2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

seduşum baktım çıkmıyor ortak birşey. ilkim düşünür müsün? kulağa hoş geliyor gibi, eşinin ismine de yakın. e bi de ilk bebiş. fikir olsun maksat

keşke uyumlu bişe çıksaydı bende isterdm bunlar üç kardeş hepside ilk le başlıyo bizimkini istemiyom o yüzden:)

Aa öylemi popüler kız isimlerinde geçiyor :))

:) evt cnm öyle..

sinem hoşgeldin canım. Almanya'dasın değil mi? kavuştun kocana. fotoları bekliyoruz senden ona göre :98::98:

bol canım senin içinden geçen veya beğendiğin hiç isim yok mu ben olsam şimdiye çoktan bulmuştum kocan isim beğenmiyo acaba annesinin isminimi koymak istiyo

yok olmuo albümü oluşturdum içine resim atamıoum eklentileri seçioum bitir dioum pencere kapanıp gidio ama resimler yok

yok cnm ya maalesf bulamdık daha:)
hep beraber bulucaz inş
ama Durudan vazgeçmeseydin keşke
ben de çok severim Duru ismini
hatta kızım olursa çift isim koyabilirim, şöyle ki
Duru Su :))
Cemre de güzel isim

Ayza
var bir de, değişik anlamı da "ay gibi güzel yüzlü kız"
Beril de hoş isim, ben bir de BADE ismini sebiyorum ama anlamı güzel değil "Şarap, içki." miş isim olarak düşünülmezmiş..

bol canım senin içinden geçen veya beğendiğin hiç isim yok mu ben olsam şimdiye çoktan bulmuştum kocan isim beğenmiyo acaba annesinin isminimi koymak istiyo

var cnm benimkileri beğenmedi işte yok öle bir isteği olduğunu sanmıyorum olsada söyleyemez,söylesede koymam zaten bilir bunu:) bakalım şu anlaşmayı yaparsak benim istediğim olacak bekliyom
ya kendi çocuğu olunca insanın öle olmuyomuş bunu anladım ama kolay değilmiş isim koymak:) ayy zaman yaklaştıkça daha farklı düşünüyosun ya kucağıma almak sarlmak ona öpmek istiyorum inşallah allahım:)

Aa öylemi popüler kız isimlerinde geçiyor :))

kızlar bende geçen bi isim buldum daha bbebiş için erken ama eşim kız olursa sen koy adını dedi bi tane buldum

LAVİNYA (hayaldeki mükemmel sevgili)

ama eşim vanilya gibi dedi

kendisi de oğlumuz olursa ATEŞ koycakmış

evde çalışıo Ateşşş gel oğlum die

inşallah hayırlısıyla o günde gelir. Sağ sağlim atlatırsın doğumunu ve bebişini kucağına alırsın. Allah'ım isteyen herkese nasip etsin.

inşallah cnm:)duruyu evt çok istedim işte ayza değişikmiş ya hiç duymamıştım eşime bi söyleyim bakm anlamda güzelmiş..

CANIM BENİM YA GÖRÜMCEMİN BEBEĞİ OLDU CANIMOKADAR AKILLIKİ MAŞALLAHHEP UYUYO HİÇ SESİ ÇIKMIYO ÇOK AKILLI Bİ BEBEK İNŞALAH SENİN KIZINDA ÖYLE USLU OLURDA SENİ ÜZMEZ

CANIM BENİM YA GÖRÜMCEMİN BEBEĞİ OLDU CANIMOKADAR AKILLIKİ MAŞALLAHHEP UYUYO HİÇ SESİ ÇIKMIYO ÇOK AKILLI Bİ BEBEK İNŞALAH SENİN KIZINDA ÖYLE USLU OLURDA SENİ ÜZMEZ

inşallah cnm bende istiyorm öle olsunda bakalım karşımıza nasıl bir cadı çıkacak:)

nektarım anneme söyledim ayza diye yorumuna bak ayvaya benziyo aynı nasıl ism öylealem bu kadın ya:)

benim eltimin kızının adı Hazal Cemre. ikisi de çok hoş.

canım benim hayırlısıyla alacaksın bebişini kucağına inşallah. biz de burdan görüp maşallah maşallah dicez yeğenimize. bu bebiş bizim topikte filizlenip gelen ilk yeğenimiz olacak teyze olcazzz bizzzz

Ateş bizim de düşündüğümüz isim erkek olursa. Fatma demişti sanırım Peygamberimizin değiştirdiği isimlerdenmiş ama benim hala çok hoşuma gidiyor. bakalım seduşumun da dediği gibi hamile kalıp da iş isim aşamısına gelince sonuç belli olur sanırım.

ay çok güzel düşünmüşsün canım yaa
şarkısını da çok severim, Lavinya süper isim :)))
ama nasıl kısaltılır onu bulamadım şimdi..
Ateş koyarsan kardeşi olunca da Cemre koyarsın ikisi çok uyumlu

inşallah cnm:)duruyu evt çok istedim işte ayza değişikmiş ya hiç duymamıştım eşime bi söyleyim bakm anlamda güzelmiş..
du ben sana bugün isim arayışına giriyorum
Sudemina
Mısra
İkra ismini çok sevmem ama anlamı süpermiş yaaa "Allah.cc nin peygamber efendimize ilk emri = OKU!"
İkranur olabilir
Melike de sevimli isim
Deren - Toplayan, düzenleyen, pekiştiren

Son düzenleme:
merhaba nektar isimlerinize bakıyordum ama duru'yu görünce durdum çünkü o benim favori ismim :)))hatta birde Arın var favorim Arın Duru ikiside olabilir benim kızımınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…