Amın canim ya valla cok özledım sımdıden snkı bır tarafım eksık canım hıc bır sey yapmak ıstemıyor
Bebek de ıyı canım haftaya salı dr. gıdıcez bakalım cınsıyetını ögrenebılecekmıyız.
15 haftalık bu hafta haftaya da 16 oluyor ıns. uyumaz ters donmezde ögrenırız gercı benı görenler erkek dıyor hep ama hayırlısı olsun elı ayagı düzgün olsunda problem degıl kız -- erkek olması ıkısıde evlat sonıucda.
sen neler yapıyorsun canım ? Sende var mı bır seyler ?
canımmmm.....
sor buradayım
:92::92::92:
Zuzucannnnnnnnnnnn
Bende sizden fikir isticektim ya ne zamandır annemlere piknik sözümüz vardı ramazanda gerçekleştirelim dedik. Eşim ben oruçluyken mangal yapamam dedi ee bizimkileride iftarı piknik gibi yapacağımızıda söyledik. Şimdi pikniğe yemek olarak ne götürülür ki ? eşim lahmacun yaptıralım diyor yanına salata yaparız yada başka bişeyler diyor bilmiyorum düşünüyoruz daha sizce piknikte iftar yemeğinde ne olur?
ben musakka okuyorum
hımm aslında beşamel soslu pattis musakka yapabilirim
du bakalım daha kaç defa değişcek menüm
susuzluktan ölücem
iftarda çorba iyi olur..ama çorbayı nasıl götürceksiniz pikniğe....
Pide yap canım yanınada sarma yap...
Yada eşin l:85:ahmacun yaptırsın sende yanına sarma ve salata yap....
Zaten çok şey yenmiyo ,hemen doyuyosun, çok ilginç bütün gün açsın ama normalde yediğin kadar yiyomuyosun ( enazından ben öleyim) ,suyu da en fazla 1 bardak içerim...2 gündür yarım bardak suyla açıyorum orucumu:26:
Bizim maaşlardan 10 saat kesinti olacak battık biz bu ay
sarma yorar beni kalabalığız bi anneannem annem babam biz 6 kardeşiz :)) eşim annesi 11 kişi olduk :))
bizim maaşlardan 10 saat kesinti olacak battık biz bu ay
neden kesiyorlar canım yaa
ozaman lahmacun+ salata+ ayran
erken çıkarıyolar diyemi:26:
tek lahmacun salata ayranda olmazki çorba götürmekte zor olur. :44:
Nektarcım çöp şiş yap kişi başı yaparsın daha kolay olur
yok zuzumtatilden dolayı 70 saat eşimden 70 saat benden ikimizden ayrı ayrı kesmeseler olmazmı yaw
evet evet canım, bunu yapabilirim..:))) sen yap pattis köfteyi...dizip yap evet, köfte pattis bier, köfte patti biber :) üstünede domates soğan
Canm yeter yaw ekmek de koycan ya içine:26:
canım çok severim yaparım da, ama onu garnitür olarak verebilirim ancakAy nektar şimdi aklıma geldi patates diyince şey yapsana hem kolay hem lezzetli fırında kremalı patates
aa niye kii? :26:Bizim maaşlardan 70 saat kesinti olacak battık biz bu ay
elfimm çöp şiş de tavuk ya, tavuk yapmim diyorum canımcımTek lahmacun salata ayranda olmazki çorba götürmekte zor olur. :44:
Nektarcım çöp şiş yap kişi başı yaparsın daha kolay olur
ayy canım yaa ücretsiz miydi sizin izniniz? kötü olmuşyok zuzumtatilden dolayı 70 saat eşimden 70 saat benden ikimizden ayrı ayrı kesmeseler olmazmı yaw
Bizim maaşlardan 70 saat kesinti olacak battık biz bu ay
canım bize daha 1 yıl olmadıki:26:6 ay olduvay canına ücretsiz izinmi
Zaten yıllık izninizi kullanmamışmıydınız, niye kesiyolar
evet evet canım, bunu yapabilirim..
Ekmek nereye koyucam anlamadım? :26:
Canım çok severim yaparım da, ama onu garnitür olarak verebilirim ancak
ana yemeğin yanına, o zaman köfte kızartıp pattis verebilirim..bilmiyorum ben liste yapim kendime :26:
Aa niye kii? :26:
Elfimm çöp şiş de tavuk ya, tavuk yapmim diyorum canımcım
Sen hazır pikniğe gitmişken ikna et eşini mangal yapın yaa pikniğin en güzel yanı mangal
Diğer yemekleri evde de yersiniz :))
offf ya gerçekten çokmuş:18::18: Toplamda 140 saat. Bir ayda toplam kaç saat çalışıyorsunuz ki? Sizin senelik izin hakkınız yoktu, ondan kesiyorlar değil mi?
zuzu acil yardımmmm
yapılandırmanın taksiti geçmiş pazartesi günü sondu hatırlatmayıda unuttum onu artık bankada almaz dimi off patronda yok mardine gitti(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?