2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

İyiyim canım ben de napayım, bende henüz yok gibi ama bu aydan da ümitliyim kasıklarımda hafif hafif ağrı var sene olmuş muydu bilmiyorum?

Canım çorba yapın derince bi kapta götürürsünüz +salata+ eşinin dediği gibi lahmacun

ben musakka okuyorum
hımm aslında beşamel soslu pattis musakka yapabilirim
du bakalım daha kaç defa değişcek menüm

susuzluktan ölücem

Ay nektar şimdi aklıma geldi patates diyince şey yapsana hem kolay hem lezzetli fırında kremalı patates

Sarma yorar beni kalabalığız bi anneannem annem babam biz 6 kardeşiz :)) eşim annesi 11 kişi olduk :))

Tek lahmacun salata ayranda olmazki çorba götürmekte zor olur. :44:

Nektarcım çöp şiş yap kişi başı yaparsın daha kolay olur

tek lahmacun salata ayranda olmazki çorba götürmekte zor olur. :44:

elfiş yapcak bişey yok:101:

Bencede çorba iyi gider..ama nasıl götürcen arabada derin bi tencereye koycaksın, dikkat etcen kucağında götürcen..anca öle

Yoksa yok , sadece lahmacum salata

Az sarma az dolma da yapabilirsin..ortaya koyarsın sarma ve dolmaları

:))) sen yap pattis köfteyi...dizip yap evet, köfte pattis bier, köfte patti biber :) üstünede domates soğan

Canm yeter yaw ekmek de koycan ya içine:26:
evet evet canım, bunu yapabilirim..
ekmek nereye koyucam anlamadım? :26:

Ay nektar şimdi aklıma geldi patates diyince şey yapsana hem kolay hem lezzetli fırında kremalı patates
canım çok severim yaparım da, ama onu garnitür olarak verebilirim ancak
ana yemeğin yanına, o zaman köfte kızartıp pattis verebilirim..bilmiyorum ben liste yapim kendime :26:

Bizim maaşlardan 70 saat kesinti olacak battık biz bu ay
aa niye kii? :26:

Tek lahmacun salata ayranda olmazki çorba götürmekte zor olur. :44:

elfimm çöp şiş de tavuk ya, tavuk yapmim diyorum canımcım
sen hazır pikniğe gitmişken ikna et eşini mangal yapın yaa pikniğin en güzel yanı mangal
diğer yemekleri evde de yersiniz :))

Bizim maaşlardan 70 saat kesinti olacak battık biz bu ay

offf ya gerçekten çokmuş:18::18: toplamda 140 saat. bir ayda toplam kaç saat çalışıyorsunuz ki? sizin senelik izin hakkınız yoktu, ondan kesiyorlar değil mi?

benden de bu ay 250 tl. çalışma izni için kesecekler, 70 tl. de sağlık raporuna harcadım izin için.

Son düzenleme:
vay canına ücretsiz izinmi

Zaten yıllık izninizi kullanmamışmıydınız, niye kesiyolar
canım bize daha 1 yıl olmadıki:26:6 ay olduevet ücretsiz izin ..haklılar canım 1yıl olmadı ya

tatile gittik ya bebeğimbencede kremalı patatesden ana yemek olmazancak yeeğin yanına verebilirsin

zuzu acil yardımmmm

Yapılandırmanın taksiti geçmiş pazartesi günü sondu hatırlatmayıda unuttum onu artık bankada almaz dimi off patronda yok mardine gitti (

zuzu acil yardımmmm

yapılandırmanın taksiti geçmiş pazartesi günü sondu hatırlatmayıda unuttum onu artık bankada almaz dimi off patronda yok mardine gitti (

hadi yaaa ...

Vergi dairesine yatır canım,
dikkat et 2 defa aksatırsan 3. De otamatikman iptal oluyor yapılandırma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…