kuzum sorma ya 57-58 arasında geziniyorum. şöyle 56'ya sabitlesem, benden mutlusu olmayacak. malum bebiş olmadan kiloyu korumak lazım.
aynen canım, bebek olana kadar fit olmak lazım
eşim de tutturdu bu hafta sonu "bebek yapalım" diye
nezaman diyorum, en kısa zamanda.. diyo
2 aya felanmışilkbahara kadar bekleme taraftarıyım ben, bakalım
:44: :44: bazı kişiler de doğumdan sonra ayak numaran 1 beden büyüyo demişti :44:dün arkadaşımla konuşuyoruz.
hamile kaldığında 65 kiloymuş.
doğum yaptığında 77 kiloymuş.
Çocuğu 4 yaşında.
Şuanda 62 kiloymuş.
Ama hamile kalmadan önce 65 kilodayken giydiği
kıyafetler olmuyormuş üstüne şuanda çünkü vücudunun şekli değişiyormuş..
istiyorum yarenim, ama borçlarımız bitsin diyorum bir yandan.. hayırlısı bakalım :26:hehe gaza gelmiş canım seninki. sen de istiyorsan beklemeyin zaten. hayırlısı neyse o olsunyakışır sana hamilelik pek bi sevimli olursun
dün arkadaşımla konuşuyoruz.
hamile kaldığında 65 kiloymuş.
doğum yaptığında 77 kiloymuş.
Çocuğu 4 yaşında.
Şuanda 62 kiloymuş.
Ama hamile kalmadan önce 65 kilodayken giydiği
kıyafetler olmuyormuş üstüne şuanda çünkü vücudunun şekli değişiyormuş..
fundam ne güzel eşin gitmemiş sahurda gittiyse akşam döner evinde yatarsın erak etme
yarenim; 1,5 kilon mu fazla şimdi
veririsin ki onu
bol, nasıl etkilenmişsem ben cuma günü o gece seni rüyamda gördüm
böyle eşinle küsmüştünüz, zuzu ve ben varım yanında
bi minik odada kalıyoruz böyle, sen hep ağlıyosun
sonra ben uyuyomuşum rüyamda uyanıyorum bebişin doğmuş
zuzuya kızıyorum niye beni uyandırmadın diye hastaneye gitmişsiniz ben uyuyorumfelan
bebiş erken doğmuş ama çok sağlıklı, sonra bebişi görmeye gelince eşin barışıyosunuz böyle
çok romantikti
tuhaf bir rüyaydı :44:
hayır olsun inş
evet canım sahurda gitmesi iyi oldu benim için gece evde kalmış oldum inşallah akşamada dönersen naptın ev işini canım bi gelişme varmı??
aa süper ne kadar uygunmuş hemde kraftınki hangi mağaza acaba canımayy cnm inanmıyorum ya küsmüştümde barıştk:)ayan olmuş sana demekki:)neyse iyi bitmiş ay dün korktum zaten iç çamaşırımda bi ıslaklık vardı normal akıntı gibi değil baya ıslak yani sancı falan bişe yok ama korktum susyummu geldi diye ama neyseki bişe olmadı ya..
bizde kızıma araba baktık ayy ne pahalı ya 400-500 2.000 e kadar araba var yanisanki gerçek araba alıyosun neyseki eşim antepe gittiğinde kraftın mağazında %50 bulmuş burda beğendik 440 t. ordan 200 falan alacak:)
eşin nerde tatlım nereye gitti?
zeynepcim bulantıların nasıl oldu varmı bir gelişme?
aa süper ne kadar uygunmuş hemde kraftınki hangi mağaza acaba canım
evt cnm yani 15 ine kadar kampanya yapmış antepte kraftın bayisiymiş zaten hep daha uygun fiyata buluyo herşeyi eşim orda aman bari onda kazık yemeden alırız inşallah..
canım ırağa gitti makinada bi sorun çıkmış
küsmeyinayy cnm inanmıyorum ya küsmüştümde barıştk:)ayan olmuş sana demekki:)neyse iyi bitmiş ay dün korktum zaten iç çamaşırımda bi ıslaklık vardı normal akıntı gibi değil baya ıslak yani sancı falan bişe yok ama korktum susyummu geldi diye ama neyseki bişe olmadı ya..
bizde kızıma araba baktık ayy ne pahalı ya 400-500 2.000 e kadar araba var yanisanki gerçek araba alıyosun neyseki eşim antepe gittiğinde kraftın mağazında %50 bulmuş burda beğendik 440 t. ordan 200 falan alacak:)
teşekkür ederim canımNEKTARRRRR konser fotoları beğendim ne güzel çıkmışsın resimlerde çok doğalsın cnm...
dilek, tüm sorularının cevapları bir-kaç sayfa geridegünaydın kızlarrrr
bugün nasılsınız?
eos kocasına odun die sinirlenen arkadaşım geçti mi sinirlerin
elfida iftar yemeğini nasıl atlattın canım
yarenay cmt ben 7ye kadar burda çalışırken kayboldun gittin neler yaptın
enkidu mide bulantıların geçti mi nasıl oldun
nektar senin nasıl geçti cmt akşamı yemeğin
ve sıralayamadığım kızlarr umarım iisinizdir?
:44: :44: bazı kişiler de doğumdan sonra ayak numaran 1 beden büyüyo demişti :44:
kişiye göre değişir ama bu bence..
istiyorum yarenim, ama borçlarımız bitsin diyorum bir yandan.. hayırlısı bakalım :26:
hepimize yakışır kii
küsmeyin
evet yaa gerçek araba fiyatına bebek arabaları :26:
çok uyguna bulmuş eşin, böyle araştırmak lazım aslında..
canım o su olayını ben okumuştum biyerde,
suyun az az geliyomuş öyle hep çamaşırı ıslak olanlar varmış.. çook su içmen gerekiyo :26:
teşekkür ederim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?