2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

canım öyle olmuyo işte, borçlar bitene kadar anca masraflarımızı karşılayabiliriz, bebiş olunca çalışmiycam malum bir müddet, tek maaşla zor.. ben de çok istiyorum ama bunları da düşünmek gerekiyo işte.. hayırlısı bakalım

kontrole gittiğinde danışırsın doktoruna, cuma günü stres yaptın felan onun etkisidir.. neyse ki geçti :)))

Nektar
Yarenay
Albümleriniz çok güzel yüzünüz hep böyle gülsün

Miray saç rengin çok güzel sanada yakışmış

bencede çünkü çok masraflı bi iş okadar çok detay varki ufak tefek şeyler ama dünyanın parası tutuyo

evt cnm bu hafta inşallah...

yaa bu arada benim 100 günüm kalmış doğuma:))

Son düzenleme:
ben nie göremioum fotoları
fotolarımızı görmen için, önce bize kendini biraz tanıtman gerekiyo canım; yaş, isim, nerde yaşıyosun gibi şeyler
sonra da albümüne bir foto eklemen gerekiyor, (düğün fotosu da olabilir) biz seni görücez ki sen de bizi göreceksin değil mi ama

ay ben hiç beceremedim bu topikin adetini anlatmayı, yarenay nerdee

ömürsün..............................

Seslendim de sen duymadın

yetiştim nigoşummmm

dilekcim topic adetlerimizi açıklıyorum bize kendini tanıtır mısın, adın, yaşın, mesleğin, nerde oturuyorsun vs. gibi. bir de mümkünse düğün, olmadı eşinle birkaç kare istiyoruz. malum bayanız, meraklıyız

dilek, tüm sorularının cevapları bir-kaç sayfa geride Geçmiş sayfalara bak istersen, uzun uzun yazmış herkes hafta sonunu

Zuzu hariç, zuzummmm motora bindin mi, uçtun mu Anlat nasıldı hafta sonun :))

Bu akşam geliyo motor...

C.ertesi kızdım eşime :) dedim psikolij olarak kendimi hazırlamıştım, ozaman otobüsle götürceksin beni sahile Gittik dondurma yedik geldik:131:

C.ertesi gece uyumadık:89: Sahura kadar, pazar sabahda 12 de uyandık....evden hiç çıkmadık tavla oynadık, 5 te annemlere iftara gittik..

bencede çünkü çok masraflı bi iş okadar çok detay varki ufak tefek şeyler ama dünyanın parası tutuyo

evt cnm bu hafta inşallah...

yaa bu arada benim 100 günüm kalmış doğuma:))
ay evet az kaldıı, daha dün 2-3 aylıktı minik prenses yaa nasıl hızlı geçiyor zaman

ömürsün..............................

Seslendim de sen duymadın
tabi tabi, bebek doğmuş eve gelmişler ben hala uyyorum

:13: heh sen bu işi biliyosun

kuzum nasıl bir isim istiyorsunuz ki??? eşinle senin adından birşey çıkmaz mı? eşinin adı neydi?

yok cnm ya çıkmıyo ordan:)faceden bak burdan demiyim şimd,tanıyan falan olur:)
ya hem anlamı güzel hem ismin kendi güzel bir isim istiyoruz.geçende diyoki eşim senle bir anlaşma yapalım bunun adını sen koy ama 2.ciye karışmıcaksın sözleşme imzalatacam sana yoksa sen yine karışırsın dedim erkek olursa nasıl bi isim düşünüyosun onu söle yok sölemem dedi inat etti:)tamam dedim bunu ben koyim karışmam öbürüne inandıramadım sen cırlazırsın diyo

ama başkalarınınkini görebilioum seninle mirayı göremedim. bende foto eklemeye çalıştım ama olmadı

diğer bilgilere gelince ismim dilek işte ankarada yaşıoum buralıyım da zaten 24 yaşındayım 11 aydır evliyim çalışıoum yayınevinde grafikerim daha varsa sorular alıyım kızlar

seduşum baktım çıkmıyor ortak birşey. ilkim düşünür müsün? kulağa hoş geliyor gibi, eşinin ismine de yakın. e bi de ilk bebiş. fikir olsun maksat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…