2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Nasıl bi insan o ya. Psikolojini bozmaya çalışıyor. Sen bebeğini düşün ağlama bebeğinde hisseder

yok görmedi sustum ne diyim konuşturmaz zaten konuşsanda dinlmez inanmaz sölediklerime kafasındaki neyse o değiştiremezsin karnımada ağrı girdi şimdi off..

canm yapma bak, bebişinde etkileniyo...
O da gerildi demekki

bide oruç tutuyo sözde kabul oluyomudur acaba merak ediyrm.
boşuna aç kalmasın bari, kabul olduğunu hiç sanmıyorum

yok görmedi sustum ne diyim konuşturmaz zaten konuşsanda dinlmez inanmaz sölediklerime kafasındaki neyse o değiştiremezsin karnımada ağrı girdi şimdi off..
canım rahatla bak, bebişin de huzursuz oldu.. hafta sonunu düşün, onu son bir saat gördüğünü düşün, tatildeyken rahat olucaksın.. :26:

evt bende hiç sanmıyorm..
etkilendi yavrun kramp girdi zaten bi çıksaydm hayırlısıyla..

selam..

nasılsınız kızlar ?

bugün son günüm yarın bu saatlerde Almanyadayım

esyalarımı hazırladım bırazdan esımın dedesıyle vedalasmaya gıdıcem.

iyi akşamlar millet. seduşuma çok üzüldüm ya, vicdansız herif. Allah'ından bulsun. bu mübarek günlerde hamile kadına yapılır mı böyle şeyler! oruç tutuyormuş bir de, gören de Allah korkusu var sanar adi herifin

eşim yine mesai. ben de canım babamı izliyorum. ama kocişimi özledim ya.

sinemcim şimdiden hayırlı yolculuklar. çok zor olacak değil mi şimdi Almanya'ya dönmek bakalım biz İzmir'den nasıl döncez eşine kavuşacak olman iyi de tekrar gurbete dönmek... Allah'ım hepimizi özlemini çektiğimiz yerlere temelli dönüşleri nasip etsin.

kızlar resim istediniz ekledim funda nektar zuzu elif bakın saç rengimi beğenecekmisiniz yorumları yarına bekliyorum öpüldünüz mucxxxx

günaydın cumartesi bekçileri...

bugün bizim işimiz bitmez sanırım 1'de. ne olur ne olmaz diye arabayı aldım eşimden. benim işim erken biterse ablamları beklemek zorunda kalmayım. aynı şekilde onlar da beni beklemek zorunda kalmasın. çok zor tek arabayla ya.

neyse çalışanlara hayırlı işler, çalışmayanlara da iyi tatiller dileyip işlerime dönüyorummm

Günaydın Kızlarrrr

kızlar resim istediniz ekledim funda nektar zuzu elif bakın saç rengimi beğenecekmisiniz yorumları yarına bekliyorum öpüldünüz mucxxxx

Ben göremiyorum malesef çünkü arkadaş değilmişiz :) geldiğinde isteğimi yanıtlarsın :))

Kolay gelsin canım bir an önce bitir işlerini evine git kafan rahat olsun

Dün eşimle market alışverişine gittik iftarı yaptık sonra hemen işe koyuldum 2 tepsi börek yaptım bugün pişiricem bide bisküvili piramit pasta yaptım saat 12 oldu yorgunum bugünde eve gidip önce yayla çorbasını yapıcam sonra patates musakkamı sonra pilavımı yapıcam. TAbi evide süpürmem lazım ve katlanacak çamaşr var
Birde sanırım kum döküyorum en iyisi bi kardeşimi yardıma çağırayım ben

aminnnnnnnnnnnnn canımbende çok üzüldüm dün allah iyi demez ama o adama du bakalım sabretsin sedacım ergeç cezasını bulacak o adamhafta sonu bizde ayrı düşücez sanırım eşim yine gitmek zorunda kaldı ırağa makinada bi sıkıntı çıkmış ona bakıcak
canım arkadaş olmadığımız için bakamıyorumisteğimi kabul et bakıyım
kardeşini çağır canım yardıma benim kardeşim burda olsa hemen çağırırdım yardıma

günaydın kızlar

nasılsınız bugün cumartesi demi yaren demese fark edemeyeceğim perşembe iş çıkışı üsküdara kayınvalidemlere gittim dün izinlydim 12de geldim ev bakmaya çıktım niyetliydim çok kötü oldum sıcaktan biraz uyudum sonra evi süpürdüm toparladım salon ve küçük odamın tüllerini güneşliklerini çıkardım makinaya at içten camı sil geri tak çok yoruldum sonra iftara kadar dinlendim iftardan sonra eşimle ev sahibine gittik kesin evden çıkıyoruz temizliğime ftradan sonra devam edecektim ama elim kolum kalkmadı gideceğimiz kesinleşince

zzeynepcim ne zaman çıkacağınız bellimi üzülme canım inşallah daha güzel bi ev bulursunuz

elfişim benim baya yormuşun kendini. ne güzel bir sürü kız kardeşin var canım, çağır elinden iş geleni yardım etsin sana. faydalan bu nimetten

canım ya hafta sonu olması da daha kötü oluyor değil mi? umarım çabucak işini bitirip döner geri. sen de o gelinceye kadar temizliğini yaparsın rahat rahat.

hakkınızda hayırlısı olsun zeynepcim. umarım taşınacağınız ev daha iyi olur. her işte bir hayır vardır, olumsuz düşünme. benim de bu hafta perdelerimi yıkayıp camları silmem lazım. perdeler için cosla vanish tül almak istiyordum ama unuttum ya. normal deterjanla ve normal cosla vanishle yıkıcam mecbur. camları da dün söylüyorum eşime ne gerek var burda, gelenimiz gidenimiz yok yorma kendini diyor. keşke biz de erkekler gibi rahat olabilseydik

CANIM SEFER GİTTİĞİNDE ÇOK ÜZÜLÜYODUMDA ŞİMDİ OKADAR DEĞİL CUMARTESİ AKŞAM ÇIKAR İNŞALLAH PAZAR AKŞAMA GELİR:26:RAMAZAN YA YARENİM ZATEN BİŞEYLER YAPAMIYCAZ SICAKDA EN AZINDAN BEN TEMİZLİK FALAN YAPARIM KAYINVALDEM GERÇİ ÇAĞIRIR ORAYA GİDERİM SANIRIMPAzar günüde amcası iftara çağırıyo eşimde yok hiç gidesim yok

zzeynepcim ne zaman çıkacağınız bellimi üzülme canım inşallah daha güzel bi ev bulursunuz

eylül başına çıkmış olucaz ev bakıyoruz .

bide öyle durumda kaldımki annemlere orduya gideecektim bilitimi aldım iptalide yok perşembe giidp pazar dönecektim şimdide cumartesi dönerim diyorum 4gün yıllık iznide ev taşınmada alırım yada orduya gitmeyi iptal edeyim 1hafta ev taşınmada alırım diyorum kararsız kaldım annemde bekliyor şimdi gidemezsem bebek düşünüyoruz en az 1buçuk sene sonra gidebiliirm bana değişiklik olacaktı ama kararsız kaldım dedim iptal ettirsem dönüşü para iade yapacakalr birde harçlık diyorum kalsın o paralarla ufak tefek işlerimiiz hallederim napıcam bilmiyorum

canım ne olursa olsun iptal etme bence yazık annen bekler özlerben temmzun başında gittim geldim özledim bile şimdi bayramı iple çekiyorum1.5 yıl niye gitmiycen canım yaçok uzun bi süre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…