söylenişi biraz tuhaf evet, ama nalamı çok güzel..ayy sıkıldm yaa hiçbişe yapasım yok ama işlerim var
kızlar kayla adı nasıl sizce ırmak ünal kızına koymuş katıksız kötülüklerden arınmış demekmiş?
ay Allahım, belki süpriz yapıcak :44:eşim sadece kuru kuru doğum günümü kutladıpasta alırız akşama dedm bakarız dedi
Kayra erkek ismi evetbence kayra olsun... daha güzel o ndemek bilmiom ama...:13:
hayırlısı olsun canım, arabanız olucak ama bak ne güzelkızlar ben geldimmkredi başvurusunda bulunduk pazartesi belli olacak aracada karar verdik sayılır altınsız kalıcam ama
Canım siz maaşınızı tl olarak mı alıyorsunuz. Kiranız çok fazla ya inş. bir an önce para biriktirip izmire yerleşirsiniz
luxxor cum şimdiki halide çok tatlı o benim bidenem....
Elif burda arkadaşımın kızı varonun ismi kayra okadarda güzel bir kızkı ismi ile bütünlemişş valla ben kız olsun belli ne koycem sölemem olsun ozman sölerim..
luxxor cum şimdiki halide çok tatlı o benim bidenem....
elif burda arkadaşımın kızı varonun ismi kayra okadarda güzel bir kızkı ismi ile bütünlemişş valla ben kız olsun belli ne koycem sölemem olsun ozman sölerim..
hayırlısı olsun canım, arabanız olucak ama bak ne güzel
alır sonra sana eşin yeni bileziklersüslüü
kızlar ben geldimmkredi başvurusunda bulunduk pazartesi belli olacak aracada karar verdik sayılır altınsız kalıcam ama
kızlar ben geldimmkredi başvurusunda bulunduk pazartesi belli olacak aracada karar verdik sayılır altınsız kalıcam ama
ay cnm niye sölemiyon sanki bize söylesen diyelim bizde aynı ismi kullandık reelde birarayamı gelicez. Hadi insan akrabalara arkadaşlara söylemez ki onlarda koymasınlar diye ama bize söylemende bi sakınca görmüyorum ben.
zuzu istiyosan bakıyım senin için avatar
niçk merak edin sölemicem hamile kalayım ozman sölerim...ama süper bişi olcak... ozman çalarsınız yine ne alakası var cnm sizdeMerak edin bekleyin 3-4 ay sonra hayrlısıyla hamiş olurum içime doğuyo arap kanı varr bizde ceketini at hamiş olursun
kızlar ben bugünlerde şu çin takvimine taktım.
hamile olan arkadaşlar tutuyomu sizin ?
İyi hadi inş. hamile olursun. Demekki düşündüğün isim unisex. Çünkü kız ismi düşündüysen ya erkek olursa yada tam tersi...
arkadaşımınki tutmadıkızlar ben bugünlerde şu çin takvimine taktım.
hamile olan arkadaşlar tutuyomu sizin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?