2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ayy yok ramazanda zor olur mantıyla falan uğraşma
ezogelin çorba
bi tür et yemeği yap
iç pilav yap
börek yap kolay bi börek seç
bi çeşit meze ve salata yap
tatlıyıda hazır al bence

canım ben de geçen niyetlendim yapıcaktım netten tarfini alıp bişi olmuştu pital olmuştu o
burda yiyorum, çok seviyorum (pek çorba seven biri olmadığım halde) yapim dedim :26:
Köfte +pattis

pilaf

karnıyarık

barbun

Ayşekadın

dolma, sarma

aklına gelen yemekleri yaz :)) sonra eleriz
zuzum ayşekadını eliyorum çinkim barbun ( ) da bi fasulye
arnıyarık ıhh patlıcan var, sarma saramam okadar kişiye yemek yetişecek kusura bakmasınlar

bebikin cinsiyetini soruncaktım canım ama belli olmamış yukarıya yazmışsın, nezaman doktor kontrolün?

haftaya salı canım gıdıcem bakalım ögrenebılecekmıyız.

ayy yok ramazanda zor olur mantıyla falan uğraşma
ezogelin çorba
bi tür et yemeği yap
iç pilav yap
börek yap kolay bi börek seç
bi çeşit meze ve salata yap
tatlıyıda hazır al bence
et yemeğini düşüniyim
mezeler tamam
çorba tamam
tatlıyı bakıcam belki anneme yaptırtırım :26:
böreği de belki şu sebzeli böreği yaparım sabah konuştuğumuzu

bu çok uğraştırır yaa...o şekli verene kadar canım çıkar benim
sende muska yaparsın yanımda olsan gösterirdim sana itiraf ediyim bende zor öğrendimannem zorla öğretti

dur netten bende bakıyım ilk kez yapacaksan ozaman bence mercimek çorbası yap herkesin sevdiği bi çorba

Evet bakarak daha iyi anlarım

et yemeğini düşüniyim
mezeler tamam
çorba tamam
tatlıyı bakıcam belki anneme yaptırtırım :26:
böreği de belki şu sebzeli böreği yaparım sabah konuştuğumuzu

Çorban mezelerin tamamsa pilav yap börek yap ana yemeğinde izmir köfte olsun

Bende sizden fikir isticektim ya ne zamandır annemlere piknik sözümüz vardı ramazanda gerçekleştirelim dedik. Eşim ben oruçluyken mangal yapamam dedi ee bizimkileride iftarı piknik gibi yapacağımızıda söyledik. Şimdi pikniğe yemek olarak ne götürülür ki ? eşim lahmacun yaptıralım diyor yanına salata yaparız yada başka bişeyler diyor bilmiyorum düşünüyoruz daha sizce piknikte iftar yemeğinde ne olur?

Ay iyiki oruçlu değilim şu an. Çok acıktım ve eklediğiniz herşeyi canım çekti gidip bişeyler atıştırıcam. Pazartesiye kadar tutumayacam bari aç kalmıyım bu hafta

Nektar, dün canın istemişti ya..fırında köfte+ pattis...şöle soğanlı domitisli biberli:26:

ben musakka okuyorum
hımm aslında beşamel soslu pattis musakka yapabilirim
du bakalım daha kaç defa değişcek menüm

susuzluktan ölücem

Nektar, dün canın istemişti ya..fırında köfte+ pattis...şöle soğanlı domitisli biberli:26:
aa evet olabilir :13: sıra sıra da dizip yapabilirim bu yemeği 8 kişiye 1 kilo kıyma yeter mi acep :26:

nigoşum etli türlü yapsan:44::44:
yarenimm hiç yapmadım, hiç yemedim, misafirlikte bile yemem ayıp olsa da ay çok mu yemek seçtim bugün

tünaydın kızlar nasılsınız dünden beri gelemedim ay sonuya hesap kitap carileri toparla şükür bitti bugün oruçlu değilim 7ye kadar burdayım çünkü dayanamam diye tutmadım

iftarda çorba iyi olur..ama çorbayı nasıl götürceksiniz pikniğe....
Pide yap canım yanınada sarma yap...
Yada eşin lahmacun yaptırsın sende yanına sarma ve salata yap....

Zaten çok şey yenmiyo ,hemen doyuyosun, çok ilginç bütün gün açsın ama normalde yediğin kadar yiyomuyosun ( enazından ben öleyim) ,suyu da en fazla 1 bardak içerim...2 gündür yarım bardak suyla açıyorum orucumu:26:

aa evet olabilir :13: Sıra sıra da dizip yapabilirim bu yemeği 8 kişiye 1 kilo kıyma yeter mi acep :26:

Yarenimm hiç yapmadım, hiç yemedim, misafirlikte bile yemem ayıp olsa da Ay çok mu yemek seçtim bugün

:))) sen yap pattis köfteyi...dizip yap evet, köfte pattis bier, köfte patti biber :) üstünede domates soğan

Canm yeter yaw ekmek de koycan ya içine:26:

Bugün evde kahvaltı yapıpta çıktım doymuyorum bi türlü ya bi tane gül böreği getirmiştim sadece doymadım akşama kdar açım bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…