ay nekadar nazlı yaa sizinkiler ailecek, kızının dediğine bukadar alınır mı insan kalbi sıkışmış felanTerbiyesiz görümcemin sabah yaptığını anlatayım
Dediki bayramdam sonra 1 hafta izinliyim ee bayram tatilide var bakıcıya 250 tl vericem (verdiğinin yarısı)
Kaynanamda dedi ne kadar ayıp olurmu öyle şey sende tatil yapıcan ama paranı tam alıcan hem çocuğa iyi bakıyorlar bi durum olur akşamda bırakmak zorunda kalırsın yapma öyle bişey .EE tabi benim annem yokki zaten var da bana bi faydası yok,Olsa akşam anneme bırakırdım dedi Kaynanamda o anlamda söylemedim hepimizi ilgilendiren bi durum olsa ve bi yere bırakman gerekirse diye söyledim. sonra kadının kalbi sıkıştı üzüldü o lafına ben arabadan indikten sonra fenalaşmış eşim söyledi aradım şimdi iyiyim öyle bi kalbim sıkıştı dedi.
Mesela kendimi ordada tuttum sana belki manevi desteği yok ama maddi desteği çok fazla. Bakıcının parasının yarısını veriyor her ay bez parası veriyor ama onları görmüyor musun demek isterdim.
ben burdakilerden bakıyorum canımFunda nektar avatarımı değişcem , siz nerden baktınız yaa..bi türlü hoşuma giden bulamadım
Bende yıkatcam halıları , ablamın düğünde akrabalar gelir banada kalmalı falan....
Ve galiba bizim ankara işi yattı, ablamın düğün alışverişi yada ev yerleştirme bayram haftası olabilirmiş O hafta ankarada olucaktık
....
ay nekadar nazlı yaa sizinkiler ailecek, kızının dediğine bukadar alınır mı insan kalbi sıkışmış felan
sanki kızını bilmiyor.. geçmiş olsun ..
resim eklebende değişiklik yapmak istiyorum biraz
ben de yapıcam, 1-2 ton açık renk ışıltı yaptırıcam saçıma, birde brezilya fönü düşünüyorum ama yaz sonunda.. yazın kullanışlı olmaz demişti arsecnm bugün akşam çekersem eklerim ...yap değişiklik güzel olur....
ben de yapıcam, 1-2 ton açık renk ışıltı yaptırıcam saçıma, birde brezilya fönü düşünüyorum ama yaz sonunda.. yazın kullanışlı olmaz demişti arse
zuzum siz biletleri almamış mıydınız ankara için? Ablanın düğününe ne kadar kaldı? Ayyy ne garip ablanın düğününe 1 yıllık evli olarak gideceksin
Ya elfişim iyi tutuyorsun valla kendini. Ben olsam tutamam herhalde bu kadar
kızlarrr az önce eniştem kira için sterlini almış. bu ay kiramız 990 tl.:84::84::84::84: sterlin fırlamış ama ne eşimin ne de :85:maaşımıza zam yok daha. offf ne olacak halimiz ya...:85:
doğum günün kutlu olssuunnnn
Ezogelin mercimeğe benziyo canım ama tadları çok farklı un pirinç falan var içinde
Doğum günün kutlu olsun ebrucumnice mutlu yıllara
çok şekerkızlar bende değiştim avatarımı bakın benim sümbülün göççukluğü..............
zuzum bu avatarı uzun nzamandır A m o n r a nicki yönetici kullanıyo, direk o geldi aklıma değiş bence canım yaaUff sıkıldım avatar bakmaktan...
ufff :44: nezaman zam alıyosunuz ki?kızlarrr az önce eniştem kira için sterlini almış. bu ay kiramız 990 tl.:84::84::84::84: sterlin fırlamış ama ne eşimin ne de :85:maaşımıza zam yok daha. offf ne olacak halimiz ya...:85:
kızlar geçen gün eşim işyerine çiçek yolladı ya bu yanımdaki kız alttan alttan bakıyordu bugünde ona çiçek geldi
şimdi belki size farklı gelebilir benim öyle düşündüğümü sanabilirsiniz ama ben kızı 5 yıldır tanıyorum ve ne kadar kıskanç olduğunu biliyorum (hastalık derecesinde)
sevgilisine anlatmışsa o da göndermiş. Hatta gönder demiş bile olabilir :))
çok şeker
Zuzum bu avatarı uzun nzamandır a m o n r a nicki yönetici kullanıyo, direk o geldi aklıma değiş bence canım yaa
Ufff :44: Nezaman zam alıyosunuz ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?