2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

canımmmm naptı yine gıcık herif yaaa! seduşum senin bunu şikayet edebileceğin kimse yok mu?? valla suikast düzenleyesim var adama sakin olmaya çalış canım, ağlama nolur. niye ağlattı seni???

hiçbişe yok ortada pztsi izne gidiyo durduk yerde bana beddua etme konuştuğun herşeyi biliyorm arkamdan zaten son demlerime geldim patlatma beni düzgün davran hiç düşündüğün yok zaten bilmem ne bi ton laf saydı gerizekalı

kızlar teşekkür ederim iyi niyetli bakıyosunuz siz, ben rezil oldum çok utanıyorum hala

okadar mutsuzumki anlatamam size hiç ii hissetmiyorum kendimi bıktım artık burdan 1 saattir ağlamaktan gözlerim şişti artık yaşamak istemiyorm ya

canım noldu?? korkutma bizi :26: :26: :26:

niye tartışmaya başladınız ki canım? iş arkadaşlarından birine bişi mi dedin onun hakkında, söylemiş olabilirler

ayy canım bu senin yazışmalarını okuyo acaba:26:arkasından kimseyle konuştunmuki:26:üzülme canım ya boşver salağı

niye tartışmaya başladınız ki canım? iş arkadaşlarından birine bişi mi dedin onun hakkında, söylemiş olabilirler

ya bazen böle sinirlendimmi konuşuyorm ben ama kim ne sölemiş bilmiyorum yakın zamanda ettiğim bi laf olmadı hiç odasına imza almaya girdim bişeye sinirlenmiş belli bana patladı hiç yoktan okadar mutsuzumki anlatamam size..

canım azcık daha dayan boşver demiyorum, insan üzülüyor illa ki
ama bebişini düşün, bak pazartesi izne gidiyomuş bir müddet görmiycen yüzünü, bayram tatili de yaklaşıyo sonra..
az kaldı, sabret :44:

Bolcum adamın karakterini biliyosun neden söylediklerini takıyorsn ki. Zaten amacı seni üzmek..

burdaki yazışmaları okuyor olabilir zaten sürekli misafirimiz var hiç eksik olmuyor acaba kim diyoruz da bazen ..

ayy canım bu senin yazışmalarını okuyo acaba:26:arkasından kimseyle konuştunmuki:26:üzülme canım ya boşver salağı

yok cn sanmıyorm burdakileri göremz.

gidecem rahat edersin sende bende ederim diyo beyinsiz..temelli gitsede kurtulsam

Ayıp yaa adamın yaptığı..! Hamile bi kadına resmen psikolojik olarak eziyet ediyor..mübarek günlermiş felan da umrunda değil..
Kendisinin çoluğu çocuğu yok mu acaba, insan evladının yerine koyar.. terbiyesiz

gidecem rahat edersin sende bende ederim diyo beyinsiz..temelli gitsede kurtulsam
evet senin rahat edeceğin kesin.. o niye rahat ediyomuş?
napıyomuşsun ki ona?
psikolojik sorunları var galiba, bu şekilde mi deşarj oluyo napıyo? gitsin çevresindekilere yapsın afrasını tafrasını
ay zaten sinirliyim iyice sinirlendim

:26: Sen ne dedin peki...

Ağladığını gördümü, salak herif

bide oruç tutuyo sözde kabul oluyomudur acaba merak ediyrm.

kızlar ben yavaş yavaş yemeklerimi yapıyım bolcum üzülme birazcık daha sabret izne gitmiş madem biraz kafa dinle şu mübarek gün yaptığı hem ayıp hemde günah vicdansız çok sinirlendim ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…