kendi kendilerini davet ettiler gibi bişi, biz gittik ya geçen hafta
artık sıra sizde demiştik, k.validme de iftara geliriz biz demişti..dün gece de aradı öyle işte
Mantı mı yapsak annemle napsak cumartesi :26:
Canım eşim patlıcan sevmez hiiiç, kaynım da sevmiyoBen de patlıcanı sadece kızarmış yerim ve közlenmiş sulu yada etli hiç yemem, karnıyarık bile sevmiyorum
Bulgaristanda deriz biz pabuç tpu bunaAma içine peynir koyuyoruz ve üzerine kaymak eritip döküyoruz süper oluyo en sevdiğim mantı türüdür
zzum pardon ya bu kıymalıymış benimdediğim bu şekilde
ღ nino mutfakta ღ: Haluj (cerkez mantisi) muska şeklindede yapılıyo ama biz örgü yapıyoruz canım istedi ahh annem gel de yap ya
canım ben de geçen niyetlendim yapıcaktım netten tarfini alıp bişi olmuştu pital olmuştu omuska mantısı biz onu yaparız çok lezzetli bişeannem çerkez arkadaşından öğrenmiş çerkez mantısıda deniyo
eşimin gözü anca doyuyo canım bol malzemeli istiyo son olarak fırına verdikten sonrada kaşar rendeleyip serptim üzerine ayy acıktım tavuk yapma zaten canım genelde kolaya kaçanlar hep tavuk yapar ezogelin hiç yapmadım be ya onu nasıl yapıyosun dışarda yedim hep:26:
zuzum ayşekadını eliyorum çinkim barbun (Köfte +pattis
pilaf
karnıyarık
barbun
Ayşekadın
dolma, sarma
aklına gelen yemekleri yaz :)) sonra eleriz
bebikin cinsiyetini soruncaktım canımAmın canim ya valla cok özledım sımdıden snkı bır tarafım eksık canım hıc bır sey yapmak ıstemıyor
Bebek de ıyı canım haftaya salı dr. gıdıcez bakalım cınsıyetını ögrenebılecekmıyız.
15 haftalık bu hafta haftaya da 16 oluyor ıns. uyumaz ters donmezde ögrenırız gercı benı görenler erkek dıyor hep ama hayırlısı olsun elı ayagı düzgün olsunda problem degıl kız -- erkek olması ıkısıde evlat sonıucda.
sen neler yapıyorsun canım ? Sende var mı bır seyler ?
canımmmm.....
sor buradayım
:92::92::92:
Zuzucannnnnnnnnnnn
canım ben de geçen niyetlendim yapıcaktım netten tarfini alıp bişi olmuştu pital olmuştu o
burda yiyorum, çok seviyorum (pek çorba seven biri olmadığım halde) yapim dedim :26:
zuzum ayşekadını eliyorum çinkim barbun () da bi fasulye
arnıyarık ıhh patlıcan var, sarma saramam okadar kişiye yemek yetişecekkusura bakmasınlar
bebikin cinsiyetini soruncaktım canımama belli olmamış yukarıya yazmışsın, nezaman doktor kontrolün?
et yemeğini düşüniyimayy yok ramazanda zor olur mantıyla falan uğraşma
ezogelin çorba
bi tür et yemeği yap
iç pilav yap
börek yap kolay bi börek seç
bi çeşit meze ve salata yap
tatlıyıda hazır al bence
sende muska yaparsınbu çok uğraştırır yaa...o şekli verene kadar canım çıkar benim
canım ben de geçen niyetlendim yapıcaktım netten tarfini alıp bişi olmuştu pital olmuştu o
burda yiyorum, çok seviyorum (pek çorba seven biri olmadığım halde) yapim dedim :26:
Zuzum ayşekadını eliyorum çinkim barbun () da bi fasulye
arnıyarık ıhh patlıcan var, sarma saramam okadar kişiye yemek yetişecekKusura bakmasınlar
Bebikin cinsiyetini soruncaktım canımAma belli olmamış yukarıya yazmışsın, nezaman doktor kontrolün?
sende muska yaparsınyanımda olsan gösterirdim sana itiraf ediyim bende zor öğrendim annem zorla öğretti
Dur netten bende bakıyım ilk kez yapacaksan ozaman bence mercimek çorbası yap herkesin sevdiği bi çorba
et yemeğini düşüniyim
mezeler tamam
çorba tamam
tatlıyı bakıcam belki anneme yaptırtırım :26:
böreği de belki şu sebzeli böreği yaparım sabah konuştuğumuzu
nektar, dün canın istemişti ya..fırında köfte+ pattis...şöle soğanlı domitisli biberli:26:
ben musakka okuyorumsende muska yaparsınyanımda olsan gösterirdim sana itiraf ediyim bende zor öğrendim annem zorla öğretti
dur netten bende bakıyım ilk kez yapacaksan ozaman bence mercimek çorbası yap herkesin sevdiği bi çorba
aa evet olabilir :13: sıra sıra da dizip yapabilirim bu yemeği 8 kişiye 1 kilo kıyma yeter mi acep :26:Nektar, dün canın istemişti ya..fırında köfte+ pattis...şöle soğanlı domitisli biberli:26:
yarenimm hiç yapmadım, hiç yemedim, misafirlikte bile yemem ayıp olsa danigoşum etli türlü yapsan:44::44:
bende sizden fikir isticektim ya ne zamandır annemlere piknik sözümüz vardı ramazanda gerçekleştirelim dedik. Eşim ben oruçluyken mangal yapamam dedi ee bizimkileride iftarı piknik gibi yapacağımızıda söyledik. şimdi pikniğe yemek olarak ne götürülür ki ? Eşim lahmacun yaptıralım diyor yanına salata yaparız yada başka bişeyler diyor bilmiyorum düşünüyoruz daha sizce piknikte iftar yemeğinde ne olur?
aa evet olabilir :13: Sıra sıra da dizip yapabilirim bu yemeği 8 kişiye 1 kilo kıyma yeter mi acep :26:
Yarenimm hiç yapmadım, hiç yemedim, misafirlikte bile yemem ayıp olsa daAy çok mu yemek seçtim bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?