2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Annemde birazdan tahlil sonuçlarımı almaya gidecek kötü bişey var gibi geliyor niyeyse ya içim bi tuhaf

Beni niye almadın....

çok ilginç sohbet haa:44: Millet işini bırakıp, sohbete mi gidiyo, anlamadım...
zuzum dini sohbetler yapıyo patronumuz, müdürlerimiz felan
mesaiden sonra oluyo genelde, akşamları yani..

şimdi de oruçtan dolayı mutfak bölümü kapalı olduğundan orda mola kullanıyoruz, biz sohbet yapmıyoruz ama yatıyoruz

telefonu kapalı şehirdışında evet söylicem valla kızarsa kızsın en fazla kovar keşke kovsa en azından başka bi iş bulabilmek için yol açmış olur bana.

hımmm yazdıklarını tekrar okudum bence herkes yapabilir böyle şeler hata değil iş yoğunluğundanda unutulur önemli olan farketmek bence...
yawswss korkma aç teli hemen söle de aynen böyleee yapabilceğim bişi olsa zaten sizi bilyosunuz rahatsız etmek istemezdim felan bunu cidddi sert söyleki sana orda birkaç laf edemesin ...nasıl olur car curt ederse napabilirim farkettim sizi aradım de... ala ala yanında olsam ver ben konuşayım dicem okadar şu patronlara sinir olyorum haaa...

telefonu kapalı şehirdışında evet söylicem valla kızarsa kızsın en fazla kovar keşke kovsa en azından başka bi iş bulabilmek için yol açmış olur bana.

elfim güldürdün benii Sıkma canını...

Bazen bende diyorum bu cezalar, para işleri ağır geliyo bana keşke hiç bulaşmasaydım, herşeye rağmen patronumu seviyorum büromu seviyorum, çalışmayı seviyorum..o yüzden burdan çıkmıyorum
burdan çıksam nerde çalışcamki, muhasebeden başka

annemde birazdan tahlil sonuçlarımı almaya gidecek kötü bişey var gibi geliyor niyeyse ya içim bi tuhaf

işe sıkıldın ya ondan ölesin, inşallah iyi sonuçlarla gelicek annen

:) ne güzel...
Sizde uykuyla sohbet ediyonuz

Canım bende herşeyi göze aldım ama işte telefonu kapalı her fırsatta arıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…