen yardım etmiyomu..o yapsın poğaça falan..
valla biz çıkıyoz yukarı yiyoz , biraz masayı topluyom bir iki bardak :)) hopp geri gidiyoz yatmaya
ama yataktan kalkınca giyin, çık...sonra bidaha soyun yat :))
..
ay kızlar annemi aradım, az daha dünkü menüyü yapcakmış bize...dün k.validemin yaptığı gibi yapıcakmış az daha..hemde çorbasına kadar aynı menü
bikerede öle olmuştu, bi akşam yemeğe anneme gittik, ertesi akşam bi baktık k.validemde aynısını yapmış
menü neydi merak ettim
benim annem de gel akşama diyo ama napsam ki :26:
şu 2 saat de geçmez artık
kız zuzuş sahura bile onlaramı gidiyonuz alemsiniz hagece gece
Ay zuzuş benim kayınvalidem ne zaman bana yardım ettiği görülmüş ki.
Hem yemeğin önüne hazırlanıyor hemde üstünü giyip çıkarmaya üşeniyon deli kız :))
günaydın kızlarr ben 8 30 da burdaydım kayınbabama bağlı olduğum için o kaçta alırsa o saatte geliyoruzdaha kimse gelmemiş salaklar dün ben 9 da geldim ya 9 da gelirlerse hiç şaşırmam benimle iddalaşıyolar bu arada ben dün gece sahura kalktım bi güzel börekleri yedim ama oruç değilim çünkü yine bişeyler gelmiş:96:
canım dolabımda vardı onu ısıttım mikrodalgadahemen söylemeyim kızların canı istiyofundaaaa ne böreği yaptın kuzum? ben bu aralar eşim geç geliyor, sıkıntıdan hepsini ben yiyorum diye yapmıyorum kek, börek falan. yapıyorum, yiyorum kilo alıyorum yaaa. hafta sonu yaparım belki birşeyler. var mı aklınızda şöyle güzelinden bir tarif.
sende benm gibi olmuşun :) pazar günü yıkandım paklandım..anaamm gene gelmiş, p.ertesi tutamadım :)
..
günaydıınnnn
günaydın kızlarr,
hemen hafta sonu gelsin ya çok yorgunluk var bende nedense..
yaraneycım dediğin gibi dün hiç geçmedi zaman inşallah bugün çabuk geçer..
fundacım hani kitabın adını yazacaktın sen bana?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?