2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Funda nektar avatarımı değişcem , siz nerden baktınız yaa..bi türlü hoşuma giden bulamadım

Bende yıkatcam halıları , ablamın düğünde akrabalar gelir banada kalmalı falan....
Ve galiba bizim ankara işi yattı , ablamın düğün alışverişi yada ev yerleştirme bayram haftası olabilirmiş O hafta ankarada olucaktık
....

ay nekadar nazlı yaa sizinkiler ailecek, kızının dediğine bukadar alınır mı insan kalbi sıkışmış felan
sanki kızını bilmiyor.. geçmiş olsun ..

ben burdakilerden bakıyorum canım
http://www.kadinlarkulubu.com/chat-amp-messenger/355781-kadin-avatarlari-hareketli-kk-uygun.html

ay nekadar nazlı yaa sizinkiler ailecek, kızının dediğine bukadar alınır mı insan kalbi sıkışmış felan
sanki kızını bilmiyor.. geçmiş olsun ..

Kızının söyleyiş tarzı çok çirkindi lütfen benimle konuşma dedi o hala laf sayıyordu. Telefondada dedim iyiydin niye öyle oldu ki sabahta biraz rahatsızdım aslında dedi. demekki zaten varmış rahatsızlığı o da tetiklemiş

zuzum siz biletleri almamış mıydınız ankara için? ablanın düğününe ne kadar kaldı? ayyy ne garip ablanın düğününe 1 yıllık evli olarak gideceksin

ya elfişim iyi tutuyorsun valla kendini. ben olsam tutamam herhalde bu kadar

Uff sıkıldım avatar bakmaktan...

yarenim bilet ayırtmadık, ayırtcaktık bakıyoduk...

Ablamın düğün 17 eylül ... Daha alışverişe gidilmedi, ev yerleşmedi..

Bayramdan sonra 1 hafta kalıyo..sonraki hafta düğün haftası o hafta bişey yapamazlar alışveriş ve yerleştirme gibi..
Ya bayram haftası yada bayramdan sonraki hafta olucak herşey...

Daha bişey belli değil, bizimde gitmemiz onlara bağlı..

kızlarrr az önce eniştem kira için sterlini almış. bu ay kiramız 990 tl.:84::84::84::84: sterlin fırlamış ama ne eşimin ne de :85:maaşımıza zam yok daha. offf ne olacak halimiz ya...:85:

kızlarrr az önce eniştem kira için sterlini almış. bu ay kiramız 990 tl.:84::84::84::84: sterlin fırlamış ama ne eşimin ne de :85:maaşımıza zam yok daha. offf ne olacak halimiz ya...:85:

Canım siz maaşınızı tl olarak mı alıyorsunuz. Kiranız çok fazla ya inş. bir an önce para biriktirip izmire yerleşirsiniz

Kızlar geçen gün eşim işyerine çiçek yolladı ya bu yanımdaki kız alttan alttan bakıyordu bugünde ona çiçek geldi
Şimdi belki size farklı gelebilir benim öyle düşündüğümü sanabilirsiniz ama ben kızı 5 yıldır tanıyorum ve ne kadar kıskanç olduğunu biliyorum (hastalık derecesinde)

Sevgilisine anlatmışsa o da göndermiş. Hatta gönder demiş bile olabilir :))

Son düzenleme:
ayy yarenim valla zor işiniz allah kolaylık versn canım inşallah sizde zam alırsınız biran önce..

kızlar bende değiştim avatarımı bakın benim sümbülün göççukluğü..............
çok şeker
Uff sıkıldım avatar bakmaktan...
zuzum bu avatarı uzun nzamandır A m o n r a nicki yönetici kullanıyo, direk o geldi aklıma değiş bence canım yaa

ufff :44: nezaman zam alıyosunuz ki?

belkim sevgilisi göndermemişse, kendi kendine göndermiştir

ayy sıkıldm yaa hiçbişe yapasım yok ama işlerim var

kızlar kayla adı nasıl sizce ırmak ünal kızına koymuş katıksız kötülüklerden arınmış demekmiş?

çok şeker

Zuzum bu avatarı uzun nzamandır a m o n r a nicki yönetici kullanıyo, direk o geldi aklıma değiş bence canım yaa

Ufff :44: Nezaman zam alıyosunuz ki?

ay evet dimmi..diyorum biri kullanıyodu ama kim :))))
değişcemde sıkıldım bi türlü seçemedim yaa :95:

Zuzum bişey soracaktım ya bir kişinin işsizlik parası alabilmesi için kaç günlük priminin olması gerekiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…