canımmmm naptı yine gıcık herif yaaa! seduşum senin bunu şikayet edebileceğin kimse yok mu?? valla suikast düzenleyesim var adamasakin olmaya çalış canım, ağlama nolur. niye ağlattı seni???
okadar mutsuzumki anlatamam size hiç ii hissetmiyorum kendimi bıktım artık burdan 1 saattir ağlamaktan gözlerim şişti artık yaşamak istemiyorm ya
niye tartışmaya başladınız ki canım? iş arkadaşlarından birine bişi mi dedin onun hakkında, söylemiş olabilirlerhiçbişe yok ortada pztsi izne gidiyo durduk yerde bana beddua etme konuştuğun herşeyi biliyorm arkamdan zaten son demlerime geldim patlatma beni düzgün davran hiç düşündüğün yok zaten bilmem ne bi ton laf saydı gerizekalı
hiçbişe yok ortada pztsi izne gidiyo durduk yerde bana beddua etme konuştuğun herşeyi biliyorm arkamdan zaten son demlerime geldim patlatma beni düzgün davran hiç düşündüğün yok zaten bilmem ne bi ton laf saydı gerizekalı
niye tartışmaya başladınız ki canım? iş arkadaşlarından birine bişi mi dedin onun hakkında, söylemiş olabilirler
canım azcık daha dayanya bazen böle sinirlendimmi konuşuyorm ben ama kim ne sölemiş bilmiyorum yakın zamanda ettiğim bi laf olmadı hiç odasına imza almaya girdim bişeye sinirlenmiş belli bana patladı hiç yoktan okadar mutsuzumki anlatamam size..
ayy canım bu senin yazışmalarını okuyo acaba:26:arkasından kimseyle konuştunmuki:26:üzülme canım ya boşver salağı
canım azcık daha dayanboşver demiyorum, insan üzülüyor illa ki
ama bebişini düşün, bak pazartesi izne gidiyomuş bir müddet görmiycen yüzünü, bayram tatili de yaklaşıyo sonra..
az kaldı, sabret :44:
Bolcum adamın karakterini biliyosun neden söylediklerini takıyorsn ki. Zaten amacı seni üzmek..
burdaki yazışmaları okuyor olabilir zaten sürekli misafirimiz var hiç eksik olmuyor acaba kim diyoruz da bazen ..
evet senin rahat edeceğin kesin.. o niye rahat ediyomuş?gidecem rahat edersin sende bende ederim diyo beyinsiz..temelli gitsede kurtulsam
canım sen de hoşgeldin, arada kaynadın kusura bakmaselam kızlarr bende geldimm
hiçbişe yok ortada pztsi izne gidiyo durduk yerde bana beddua etme konuştuğun herşeyi biliyorm arkamdan zaten son demlerime geldim patlatma beni düzgün davran hiç düşündüğün yok zaten bilmem ne bi ton laf saydı gerizekalı
ya bazen böle sinirlendimmi konuşuyorm ben ama kim ne sölemiş bilmiyorum yakın zamanda ettiğim bi laf olmadı hiç odasına imza almaya girdim bişeye sinirlenmiş belli bana patladı hiç yoktan okadar mutsuzumki anlatamam size..
Ayıp yaa adamın yaptığı..! Hamile bi kadına resmen psikolojik olarak eziyet ediyor..mübarek günlermiş felan da umrunda değil..
Kendisinin çoluğu çocuğu yok mu acaba, insan evladının yerine koyar.. terbiyesiz
:26: Sen ne dedin peki...
Ağladığını gördümü, salak herif
:26: Sen ne dedin peki...
Ağladığını gördümü, salak herif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?