ayy sıkıldm yaa hiçbişe yapasım yok ama işlerim var
kızlar kayla adı nasıl sizce ırmak ünal kızına koymuş katıksız kötülüklerden arınmış demekmiş?
ayy sıkıldm yaa hiçbişe yapasım yok ama işlerim var
kızlar kayla adı nasıl sizce ırmak ünal kızına koymuş katıksız kötülüklerden arınmış demekmiş?
zuzum bişey soracaktım ya bir kişinin işsizlik parası alabilmesi için kaç günlük priminin olması gerekiyo
600 gün..........
benimde çok hoşuma gitmedide ne bilim işte sıkıldm bu isim konusundan..
benimde çok hoşuma gitmedide ne bilim işte sıkıldm bu isim konusundan..
kızlar buarada dün saçımı boyadım süper oldu sarılar açılmıştı bende açık kumral kahveye çevirttirdim süper oldu eşim sabah tek gözünü açmış ben hazırlanırken bakıyo kıskançlıktan uyanmış adam yaaa hihoyyttttt bana demezmi nedir bu bir bakım bir bakım bide geçirdim dar kotu üzerime hayatta sabah 7 de kalkmaz evden çıkarken pencereye baktım burdayım burdayım dio delisin sen yaa dedimkıskançlıktan öldü bide aradı niye kot giyosun dio bizde normalde klasik giyinilyoda cuma kimse yok millet izinde dedim yemedi ayy geberyo kıskançlıktan benimde biyerlerim tavana vuryo tabii...
Funda nektar avatarımı değişcem , siz nerden baktınız yaa..bi türlü hoşuma giden bulamadım
Bende yıkatcam halıları , ablamın düğünde akrabalar gelir banada kalmalı falan....
Ve galiba bizim ankara işi yattı, ablamın düğün alışverişi yada ev yerleştirme bayram haftası olabilirmiş O hafta ankarada olucaktık
....
ben de yapıcam, 1-2 ton açık renk ışıltı yaptırıcam saçıma, birde brezilya fönü düşünüyorum ama yaz sonunda.. yazın kullanışlı olmaz demişti arse
kızlar bende değiştim avatarımı bakın benim sümbülün göççukluğü..............
kızlarrr az önce eniştem kira için sterlini almış. bu ay kiramız 990 tl.:84::84::84::84: sterlin fırlamış ama ne eşimin ne de :85:maaşımıza zam yok daha. offf ne olacak halimiz ya...:85:
bolcum söylenişi kaba gibi?:44:ayy sıkıldm yaa hiçbişe yapasım yok ama işlerim var
Kayra erkek ismi değilmi ya?
yarenim bilet ayırtmadık, ayırtcaktık bakıyoduk...
Ablamın düğün 17 eylül ... Daha alışverişe gidilmedi, ev yerleşmedi..
Bayramdan sonra 1 hafta kalıyo..sonraki hafta düğün haftası o hafta bişey yapamazlar alışveriş ve yerleştirme gibi..
Ya bayram haftası yada bayramdan sonraki hafta olucak herşey...
Daha bişey belli değil, bizimde gitmemiz onlara bağlı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?