2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

cnm erkek olursa kocam koyacak isimini öle anlaştık ama eski isim olmıcak öle şart koydum bakalım onuda o düşünsün. Ama kötü isim olamaz bulacağı ben 5 tane çocuk istiyorum inşallah yarabbim ....

miray memleket niree

teşekkür ederim kızlar allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

Zuzum bunlar nasılEki Görüntüle 235428 Eki Görüntüle 235429 Eki Görüntüle 235426 Eki Görüntüle 235425

ı-ıh :100:

kızlar ben bugünlerde şu çin takvimine taktım.
hamile olan arkadaşlar tutuyomu sizin ?

sea çin takvimini bilmiom kiminde tutuo kiminde tutmuomuş ama başka biu yöntem biliyorum ben ve o kime yaptıysak çıktı kendi ana babamıza deneyip sağlamasını yaptık bizim cinsiyetler için o bile çıktı yani

Canım ne denilmek isteniyor tam olarak ona göre yazalım?Kaç kişinin katılacağı ve isimler mi?

aahahaha heytt ve funda posta koyarzuzu kızdırmasana fundayı

yok bebeğim kızmadım bende onu yansıtacak pek bişey bulamadım:26:linki verdim ordan bulsun

aaaaa nedir yöntem???

anne ve babanın kesin doğum tarihleri lazım onları yazıp kadınınkine 3 erkeğinkine 4er yıl ekleyip bebeğin tahmini doğum tarihine kadar geliyorsun anneninkine mi babanınkine mi daha yakın ona göre belirleniyor

kızlar benim deli teyzem geliyorrr off ne kafa dengidir şimdiii aradım biraz duygu sömürüsü ...Tamam salı biniyorum uçağaa dedi amanin çok mutlu oldum insanın ailesi uzakta olunca biri gelsin nasıl seviniyor

kızlar benim deli teyzem geliyorrr off ne kafa dengidir şimdiii aradım biraz duygu sömürüsü ...Tamam salı biniyorum uçağaa dedi amanin çok mutlu oldum insanın ailesi uzakta olunca biri gelsin nasıl seviniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…