fundacım eşin yine gidiyormuş canım gerçi alıştın biraz ama k.validem çağırırsa git en azından sıkılmazsın
zeynepcim evini taşıdığında öyle yada böyle düzenlersin evini ama aileni çocuktan dolayı biraz zor görebileceksen orduya git
günaydın kızlar...naber
kızlar siz perdelerinizi kaç derecede yıkıyorsunuz
canım ne olursa olsun iptal etme bence yazık annen bekler özlerben temmzun başında gittim geldim özledim bile şimdi bayramı iple çekiyorum 1.5 yıl niye gitmiycen canım yaçok uzun bi süre
günaydın kızlar...naber
gitmek istiyorum aslında canım görümcemde burda o çok soğuk mesafeli davranıyo biraz ona canım sıkılıyobakalım duruma göre sıkılırsam evime gelirim
canım ne olursa olsun iptal etme bence yazık annen bekler özlerben temmzun başında gittim geldim özledim bile şimdi bayramı iple çekiyorum 1.5 yıl niye gitmiycen canım yaçok uzun bi süre
doğru söylüyon fundam. kıyamam eşimin de 1 yıl oldu anne-babasını görmüyor. iyi ki bayramda gidiyoruz. yoksa çok zor olacaktı eşim için. iyi gelir belki tüm ailesini bir arada görmek..
Fundacım eşin yine gidiyormuş canım gerçi alıştın biraz ama k.validem çağırırsa git en azından sıkılmazsın
Zeynepcim evini taşıdığında öyle yada böyle düzenlersin evini ama aileni çocuktan dolayı biraz zor görebileceksen orduya git
günaydın kızlar...naber
canım bebek düşünüyoruz çalışmlara devam bu ay bakalım nolacak bu ay olmazsa allahım nasip ederse 1-2aya hamile kalırım heralde 9ay hamilelik çocuk doğunca hemen gidemem o yüzden sordu yine geçen geliyosun demi diye geliyorum dedim ev kesinleşince kararsız kalmıştım nebilim kayınvalidemler öğrenirse der kesin ev telaşı arasında memlekete gitmiş diye
elfişim benim baya yormuşun kendini. ne güzel bir sürü kız kardeşin var canım, çağır elinden iş geleni yardım etsin sana. faydalan bu nimetten
canım ya hafta sonu olması da daha kötü oluyor değil mi? umarım çabucak işini bitirip döner geri. sen de o gelinceye kadar temizliğini yaparsın rahat rahat.
hakkınızda hayırlısı olsun zeynepcim. umarım taşınacağınız ev daha iyi olur. her işte bir hayır vardır, olumsuz düşünme. benim de bu hafta perdelerimi yıkayıp camları silmem lazım. perdeler için cosla vanish tül almak istiyordum ama unuttum ya. normal deterjanla ve normal cosla vanishle yıkıcam mecbur. camları da dün söylüyorum eşime ne gerek var burda, gelenimiz gidenimiz yok yorma kendini diyor. keşke biz de erkekler gibi rahat olabilseydik
Günaydın super yeni işine alışmışsın sevindim
Ben perdeleri 30 da yıkıyorum
doğru söylüyon fundam. kıyamam eşimin de 1 yıl oldu anne-babasını görmüyor. iyi ki bayramda gidiyoruz. yoksa çok zor olacaktı eşim için. iyi gelir belki tüm ailesini bir arada görmek.
günaydın süper, ben kalın perdeleri 40, tülleri 30 derecede yıkıyorum.
sende benim gibisin canım bende eşimin mutluluğunu çok düşünürüm o mutlu olsun diye bazen bi çok şeyi onun için yaparımdoğru söylüyon fundam. Kıyamam eşimin de 1 yıl oldu anne-babasını görmüyor. Iyi ki bayramda gidiyoruz. Yoksa çok zor olacaktı eşim için. Iyi gelir belki tüm ailesini bir arada görmek.
Günaydın süper, ben kalın perdeleri 40, tülleri 30 derecede yıkıyorum.
beni görünce bi garip oluyo bazen diyorum kıskanıyomu acaba diyorumhmm o zaman durumuna göre hareket et
ay dün görümceme bi kızmışım hiç cevap vermeyen ben dayanamadım.kvalidem banyo yapacaktı halimde yok falan diyodu görümcem dedi ki bize gel ben seni yıkarım, k.validemde yok senin banyon küçük daralıyorum dedi. Görümcemde anne senin için kocaman banyolu bi ev alıcam dedi. Eşimde gerek yok aldığımız evin banyosu büyük zaten dedi. O ev annemin değil ki dedi. Bende atladım nasıl değil dedim. Tapusu annemin üzerine mi ki diyor ya iyi o zaman o ev benimde değil o ev bi tek eşimin, olurmu hiç öyle şey o ev üçümüzün dedim. Eşimde buda sana kapak olsun dedi görümceme :))
canım bebek düşünüyoruz çalışmlara devam bu ay bakalım nolacak bu ay olmazsa allahım nasip ederse 1-2aya hamile kalırım heralde 9ay hamilelik çocuk doğunca hemen gidemem o yüzden sordu yine geçen geliyosun demi diye geliyorum dedim ev kesinleşince kararsız kalmıştım nebilim kayınvalidemler öğrenirse der kesin ev telaşı arasında memlekete gitmiş diye
TEşekkürler cnm bnm alıştımm evet:) 30 mu?aaa
ben 40 da yıkadımbenimki krem anlamıyorum pek temizliğini net olarak ya?
30 da mı ıkıyorsunuz neden ki? düşük degilmi kızlar ne derece temiz olurki?30?
Hmm o zaman durumuna göre hareket et
Ay dün görümceme bi kızmışım hiç cevap vermeyen ben dayanamadım.Kvalidem banyo yapacaktı halimde yok falan diyodu görümcem dedi ki bize gel ben seni yıkarım, k.validemde yok senin banyon küçük daralıyorum dedi. Görümcemde anne senin için kocaman banyolu bi ev alıcam dedi. Eşimde gerek yok aldığımız evin banyosu büyük zaten dedi. O ev annemin değil ki dedi. Bende atladım nasıl değil dedim. Tapusu annemin üzerine mi ki diyor ya iyi o zaman o ev benimde değil o ev bi tek eşimin, Olurmu hiç öyle şey o ev üçümüzün dedim. Eşimde buda sana kapak olsun dedi görümceme :))
Yarencim ne güzel düşünüyorsun ya aferin sana valla. Melek kalpli arkadaşım
günaydın kızlar size dün olanları aktarmak istedim. Ben akşam ki iftar yemeğine gitmedimeşim beni tüm gün aramadı akşam 19.30da aramaya başladı iftara 40 dk kala niyeti gün gibi aşikardı açmadım hiç bi tlfnunu iftardan 15 dk sonra tekrar aradı açtım ve nie gelmedin dedi :44: ne diebilirim ki gece sen gelme herşey senin başının altından çıkıo diyen kendisiydi bende bunu söledim sana helal olsun burda 15 20 kişi seni soruo beni rezil etsin başka lafım yok sana dedi. Bende ee sizinle mi uğraşıcam yeter artık napsam olmuo dedim. Kapattım tlfnu.
Akşam 23.30 geldi eşim konuşmaya çalıştım ben ona dayananam onu gerçekten çok sevioum. Konuşmadı seninle barışamam bundan sonra kesinlikle gitmiceksin benim ailemin semtine dedi ama sen sinirlenip böle sölüosun sonra nie gelmedin diosun dedim bitti tmm bundan kesinlikle gelmiosun bende senin ailene çıkarsam deyip küfür etti bende tüm bunları bırakıp benimle barışcak mısın dedim hayır dedi nereye kadar gitcek böle dioum gittiği yere kadar gider sonra biter dedi
bende ben bu zamanı bekleyemem ne istiosun ayrılamam mı dedim cvp yok bu konuşmalar 1,5 saat sürdü sonra ordan burdan ben artık ağlamaktan sinir krizleri geçirdim ben senle şimdi barışsam sen yine düzelmiceksin dedi bende neyim var neyimi düzeltiyim yeter artık bitsin o zaman yanında olup böle ağlıcamı çıkar gider uzaklarda sevioum die ağlarım daha ii dedim. Kimse beni düşünmüo ben hastayım umrunda mı dedim (göğüsümde kist var kasık fıtığı olma ihtimalim yüksek idrar yollarım iltihaplı ve geçmio 3 gün sonra kontrolüm var hep sonuçları düşünüoum) bundan bahsettim sonra da çektim gidiodum geldi gözyaşlarımı sildi biraz daha normal konuştuk sonra sarılmaya çalıştı bana bende geç kaldığını söledim. napıyım yani geç kaldım die gidiyim mi dedi bende senin için en doğrusu bu bensiz daha mutlu olursun kafan rahat olur dedim.
ama nası ağlıoum gözlerim yine davul gibi netice olarak sarıldı ben dayanamam ki ona barıştık sayılır ama bundan sonra ki zamanda neler olacak :97:
dün ayrıca kayınpederim dilek beni nasıl yanlış anladı die tüm gece uyumamış sabah çıkmış gitmiş eşim akşam 11'e kadar beklemiş ama gelmemiş iftar yemeğinde de yokmuş yani. Ben artık bişi yapmak istemioum yoruldum yaa bu meseleler sıkıntılar yüzünden hasta oldum 2 ay önce hiç bişiyim yoktu şimdi ise tüm herşey patlak verio bana da yazık yaa
Aslında dereceden çok deterjan önemli ben ariel kullanıyorum çokta temiz oluyor.
30 derecede yıkamamın sebebide kırışmaması için makineden çıkarıp direk asıyorum
Off o ne dedi bu ne der hep bunlarla geçiyor sanki hayatımız. eşine deki ben gitmeyi çok istiyorum ama belki laf söz olur dersin annesini ne zamandır görmüyor gidip görsün. Eşin seni savunsun çünkü herhalde gelip yüzüne söylemezler eşine söylenirler
sende benim gibisin canım bende eşimin mutluluğunu çok düşünürüm o mutlu olsun diye bazen bi çok şeyi onun için yaparımonlarada yazık sonuçta onlarında ailesi herkesin ailesi kendine kıymetli ben hep bunu savunurum
beni görünce bi garip oluyo bazen diyorum kıskanıyomu acaba diyorumiyi demişin aferin sana aranızı bozmaya çalışıyo ne fesat niye annesinin üzerine olacakki hem siz ödemeyecekmisiniz krediyi
ne vicdansızmış kayınvalden sonuçta gurbettesin aileni özlersin en son ne zaman gitmiştin canımgörümcem 15 günlük bebeği aldı geldi valla sende alır gidersin veya annen gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?