canım öyle olmuyo işte, borçlar bitene kadar anca masraflarımızı karşılayabiliriz, bebiş olunca çalışmiycam malum bir müddet, tek maaşla zor.. ben de çok istiyorum ama bunları da düşünmek gerekiyo işte.. hayırlısı bakalımborçlar bitsin değil bebiş gelsin allah onunda kısmetini verir kızlar ben bu düşükten sonra bebiş olayını ertelemeyi saçma buldum bebiş olana dek bir ayımız öyle gidiyo olup olmayacağıda hemen belli değil bence önce bebiş olsun sonra herşey olur.. (önceden böyle düşünmüyordum borçlar bitsin de olur diodum)
kontrole gittiğinde danışırsın doktoruna, cuma günü stres yaptın felan onun etkisidir.. neyse ki geçti :))):)arada oluyo işte..evt cnm araştırmak lazım işte bulabilirsen oda şansına yani..
su içmeye içiyorm normalde akıntımda çok olur benim zaten ama bu böle biraz fazla gelince ürktüm sadece sancı falan yoktu allahtan:)
NEKTARRRRR konser fotoları beğendim ne güzel çıkmışsın resimlerde çok doğalsın cnm...
canım öyle olmuyo işte, borçlar bitene kadar anca masraflarımızı karşılayabiliriz, bebiş olunca çalışmiycam malum bir müddet, tek maaşla zor.. ben de çok istiyorum ama bunları da düşünmek gerekiyo işte.. hayırlısı bakalım
kontrole gittiğinde danışırsın doktoruna, cuma günü stres yaptın felan onun etkisidir.. neyse ki geçti :)))
fotolarımızı görmen için, önce bize kendini biraz tanıtman gerekiyo canım; yaş, isim, nerde yaşıyosun gibi şeylerben nie göremioum fotoları
bencede çünkü çok masraflı bi iş okadar çok detay varki ufak tefek şeyler ama dünyanın parası tutuyo
evt cnm bu hafta inşallah...
yaa bu arada benim 100 günüm kalmış doğuma:))
ben nie göremioum fotoları
ben nie göremioum fotoları
fotolarımızı görmen için, önce bize kendini biraz tanıtman gerekiyo canım; yaş, isim, nerde yaşıyosun gibi şeyler
sonra da albümüne bir foto eklemen gerekiyor, (düğün fotosu da olabilir) biz seni görücez ki sen de bizi göreceksin değil mi ama
ay ben hiç beceremedim bu topikin adetini anlatmayı, yarenay nerdee
yarenim; 1,5 kilon mu fazla şimdi
veririsin ki onu
Bol, nasıl etkilenmişsem ben cuma günü o gece seni rüyamda gördüm
böyle eşinle küsmüştünüz, zuzu ve ben varım yanında
bi minik odada kalıyoruz böyle, sen hep ağlıyosun
sonra ben uyuyomuşum rüyamda uyanıyorum bebişin doğmuş
zuzuya kızıyorum niye beni uyandırmadın diye hastaneye gitmişsiniz ben uyuyorumFelan
bebiş erken doğmuş ama çok sağlıklı, sonra bebişi görmeye gelince eşin barışıyosunuz böyle
çok romantikti
tuhaf bir rüyaydı :44:
Hayır olsun inş
Çok az kalmış
daha isim bulamadınız dimi?
dilek, tüm sorularının cevapları bir-kaç sayfa gerideGeçmiş sayfalara bak istersen, uzun uzun yazmış herkes hafta sonunu
Zuzu hariç, zuzummmm motora bindin mi, uçtun muAnlat nasıldı hafta sonun :))
yok cnm ya maalesf bulamdık daha:)
ay evet az kaldıı, daha dün 2-3 aylıktı minik prenses yaa nasıl hızlı geçiyor zamanbencede çünkü çok masraflı bi iş okadar çok detay varki ufak tefek şeyler ama dünyanın parası tutuyo
evt cnm bu hafta inşallah...
yaa bu arada benim 100 günüm kalmış doğuma:))
ömürsün..............................
tabi tabi, bebek doğmuş eve gelmişler ben hala uyyorumSeslendim de sen duymadın
:13: heh sen bu işi biliyosunyetiştim nigoşummmm
dilekcim topic adetlerimizi açıklıyorumbize kendini tanıtır mısın, adın, yaşın, mesleğin, nerde oturuyorsun vs. gibi. bir de mümkünse düğün, olmadı eşinle birkaç kare istiyoruz. malum bayanız, meraklıyız
kuzum nasıl bir isim istiyorsunuz ki??? eşinle senin adından birşey çıkmaz mı? eşinin adı neydi?
fotolarımızı görmen için, önce bize kendini biraz tanıtman gerekiyo canım; yaş, isim, nerde yaşıyosun gibi şeyler
sonra da albümüne bir foto eklemen gerekiyor, (düğün fotosu da olabilir) biz seni görücez ki sen de bizi göreceksin değil mi ama
ay ben hiç beceremedim bu topikin adetini anlatmayı, yarenay nerdee
yok cnm ya çıkmıyo ordan:)faceden bak burdan demiyim şimd,tanıyan falan olur:)
ya hem anlamı güzel hem ismin kendi güzel bir isim istiyoruz.geçende diyoki eşim senle bir anlaşma yapalım bunun adını sen koy ama 2.ciye karışmıcaksın sözleşme imzalatacam sana yoksa sen yine karışırsın dedim erkek olursa nasıl bi isim düşünüyosun onu söle yok sölemem dedi inat etti:)tamam dedim bunu ben koyim karışmam öbürüne inandıramadım sen cırlazırsın diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?