2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ayy sıkıldm yaa hiçbişe yapasım yok ama işlerim var

kızlar kayla adı nasıl sizce ırmak ünal kızına koymuş katıksız kötülüklerden arınmış demekmiş?
söylenişi biraz tuhaf evet, ama nalamı çok güzel..

eşim sadece kuru kuru doğum günümü kutladı pasta alırız akşama dedm bakarız dedi
ay Allahım, belki süpriz yapıcak :44:

bence kayra olsun... daha güzel o ndemek bilmiom ama...:13:
Kayra erkek ismi evet

Canım siz maaşınızı tl olarak mı alıyorsunuz. Kiranız çok fazla ya inş. bir an önce para biriktirip izmire yerleşirsiniz

aminnnn... maalesef canım tl olarak alıyoruz maaşları.

ebuşum ya doğum gününü kutlamayı unuttum sanırım ben senin. nice yıllara tatlım, aşk, mutluluk ve sağlık dolu inşallah

Niye sölemiyon...çalcaz diyemi

ay cnm niye sölemiyon sanki bize söylesen diyelim bizde aynı ismi kullandık reelde birarayamı gelicez. Hadi insan akrabalara arkadaşlara söylemez ki onlarda koymasınlar diye ama bize söylemende bi sakınca görmüyorum ben.

hayırlısı olsun canım, arabanız olucak ama bak ne güzel
alır sonra sana eşin yeni bilezikler süslüü

amin canım ne zamandır istiyoruz kısmet bakalım artık inşallah hayırlısıyla olurevet canım altın bi köşede duruyodu arabaya en azından binebilcezeşime dedim ama doğumumda sıralı isterim dedim tamam dedi

kızlar ben geldimmkredi başvurusunda bulunduk pazartesi belli olacak aracada karar verdik sayılır altınsız kalıcam ama

Canım hayırlı uğurlu olsun şimdidenbizimki de çok istiyor araba ama ben önce ev diyorum o kadar birikim yaptık arabaya verirsek ev sahibi olmak hayal olur:2:

kızlar ben geldimmkredi başvurusunda bulunduk pazartesi belli olacak aracada karar verdik sayılır altınsız kalıcam ama

hayırlı olsn canım boşver altını tekrar alırsın..

kayra erkek ismi elficim..aslında ben adayı istiyorum ama eşim istemiyo
banada saçma geliyo ya biri koymuş yok biz koyamayız üstümüzemi tapuluyoz ismi eşimde buyüzden kaç tane beğendiğim ismi koydurmuyo yakınlarda var diye

niçk merak edin sölemicem hamile kalayım ozman sölerim...ama süper bişi olcak... ozman çalarsınız yine ne alakası var cnm sizde Merak edin bekleyin 3-4 ay sonra hayrlısıyla hamiş olurum içime doğuyo arap kanı varr bizde ceketini at hamiş olursun

İyi hadi inş. hamile olursun. Demekki düşündüğün isim unisex. Çünkü kız ismi düşündüysen ya erkek olursa yada tam tersi...

kızlar ben bugünlerde şu çin takvimine taktım.
hamile olan arkadaşlar tutuyomu sizin ?

İyi hadi inş. hamile olursun. Demekki düşündüğün isim unisex. Çünkü kız ismi düşündüysen ya erkek olursa yada tam tersi...

cnm erkek olursa kocam koyacak isimini öle anlaştık ama eski isim olmıcak öle şart koydum bakalım onuda o düşünsün. ama kötü isim olamaz bulacağı ben 5 tane çocuk istiyorum inşallah yarabbim ....

arkadaşımınki tutmadı
çin takvimine göre erkekti, ama şimdi 4,5 aylık hamiş kız olucak %90 demiş doktoru :))

kızlaaar yardım piliiiz
iftar davetiyesini patronum adına yanıtliycam ne yazsam yaa resmi bişi..
off
İftar yemeğine x bey de dahil olmak üzere 3 kişi katılacaktır
davet için teşekkür ederiz

bu da çok kısa of

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…