Yarenaycım meslektaş çıktınız dilekle :))
Bolcum popüler isimlere baktımda BERA nasıl?
erkek ismi cnm bera:)
seduşum baktım çıkmıyor ortak birşey. ilkim düşünür müsün? kulağa hoş geliyor gibi, eşinin ismine de yakın. e bi de ilk bebiş. fikir olsun maksat
Aa öylemi popüler kız isimlerinde geçiyor :))
sinem hoşgeldin canım. Almanya'dasın değil mi? kavuştun kocana. fotoları bekliyoruz senden ona göre :98::98:
hep beraber bulucaz inşyok cnm ya maalesf bulamdık daha:)
yok olmuo albümü oluşturdum içine resim atamıoum eklentileri seçioum bitir dioum pencere kapanıp gidio ama resimler yok
bol canım senin içinden geçen veya beğendiğin hiç isim yok mu ben olsam şimdiye çoktan bulmuştumkocan isim beğenmiyo acaba annesinin isminimi koymak istiyo
Aa öylemi popüler kız isimlerinde geçiyor :))
var cnm benimkileri beğenmedi işte yok öle bir isteği olduğunu sanmıyorum olsada söyleyemez,söylesede koymam zaten bilir bunu:) bakalım şu anlaşmayı yaparsak benim istediğim olacak bekliyom
ya kendi çocuğu olunca insanın öle olmuyomuş bunu anladım ama kolay değilmiş isim koymak:) ayy zaman yaklaştıkça daha farklı düşünüyosun ya kucağıma almak sarlmak ona öpmek istiyorum inşallah allahım:)
hep beraber bulucaz inş
ama Durudan vazgeçmeseydin keşke
ben de çok severim Duru ismini
hatta kızım olursa çift isim koyabilirim, şöyle ki
Duru Su :))
Cemre de güzel isim
Ayza var bir de, değişik anlamı da "ay gibi güzel yüzlü kız"
Beril de hoş isim, ben bir de BADE ismini sebiyorum ama anlamı güzel değil "Şarap, içki." miş isim olarak düşünülmezmiş..
var cnm benimkileri beğenmedi işte yok öle bir isteği olduğunu sanmıyorum olsada söyleyemez,söylesede koymam zaten bilir bunu:) bakalım şu anlaşmayı yaparsak benim istediğim olacak bekliyom
ya kendi çocuğu olunca insanın öle olmuyomuş bunu anladım ama kolay değilmiş isim koymak:) ayy zaman yaklaştıkça daha farklı düşünüyosun ya kucağıma almak sarlmak ona öpmek istiyorum inşallah allahım:)
CANIM BENİM YAGÖRÜMCEMİN BEBEĞİ OLDU CANIMOKADAR AKILLIKİ MAŞALLAH HEP UYUYO HİÇ SESİ ÇIKMIYO ÇOK AKILLI Bİ BEBEK İNŞALAH SENİN KIZINDA ÖYLE USLU OLURDA SENİ ÜZMEZ
hep beraber bulucaz inş
Cemre de güzel isim
Beril de hoş isim, ben bir de BADE ismini sebiyorum ama anlamı güzel değil "Şarap, içki." miş isim olarak düşünülmezmiş..
kızlar bende geçen bi isim buldum daha bbebiş için erken ama eşim kız olursa sen koy adını dedi bi tane buldum
LAVİNYA (hayaldeki mükemmel sevgili)
ama eşim vanilya gibi dedi
kendisi de oğlumuz olursa ATEŞ koycakmış
evde çalışıo Ateşşş gel oğlum die
ay çok güzel düşünmüşsün canım yaakızlar bende geçen bi isim buldum daha bbebiş için erken ama eşim kız olursa sen koy adını dedi bi tane buldum
LAVİNYA (hayaldeki mükemmel sevgili)
ama eşim vanilya gibi dedi
kendisi de oğlumuz olursa ATEŞ koycakmış
evde çalışıo Ateşşş gel oğlum die
du ben sana bugün isim arayışına giriyoruminşallah cnm:)duruyu evt çok istedim işte ayza değişikmiş ya hiç duymamıştım eşime bi söyleyim bakm anlamda güzelmiş..
hep beraber bulucaz inş
Cemre de güzel isim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?