nigoşum da sormuş ben de sorayım niye
ya aynı döneme denk geliyorsa ne oluyor sea?? bizim kocamla doğum günlerimiz birebir aynı ya ondan soruyorum
ben de mutfaktaki ve girişteki halıyı yıkatmaya vermem lazım bayrama kadar
gerçi kimse gelmiycek evime, biz gitcez küçüğüz diye ama olsun
off yaaa sinirim nasıl bozuk, rezil oldum ağliycam şimdiii
gelen kargonun sadece "ahmet" kısmını okuyup direk yön.kurulu başkan yard. götürdüm
meğer o başka birisineymiş, rezil oldum yaaa
adam böyle tuhaf tuhaf "iyi misin" der gibi baktı suratıma bişi demedi de ben çok utandıımmm
hımmm şimdi anladımmmm :)) yuppi
tabi hamile kalmam lazım şimdi demi :))
bu arada teşekkür ederim canım uğraşın ve bilgilendirmen için.
Nektarcım üzülme yaa zati ramazan millet oruç, bişi olmaz böyle şeylerden adam da tuhaf bakacağına gülüp geçseymiş manyak
beraber kalalım seaBenim de eşim 81li ve ben de 83lüyüm
peki yapmamaslen erzurum, şincik kimlikte ankara :)
kıyamam yaa...bidaha öle yapma
Buarada yazım dedim dedim yazamadım :)) teşekkür ettim avatarlar için
gelen kargonun sadece "ahmet" kısmını okuyup direk yön.kurulu başkan yard. götürdüm
adam böyle tuhaf tuhaf "iyi misin" der gibi baktı suratıma bişi demedi de ben çok utandıımmm
peki yapmamçok acıktım cidden rica ederim bebeğim yeni avatarını güle güle kullan güzel olmuş benimki kadar güzel olmasada
boşver nigarım ramazan ya ondandır diye düşünür bizim burdakiler ne hatalar yapıyoadamda salak gülüp geçseymiş
luxxor hamile olursam sana yaptırım artık
bu arada bende eve geldim çorbamı koydum köfte patates yapıcam bide salata yetmezmi ya:44:
tamam daha ayrıntılı anlatıcam kızlar ama biraz işim var halledeyim geliyorum seanin verdiği tarihler üzerinden yine yapıcam. yaren aynı güne denk geliosa sorun değil birine 3 birine 4 ekleyerek gidiyorsun ya değişiyor illaki
"anne ve babanın kesin doğum tarihleri lazım onları yazıp kadınınkine 3 erkeğinkine 4er yıl ekleyip bebeğin tahmini doğum tarihine kadar geliyorsun anneninkine mi babanınkine mi daha yakın ona göre belirleniyor" yazmıştım. Gerçi sea için yaptığım hesapta biraz kayma olmuş ama düz alt alta yazamadım burda umarım anlaşılmıştır
nigoşum da sormuş ben de sorayım niye
Ya aynı döneme denk geliyorsa ne oluyor sea?? Bizim kocamla doğum günlerimiz birebir aynı ya ondan soruyorum
aslen erzurum, şincik kimlikte ankara :)
kıyamam yaa...bidaha öle yapma
Buarada yazım dedim dedim yazamadım :)) teşekkür ettim avatarlar için
okadar mutsuzumki anlatamam size hiç ii hissetmiyorum kendimi bıktım artık burdan 1 saattir ağlamaktan gözlerim şişti artık yaşamak istemiyorm ya
cnm walla anlattığına göre kendi kendine bile göndermiş olabilir o kızKızlar geçen gün eşim işyerine çiçek yolladı ya bu yanımdaki kız alttan alttan bakıyordu bugünde ona çiçek geldi
Şimdi belki size farklı gelebilir benim öyle düşündüğümü sanabilirsiniz ama ben kızı 5 yıldır tanıyorum ve ne kadar kıskanç olduğunu biliyorum (hastalık derecesinde)
Sevgilisine anlatmışsa o da göndermiş. Hatta gönder demiş bile olabilir :))
kızlar ben geldimmkredi başvurusunda bulunduk pazartesi belli olacak aracada karar verdik sayılır altınsız kalıcam ama
okadar mutsuzumki anlatamam size hiç ii hissetmiyorum kendimi bıktım artık burdan 1 saattir ağlamaktan gözlerim şişti artık yaşamak istemiyorm ya
Gelen kargonun sadece "ahmet" kısmını okuyup direk yön.kurulu başkan yard. Götürdüm
Adam böyle tuhaf tuhaf "iyi misin" der gibi baktı suratıma bişi demedi de ben çok utandıımmm
cnm walla anlattığına göre kendi kendine bile göndermiş olabilir o kız
şimdiden hayırlı olsun fundam arabanız neye karar verdiniz? ben de eşimin işi için altınları bozdurmuştum ama ne yapalım çürüyene kadar saklıcak diilim ya en azından yararlı bi şey için kullanıldı sen de üzülme cnm hem sıralı sözünü de almışsın!
eşim geldi kaçtımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?