2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

nigoşum da sormuş ben de sorayım niye

ya aynı döneme denk geliyorsa ne oluyor sea?? bizim kocamla doğum günlerimiz birebir aynı ya ondan soruyorum

tamam daha ayrıntılı anlatıcam kızlar ama biraz işim var halledeyim geliyorum seanin verdiği tarihler üzerinden yine yapıcam. yaren aynı güne denk geliosa sorun değil birine 3 birine 4 ekleyerek gidiyorsun ya değişiyor illaki

kızlar bakın çok uğraştım umarım anlaşılır ve de hesap hatası yapmamışımdır

off yaaa sinirim nasıl bozuk, rezil oldum ağliycam şimdiii
gelen kargonun sadece "ahmet" kısmını okuyup direk yön.kurulu başkan yard. götürdüm
meğer o başka birisineymiş, rezil oldum yaaa
adam böyle tuhaf tuhaf "iyi misin" der gibi baktı suratıma bişi demedi de ben çok utandıımmm

ben de mutfaktaki ve girişteki halıyı yıkatmaya vermem lazım bayrama kadar
gerçi kimse gelmiycek evime, biz gitcez küçüğüz diye ama olsun

bana da kimse gelmez artık dimi bende zaten bayramda tatile gitcektim artık kesin giderim bu olaylardan sonra aile ziyaretleri yapamam

Nektarcım üzülme yaa zati ramazan millet oruç, bişi olmaz böyle şeylerden adam da tuhaf bakacağına gülüp geçseymiş manyak

hımmm şimdi anladımmmm :)) yuppi
tabi hamile kalmam lazım şimdi demi :))

beraber kalalım sea Benim de eşim 81li ve ben de 83lüyüm

aslen erzurum, şincik kimlikte ankara :)

kıyamam yaa...bidaha öle yapma

Buarada yazım dedim dedim yazamadım :)) teşekkür ettim avatarlar için
peki yapmamçok acıktım ciddenrica ederim bebeğim yeni avatarını güle güle kullan güzel olmuşbenimki kadar güzel olmasada

boşver nigarım ramazan ya ondandır diye düşünür bizim burdakiler ne hatalar yapıyoadamda salak gülüp geçseymiş
luxxor hamile olursam sana yaptırım artık
bu arada bende eve geldim çorbamı koydum köfte patates yapıcam bide salata yetmezmi ya:44:

kıs o kadar didindim öğrettim işte kendin yap

Ben de kaçıom arkıdişlerim iyi akşamlar

okadar mutsuzumki anlatamam size hiç ii hissetmiyorum kendimi bıktım artık burdan 1 saattir ağlamaktan gözlerim şişti artık yaşamak istemiyorm ya

canım 2014 ikimizde de çakışıyor ne olcek şimdikkkk:44::44:

canım benim kıyamam ya, bu kadar takma kafana. herkes hata yapabilir. adam bişi dememiş, sen utandığın için adam manidar bakıyormuş gibi gelmiş olabilir.

nigoşum da sormuş ben de sorayım niye

Ya aynı döneme denk geliyorsa ne oluyor sea?? Bizim kocamla doğum günlerimiz birebir aynı ya ondan soruyorum

uxxor tamm hatırladım, fatmada da böle bişey konuşulmuştu ..

Yarenim ordaki kadın, senin avatarında vardı ya ...

aslen erzurum, şincik kimlikte ankara :)

kıyamam yaa...bidaha öle yapma

Buarada yazım dedim dedim yazamadım :)) teşekkür ettim avatarlar için

okadar mutsuzumki anlatamam size hiç ii hissetmiyorum kendimi bıktım artık burdan 1 saattir ağlamaktan gözlerim şişti artık yaşamak istemiyorm ya

kıyamam canım ne olduki lütfen üzülme canım ya bebeğini düşün çok üzüldüm ..lütfe öyle şeyler söyleme hamileliğin verdiği bi duygusallık var şuan geçicek canım

cnm walla anlattığına göre kendi kendine bile göndermiş olabilir o kız
kızlar ben geldimmkredi başvurusunda bulunduk pazartesi belli olacak aracada karar verdik sayılır altınsız kalıcam ama

şimdiden hayırlı olsun fundam arabanız neye karar verdiniz? ben de eşimin işi için altınları bozdurmuştum ama ne yapalım çürüyene kadar saklıcak diilim ya en azından yararlı bi şey için kullanıldı sen de üzülme cnm hem sıralı sözünü de almışsın !

eşim geldi kaçtımm

canımmmm naptı yine gıcık herif yaaa! seduşum senin bunu şikayet edebileceğin kimse yok mu?? valla suikast düzenleyesim var adama sakin olmaya çalış canım, ağlama nolur. niye ağlattı seni???

kıyamam canım, üzülme olabilir ne varki,,,

Sakın öle deme sakııınnnnnn
anlat biraz sinirin geçsin

sağol ayşemdaha iyisi sizin olsun diycem ama sizde aldınız honda cıvıc alıcaz canım..evet haklısın illa bişey için bozuluyo napalımarabam olucak sonuçta benim adıma olucak:82:ama işte kredide varyine gel özletme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…