2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Fundacım eşin yine gidiyormuş canım gerçi alıştın biraz ama k.validem çağırırsa git en azından sıkılmazsın

Zeynepcim evini taşıdığında öyle yada böyle düzenlersin evini ama aileni çocuktan dolayı biraz zor görebileceksen orduya git

gitmek istiyorum aslında canım görümcemde burda o çok soğuk mesafeli davranıyo biraz ona canım sıkılıyobakalım duruma göre sıkılırsam evime gelirim

canım ne olursa olsun iptal etme bence yazık annen bekler özlerben temmzun başında gittim geldim özledim bile şimdi bayramı iple çekiyorum1.5 yıl niye gitmiycen canım yaçok uzun bi süre

doğru söylüyon fundam. kıyamam eşimin de 1 yıl oldu anne-babasını görmüyor. iyi ki bayramda gidiyoruz. yoksa çok zor olacaktı eşim için. iyi gelir belki tüm ailesini bir arada görmek.

günaydın kızlar...naber

kızlar siz perdelerinizi kaç derecede yıkıyorsunuz

günaydın süper, ben kalın perdeleri 40, tülleri 30 derecede yıkıyorum.

Son düzenleme:
gitmek istiyorum aslında canım görümcemde burda o çok soğuk mesafeli davranıyo biraz ona canım sıkılıyobakalım duruma göre sıkılırsam evime gelirim

Hmm o zaman durumuna göre hareket et

Ay dün görümceme bi kızmışım hiç cevap vermeyen ben dayanamadım.Kvalidem banyo yapacaktı halimde yok falan diyodu görümcem dedi ki bize gel ben seni yıkarım, k.validemde yok senin banyon küçük daralıyorum dedi. Görümcemde anne senin için kocaman banyolu bi ev alıcam dedi. Eşimde gerek yok aldığımız evin banyosu büyük zaten dedi. O ev annemin değil ki dedi. Bende atladım nasıl değil dedim. Tapusu annemin üzerine mi ki diyor ya iyi o zaman o ev benimde değil o ev bi tek eşimin, Olurmu hiç öyle şey o ev üçümüzün dedim. Eşimde buda sana kapak olsun dedi görümceme :))

canım ne olursa olsun iptal etme bence yazık annen bekler özlerben temmzun başında gittim geldim özledim bile şimdi bayramı iple çekiyorum1.5 yıl niye gitmiycen canım yaçok uzun bi süre

canım bebek düşünüyoruz çalışmlara devam bu ay bakalım nolacak bu ay olmazsa allahım nasip ederse 1-2aya hamile kalırım heralde 9ay hamilelik çocuk doğunca hemen gidemem o yüzden sordu yine geçen geliyosun demi diye geliyorum dedim ev kesinleşince kararsız kalmıştım nebilim kayınvalidemler öğrenirse der kesin ev telaşı arasında memlekete gitmiş diye

doğru söylüyon fundam. kıyamam eşimin de 1 yıl oldu anne-babasını görmüyor. iyi ki bayramda gidiyoruz. yoksa çok zor olacaktı eşim için. iyi gelir belki tüm ailesini bir arada görmek..

Yarencim ne güzel düşünüyorsun ya aferin sana valla. Melek kalpli arkadaşım

orasıda öle 2-3ay sürsede düzenlerim ama onları göremicem

günaydın kızlar size dün olanları aktarmak istedim. Ben akşam ki iftar yemeğine gitmedim eşim beni tüm gün aramadı akşam 19.30da aramaya başladı iftara 40 dk kala niyeti gün gibi aşikardı açmadım hiç bi tlfnunu iftardan 15 dk sonra tekrar aradı açtım ve nie gelmedin dedi :44: ne diebilirim ki gece sen gelme herşey senin başının altından çıkıo diyen kendisiydi bende bunu söledim sana helal olsun burda 15 20 kişi seni soruo beni rezil etsin başka lafım yok sana dedi. Bende ee sizinle mi uğraşıcam yeter artık napsam olmuo dedim. Kapattım tlfnu.
Akşam 23.30 geldi eşim konuşmaya çalıştım ben ona dayananam onu gerçekten çok sevioum. Konuşmadı seninle barışamam bundan sonra kesinlikle gitmiceksin benim ailemin semtine dedi ama sen sinirlenip böle sölüosun sonra nie gelmedin diosun dedim bitti tmm bundan kesinlikle gelmiosun bende senin ailene çıkarsam deyip küfür etti bende tüm bunları bırakıp benimle barışcak mısın dedim hayır dedi nereye kadar gitcek böle dioum gittiği yere kadar gider sonra biter dedi
bende ben bu zamanı bekleyemem ne istiosun ayrılamam mı dedim cvp yok bu konuşmalar 1,5 saat sürdü sonra ordan burdan ben artık ağlamaktan sinir krizleri geçirdim ben senle şimdi barışsam sen yine düzelmiceksin dedi bende neyim var neyimi düzeltiyim yeter artık bitsin o zaman yanında olup böle ağlıcamı çıkar gider uzaklarda sevioum die ağlarım daha ii dedim. Kimse beni düşünmüo ben hastayım umrunda mı dedim (göğüsümde kist var kasık fıtığı olma ihtimalim yüksek idrar yollarım iltihaplı ve geçmio 3 gün sonra kontrolüm var hep sonuçları düşünüoum ) bundan bahsettim sonra da çektim gidiodum geldi gözyaşlarımı sildi biraz daha normal konuştuk sonra sarılmaya çalıştı bana bende geç kaldığını söledim. napıyım yani geç kaldım die gidiyim mi dedi bende senin için en doğrusu bu bensiz daha mutlu olursun kafan rahat olur dedim.
ama nası ağlıoum gözlerim yine davul gibi netice olarak sarıldı ben dayanamam ki ona barıştık sayılır ama bundan sonra ki zamanda neler olacak :97:
dün ayrıca kayınpederim dilek beni nasıl yanlış anladı die tüm gece uyumamış sabah çıkmış gitmiş eşim akşam 11'e kadar beklemiş ama gelmemiş iftar yemeğinde de yokmuş yani. Ben artık bişi yapmak istemioum yoruldum yaa bu meseleler sıkıntılar yüzünden hasta oldum 2 ay önce hiç bişiyim yoktu şimdi ise tüm herşey patlak verio bana da yazık yaa

Off o ne dedi bu ne der hep bunlarla geçiyor sanki hayatımız. eşine deki ben gitmeyi çok istiyorum ama belki laf söz olur dersin annesini ne zamandır görmüyor gidip görsün. Eşin seni savunsun çünkü herhalde gelip yüzüne söylemezler eşine söylenirler

işallah canım herşeyde bir hayır vardır ben normal omamatikle yıkadım camların dışıda çok fena arka bahçede diğer kiracı güvercin besliyor sil diğer güne batmış şekilde eşimde dedi bırak kalsın ne silicen dedi 3. katta zor oluyor bencede bizde rahat olabilsek

Günaydın super yeni işine alışmışsın sevindim

Ben perdeleri 30 da yıkıyorum

TEşekkürler cnm bnm alıştımm evet:) 30 mu?aaa

ben 40 da yıkadımbenimki krem anlamıyorum pek temizliğini net olarak ya?

30 da mı ıkıyorsunuz neden ki? düşük degilmi kızlar ne derece temiz olurki?30?

sende benim gibisin canım bende eşimin mutluluğunu çok düşünürüm o mutlu olsun diye bazen bi çok şeyi onun için yaparımonlarada yazık sonuçta onlarında ailesi herkesin ailesi kendine kıymetli ben hep bunu savunurum
beni görünce bi garip oluyo bazen diyorum kıskanıyomu acaba diyorumiyi demişin aferin sana aranızı bozmaya çalışıyo ne fesat niye annesinin üzerine olacakki hem siz ödemeyecekmisiniz krediyi

ne vicdansızmış kayınvalden sonuçta gurbettesin aileni özlersin en son ne zaman gitmiştin canımgörümcem 15 günlük bebeği aldı geldi vallasende alır gidersin veya annen gelir

Aslında dereceden çok deterjan önemli ben ariel kullanıyorum çokta temiz oluyor.
30 derecede yıkamamın sebebide kırışmaması için makineden çıkarıp direk asıyorum

canım kayınvalidenlerin ne dediği mi önemli, senin annenlerle olman mı? şimdiden niye takıyorsun ki o ne der, bu ne der diye. ne zamandır görmemişin aileni. tabii ki onları seçeceksin bence gayet normal bu. herkesin dediğine göre hareket etmeye kalkarsan hiç göremezsin aileni.

vaaayyy afferin elfişim ya. konuş biraz sesini çıkar artık. ohhh valla içim rahatladı

Yarencim ne güzel düşünüyorsun ya aferin sana valla. Melek kalpli arkadaşım

canım benim senin kadar olamam ama

canım ya baya kavga etmişsiniz. keşke dün kendin hazırlanıp gitseydin eşini beklemeden. ne kimsenin ağzına laf vermiş olurdun ne de eşinle bu kadar tartışıp tadınızı kaçırmış olurdun. arkadaşlar ne güzel söylediler, git, eşinle mutlu ol. onlar çatlasın diye. bak onlar yüzünden aranız açılmış yine. insan sinirliyken kavga ediyor ve bazen farkında olmadan ağır yaralıyor birbirini. bu yüzden mümkün olduğunca eşinle tartışmamaya çalış. bundan sonrası için de ailesiyle görüşmemezlik yapma sakın. kayınpederin üzüldüyse onu ara, al karşına konuş. tepkinin nedenini açıkla. anladığım kadarıyla kayınpederin anlayışlı bir insan. onunla konuşman, dertleşmen eminim onun da hoşuna gidecektir.

Aslında dereceden çok deterjan önemli ben ariel kullanıyorum çokta temiz oluyor.
30 derecede yıkamamın sebebide kırışmaması için makineden çıkarıp direk asıyorum

en iyisi ariel zaten dogruya ben rinsoyla yıkadım ondandır belki:44:
ama perdelerin için olan kir sökücü almıştım ..oysaki neyse ben hemen ariel alıyım..bugün hepsi yıkansın

kızlar aspirin duydunuz m hiç..her temizlik için kullanılıyor..süper bir ürün

eşim bişe demiyo annesigil ev işinide bilmiyor söyleyelim haber verelim diyorum kalsın karıştırmayalım diyor istediğini yap diyo savunur o konuda bana bişe söylemezler eşimde gerekeni söyler

Canım k.validemde bize yardımcı oluyor parasını biriktiriyor. dün maaş almıştı ondan kızı o kadar yalakalık yapıyordu eşim dediki anne istersen bende seni yıkarım eşime diyorki görümcem tabi annem para aldı ya ondan yıkamak istiyorsun dimi :))

Eşimde dedi sen ondan yıkamak istiyor olmayasın dedi. Bende insan nasılsa karşısındakini öyle görürmüş demekki elif sen para için yıkamak istiyormuşsun ki eşimede öyle diyorsun dedim hemen lafımı kesmesine izin vermeden dedim ki k.valideme anne seni ben yıkayayım üzerine sana parada vereyim .Kadında güldü yine kızı mors oldu ama tabi bi yandan sinirden kuduruyorum eşimle markete gittik dır dır edip durdum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…