2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ayy sıkıldm yaa hiçbişe yapasım yok ama işlerim var

kızlar kayla adı nasıl sizce ırmak ünal kızına koymuş katıksız kötülüklerden arınmış demekmiş?

1. Pür, saf, katıksız 2. Kötülükten uzak, masum.

KAYLA :44: IMM BİLMİYOMKİ:26:

benimde çok hoşuma gitmedide ne bilim işte sıkıldm bu isim konusundan..

bak kayrada kuranı kerimde anlamı şu demek miş....yüksek büyük tutulan yada sayılan birinden gelen iyilik,ihsan,atıfet inayet..tanrının yardımı,tanrıdan yada büyük kimseden gelen iyilik...

benimde çok hoşuma gitmedide ne bilim işte sıkıldm bu isim konusundan..

bak kayrada kuranı kerimde anlamı şu demek miş....yüksek büyük tutulan yada sayılan birinden gelen iyilik,ihsan,atıfet inayet..tanrının yardımı,tanrıdan yada büyük kimseden gelen iyilik...

Hayırlı olsun canım güle güle kullan kocaları çatlatmak iyi olur aradafundamın dediği gibi foto koy sen de bakalım

zuzucum ablanın düğünü ne zamandı canım?

ben de yapıcam, 1-2 ton açık renk ışıltı yaptırıcam saçıma, birde brezilya fönü düşünüyorum ama yaz sonunda.. yazın kullanışlı olmaz demişti arse

brezilya fönü yıpratıcı bi işlem gibi geliyor bana ama merak da etmiyor değilim. Yaptırınca kullanımı rahat mı değil mi sölersin cicim

kızlar bende değiştim avatarımı bakın benim sümbülün göççukluğü..............

Ay sümbülün tombul totosu ne şeker kıs:131:

kızlarrr az önce eniştem kira için sterlini almış. bu ay kiramız 990 tl.:84::84::84::84: sterlin fırlamış ama ne eşimin ne de :85:maaşımıza zam yok daha. offf ne olacak halimiz ya...:85:

Çok pahalı orası yaaa bizim de bu ay üfeye göre 42 TL artış olcaktı hatta temmuz ayında başlıcaktık ben unutmuşum. Ev sahibi ile konuşmuş eşim ben de diyordum ki pazarlık et 30 filan olsun bari artış diye, neysi adam aramış demiş geçen ayın da artışını yatırmamışsınız ben baktım merkez bankasından 30 TL arış yapıo demesin miBen direkt tüikten bakmıştım ve yüzde 8 üfe. Adam öyle diyince eşim de bi atladım ki diyo aaaaa olur tabi iyi olur diye ahahahah
ayy sıkıldm yaa hiçbişe yapasım yok ama işlerim var

kızlar kayla adı nasıl sizce ırmak ünal kızına koymuş katıksız kötülüklerden arınmış demekmiş?
bolcum söylenişi kaba gibi?:44:

menüyü kafamda belirledim
zuzuşuma yardımları için öpcük

şöyle yapıcam:
yalancı mantı
z.yağlı barbunya pilaki
közlenmiş biberli salata
tavuk göğüsü dilimleticem kasapta çook ince onu kızartıcam teflonda
tatlı olarak
dondurma

luxxor cum şimdiki halide çok tatlı o benim bidenem....

elif burda arkadaşımın kızı varonun ismi kayra okadarda güzel bir kızkı ismi ile bütünlemişş valla ben kız olsun belli ne koycem sölemem olsun ozman sölerim..

luxxor yarene yazmıştım :))))

kızlar ben geldimmkredi başvurusunda bulunduk pazartesi belli olacak aracada karar verdik sayılır altınsız kalıcam ama

kızlar ben geldimmkredi başvurusunda bulunduk pazartesi belli olacak aracada karar verdik sayılır altınsız kalıcam ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…