2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Kızlar nasılsınız ....Bugünde bitmek bilmedi yaa iyiki çalışyorum evde olsam o b...ktn tV ye saplanıp kalcem...İşyerindede insanlar nekadar uyuşuk oruçlar diye uyuyanmı dersin konuşmuyanmı dersin...:85::85::85:

bizim patron da toplantıya gidiyor yaşasınnn gsm operatörü olan müşterimizin de yeni kampanya görselleri geldi. hafta sonunu bunlarla getiririz sakin sakin inşallah

Nektar :)) kıymaya ekmek koymuyonmu..
Az gelirse bas ekmeği
koyuyorum :101: evet evet kıymaya ekmeği çok koyarım, süpersin zuzum

yarım saat mola yaptık, ay bizim 3. katta süper bi sohbet odamız varmış kooocaman
hoca felan geliyo erkekler orda sohbet yapıyo akşamları haftada bir felan biliyodum da hiç görmedimdi
klimalı, koltuklar süper yattık yarım saat

Son düzenleme:

evde olsam şuan uyurdum heralde

:26:

Sonuçta o para yatcaktı, o nerden vericekti...banka hesabından çeksen, öle bi yetkin yokmu....

..

Bişey yapamıyosan mecburen sölücen,müdür filan yokmuydu sizin oralarda yaw

Müdürümüz yeni geldi ama onunda yetkisi yok işin kötü tarafo patron acil paraya sıkışmış heryerden para istiyormuş bide 12 bin ben söylicem kıyameti koparacak

Beni niye almadın....

çok ilginç sohbet haa:44: Millet işini bırakıp, sohbete mi gidiyo, anlamadım...

müdürümüz yeni geldi ama onunda yetkisi yok işin kötü tarafo patron acil paraya sıkışmış heryerden para istiyormuş bide 12 bin ben söylicem kıyameti koparacak

anladım canım...biran önce söle bence..

O para zaten yaıtcaktıki..ceza falan getirmedinki sen extra olsunda kızsın

evet elfim zuzu doğru söylüyor. ceza falan değil ki, zaten ödemesi gereken bir tutar bu. sıkma canını, daha fazla geç olmadan da ara haber ver bence.

anladım canım...biran önce söle bence..

O para zaten yaıtcaktıki..ceza falan getirmedinki sen extra olsunda kızsın

evet elfim zuzu doğru söylüyor. ceza falan değil ki, zaten ödemesi gereken bir tutar bu. sıkma canını, daha fazla geç olmadan da ara haber ver bence.

telefonu kapalı şehirdışında evet söylicem valla kızarsa kızsın en fazla kovar keşke kovsa en azından başka bi iş bulabilmek için yol açmış olur bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…