inşallah cnm bende istiyorm öle olsunda bakalım karşımıza nasıl bir cadı çıkacak:)
nektarım anneme söyledim ayza diye yorumuna bak ayvaya benziyo aynı nasıl ism öylealem bu kadın ya:)
Hazal ismi de çok güzell :))benim eltimin kızının adı Hazal Cemre. ikisi de çok hoş.
ben de Duru Su istiyorum, yada İpekmerhaba nektar isimlerinize bakıyordum ama duru'yu görünce durdum çünkü o benim favori ismim :)))hatta birde Arın var favorim Arın Duru ikiside olabilir benim kızımınnn
Ay evet canım burda anlamı çok hoş yaa, aşk :))
heyytttttt maşallah topiğe bak tütütütüü puuuuuuuuuuuuamma kalabalık bugün...dün kimsecikler yok idi.
Buarada kılzar ECRİN koymuş bizim arkdaş kuranda geçiyormuş galiba nasıl iyimi ?kULAĞA HOŞ GELİO.
Dila=gönlümü çalan görümcemin kızının adı
nildada diğer kızı belki fikir olur
Ben duru beğeniyorum ama artık herkes duru koymaya başladı çevremde okadar çokki
Ezgi de güzel i isim derin,ada naz ismi güzel bence eşim selin ismini çok beğenirbide bi akrabamızın kızının adı hayat pamira oda değişik bi isim
sen kendi koyucan ismi söyle bakim isim önermeheyytttttt maşallah topiğe bak tütütütüü puuuuuuuuuuuuamma kalabalık bugün...dün kimsecikler yok idi.
Buarada kılzar ECRİN koymuş bizim arkdaş kuranda geçiyormuş galiba nasıl iyimi ?kULAĞA HOŞ GELİO.
hayat pamira hoş,Dila=gönlümü çalan görümcemin kızının adı
Ben duru beğeniyorum ama artık herkes duru koymaya başladı çevremde okadar çokki
Ezgi de güzel i isim derin,ada naz ismi güzel bence eşim selin ismini çok beğenirbide bi akrabamızın kızının adı hayat pamira oda değişik bi isim
ay evet şimdi öyle diyince ben de şeettim, ama her isim bişeye benzer yaa anlamı güzel
Hazal ismi de çok güzell :))
ecrin allahın hediyesi demekk..güzel kibar ,isim...
kumru nasıl sizce kızlar
bu arada merhaba herkese
Ay evet canım burda anlamı çok hoş yaa, aşk :))
hangisi doğru acaba?
sen kendi koyucan ismi söyle bakim isim önerme
hayat pamira hoş,
nildada nasıl bir isim öyle çok tuhaf geldi bana
nilda mı yoksa bir da fazla mı yazdın canım? nilda hoş :)))
hayat pamira hoş,
hayat pamira hoş,
slm
ecrin çok güzel gerçekten anlamı da harika.
hayat pamira hoş,
hayat pamira hoş,
Dila=gönlümü çalan (görümcemin kızının adı)
evet ayrıca farklı bir isim bende bu yıl duydum kaynımın kızı olduda adını koyddular işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?