yok benimki tutmadı..
cnm erkek olursa kocam koyacak isimini öle anlaştık ama eski isim olmıcak öle şart koydum bakalım onuda o düşünsün. Ama kötü isim olamaz bulacağı ben 5 tane çocuk istiyorum inşallah yarabbim ....
teşekkür ederim kızlar allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Zuzum bunlar nasılEki Görüntüle 235428 Eki Görüntüle 235429 Eki Görüntüle 235426 Eki Görüntüle 235425
miray memleket niree
ı-ıh :100:
kızlar ben bugünlerde şu çin takvimine taktım.
hamile olan arkadaşlar tutuyomu sizin ?
arkadaşımınki tutmadı
çin takvimine göre erkekti, ama şimdi 4,5 aylık hamiş kız olucak %90 demiş doktoru :))
kızlaaar yardım piliiiz
iftar davetiyesini patronum adına yanıtliycam ne yazsam yaa resmi bişi..
off
İftar yemeğine x bey de dahil olmak üzere 3 kişi katılacaktır
davet için teşekkür ederiz
bu da çok kısa of
peki ozaman kendin seç canım seni yansıtan bi avatar bul
http://www.kadinlarkulubu.com/chat-amp-messenger/355781-kadin-avatarlari-hareketli-kk-uygun-13.html
sea çin takvimini bilmiom kiminde tutuo kiminde tutmuomuş ama başka biu yöntem biliyorum ben ve o kime yaptıysak çıktı kendi ana babamıza deneyip sağlamasını yaptık bizim cinsiyetler için o bile çıktı yani
Canım ne denilmek isteniyor tam olarak ona göre yazalım?Kaç kişinin katılacağı ve isimler mi?
aahahaha heytt ve funda posta koyarzuzu kızdırmasana fundayı
aahahaha heytt ve funda posta koyarzuzu kızdırmasana fundayı
yok bebeğim kızmadım bende onu yansıtacak pek bişey bulamadım:26:linki verdim ordan bulsun
sea çin takvimini bilmiom kiminde tutuo kiminde tutmuomuş ama başka biu yöntem biliyorum ben ve o kime yaptıysak çıktı kendi ana babamıza deneyip sağlamasını yaptık bizim cinsiyetler için o bile çıktı yani
miray memleket niree
ı-ıh :100:
başım çok ağrıyo çok acıktım gece hiçbişey yemedimakşama ne yemek var
aaaaa nedir yöntem???
Bol bi isim buldum onuda eşine danış
ZÜMRA : Zeki bilgili kadın.
neden yemedin güzelim.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?