- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
zuzum dini sohbetler yapıyo patronumuz, müdürlerimiz felanBeni niye almadın....
çok ilginç sohbet haa:44: Millet işini bırakıp, sohbete mi gidiyo, anlamadım...
hımm negüzeldir şimdi oralar çok duydum metnini üniv.kızlar vardı ordan...adın neydi buarada herkesinkini tutmak zor akılda yavaş yavaş artık başlıcam..
Annemde birazdan tahlil sonuçlarımı almaya gidecek kötü bişey var gibi geliyor niyeyse ya içim bi tuhaf
telefonu kapalı şehirdışında evet söylicem valla kızarsa kızsın en fazla kovar keşke kovsa en azından başka bi iş bulabilmek için yol açmış olur bana.
adım zuzu
Hem unutmazsın böyle
Evet güzel canım ama yazın
canım niye öyle kötü düşünüyorsun ya? kötüyü çağırma, olumlu düşün hep. hem bak adet de oldun.
telefonu kapalı şehirdışında evet söylicem valla kızarsa kızsın en fazla kovar keşke kovsa en azından başka bi iş bulabilmek için yol açmış olur bana.
annemde birazdan tahlil sonuçlarımı almaya gidecek kötü bişey var gibi geliyor niyeyse ya içim bi tuhaf
zuzum dini sohbetler yapıyo patronumuz, müdürlerimiz felan
mesaiden sonra oluyo genelde, akşamları yani..
şimdi de oruçtan dolayı mutfak bölümü kapalı olduğundan orda mola kullanıyoruz, biz sohbet yapmıyoruz ama yatıyoruz
hımmm yazdıklarını tekrar okudum bence herkes yapabilir böyle şeler hata değil iş yoğunluğundanda unutulur önemli olan farketmek bence...
yawswss korkma aç teli hemen söle de aynen böyleee yapabilceğim bişi olsa zaten sizi bilyosunuz rahatsız etmek istemezdim felan bunu cidddi sert söyleki sana orda birkaç laf edemesin ...nasıl olur car curt ederse napabilirim farkettim sizi aradım de... ala ala yanında olsam ver ben konuşayım dicem okadar şu patronlara sinir olyorum haaa...
iki saat sonra eve gideceksin onu düşünPatlıyorum sıkıntıdan:18:filmde sıktı beni hiç bişey yapasım yok uff:18:
aydanla ebuşu merak ettim hiç ses çıkmadı:44::44:
telefon numaranı vermedin kızlara, versen sana da atarlardı :89:onlar kendi aralarında mesajlaşıyolardır canım
bize ihtiyaç duymuyolar
telefon numaranı vermedin kızlara, versen sana da atarlardı :89:
Halla halla bir de trip yapıyoTripcan
telefon numaranı vermedin kızlara, versen sana da atarlardı :89:
Halla halla bir de trip yapıyoTripcan
anladın sen benim imaa ettiğimi anladınaman iyi yapmıyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?