2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

kuzum sorma ya 57-58 arasında geziniyorum. şöyle 56'ya sabitlesem, benden mutlusu olmayacak. malum bebiş olmadan kiloyu korumak lazım.

dün arkadaşımla konuşuyoruz.
hamile kaldığında 65 kiloymuş.
doğum yaptığında 77 kiloymuş.
Çocuğu 4 yaşında.
Şuanda 62 kiloymuş.
Ama hamile kalmadan önce 65 kilodayken giydiği
kıyafetler olmuyormuş üstüne şuanda çünkü vücudunun şekli değişiyormuş..

aynen canım, bebek olana kadar fit olmak lazım
eşim de tutturdu bu hafta sonu "bebek yapalım" diye
nezaman diyorum, en kısa zamanda.. diyo
2 aya felanmış ilkbahara kadar bekleme taraftarıyım ben, bakalım

hehe gaza gelmiş canım seninki. sen de istiyorsan beklemeyin zaten. hayırlısı neyse o olsun yakışır sana hamilelik pek bi sevimli olursun

yarenim; 1,5 kilon mu fazla şimdi
veririsin ki onu

bol, nasıl etkilenmişsem ben cuma günü o gece seni rüyamda gördüm
böyle eşinle küsmüştünüz, zuzu ve ben varım yanında
bi minik odada kalıyoruz böyle, sen hep ağlıyosun
sonra ben uyuyomuşum rüyamda uyanıyorum bebişin doğmuş
zuzuya kızıyorum niye beni uyandırmadın diye hastaneye gitmişsiniz ben uyuyorum felan
bebiş erken doğmuş ama çok sağlıklı, sonra bebişi görmeye gelince eşin barışıyosunuz böyle
çok romantikti
tuhaf bir rüyaydı :44:
hayır olsun inş

Son düzenleme:
:44: :44: bazı kişiler de doğumdan sonra ayak numaran 1 beden büyüyo demişti :44:
kişiye göre değişir ama bu bence..

hehe gaza gelmiş canım seninki. sen de istiyorsan beklemeyin zaten. hayırlısı neyse o olsun yakışır sana hamilelik pek bi sevimli olursun
istiyorum yarenim, ama borçlarımız bitsin diyorum bir yandan.. hayırlısı bakalım :26:
hepimize yakışır kii

maşallah çok iyi kilo vermiş ya. inşallah ben de o kadar kilo verebilirim. benim hamilelik döneminde çok dikkat etmem lazım. bizim kilo vermemiz zor oluyor çünkü ailecek. kolay alıyoruz zor veriyoruz. e bi de yemeği sevince insan daha da zorlaşıyor. şu sigarayı bırakmak bile bana ortalama 2 kiloya patladı, ondan öncesinde 58 dim çünkü. sigarayı aradığım her an birşeyler yedim, içtim. sonuç +2 kilo. buna da şükür diyorum, fazlasını alanlar da var çünkü.

ayy cnm inanmıyorum ya küsmüştümde barıştk:)ayan olmuş sana demekki:)neyse iyi bitmiş ay dün korktum zaten iç çamaşırımda bi ıslaklık vardı normal akıntı gibi değil baya ıslak yani sancı falan bişe yok ama korktum susyummu geldi diye ama neyseki bişe olmadı ya..
bizde kızıma araba baktık ayy ne pahalı ya 400-500 2.000 e kadar araba var yanisanki gerçek araba alıyosun neyseki eşim antepe gittiğinde kraftın mağazında %50 bulmuş burda beğendik 440 t. ordan 200 falan alacak:)

günaydın kızlar ben haftaya çok yorgun ve bitik başladım şu pazartesiden nefret ediyorum zaten...Eşim canıma okudu 2 gün püfffffffff......Hala dün gece gelmiş beni uyandıryo doğum günüm aşkım kalk...pohahah cmtesi pazar canıma okuduğu yetmedi gibi..Kalktım öpücük kondurdum uykum var dedim ve yattım ama şimdi pişmanım tühh yaaa...Neyse bugün gönlünü alayım hediyesini verdim zaten bide pasta alayım cafeye gisip süpriz yapayım..

aa süper ne kadar uygunmuş hemde kraftınki hangi mağaza acaba canım
eşin nerde tatlım nereye gitti?

zeynepcim bulantıların nasıl oldu varmı bir gelişme?

canım ırağa gitti makinada bi sorun çıkmış

Günaydın kızlar güne acil olan işlerle başladım size geç kaldım yine sayfalar almış başını gitmiş

Birde albümlere bi göz atıcam daha :))

Cumartesi kız kardeşim geldi oruçlu olduğu için pek bişey yaptırtmadım ona evi temizledim yemeklerimi yaptım duşa girdim sonra bizimkiler geldi güzel bi iftar yemeği oldu çayımızı içtik tatlılarımızı yedik güzeldi sonra annemler gitti kızkardeşim bizde kaldı gece 3.30 a kadar yanında yattım kardeşimin. O hiç yatmamış sahur için kalktık tabi sonra yatağıma geçtim eşime randevum iptal oldu mecburen. Ben ve kardeşim 12 de eşim 3 te uyandı ama ara ara dürtmeye gidiyordum dün oruçluydum kardeşimle annemlere gittik eşimi ikna edemedim yürüyecek halim yok diyordu iyi bari ben gidiyorum dedim eve erken dönecektim annemlerde nasıl zaman geçti anlamadım babam bu sefer ısrar etti yemeğe kal diye eşimi aradım tamam dedi. Sonra yemekten sonra babam durağa bıraktı atladım dolmuşa hemencik eve gittim ütü yapacaktım 2 pantolon ütüledim eşim aldı ütüyü fişini çıkardı bugün hep ayrıydık zaten biraz birlikte zaman geçirelim dedi. birde randevudan bahsetti :)) Kaynanamda uyumuştu :)) Tabi yatmamız geç oldu duşa da girdik sahurada kalktık iyice uykusuz kaldık ama dinlenmiş olduk en azından

günaydın kızlarrrr
bugün nasılsınız?
eos kocasına odun die sinirlenen arkadaşım geçti mi sinirlerin
elfida iftar yemeğini nasıl atlattın canım
yarenay cmt ben 7ye kadar burda çalışırken kayboldun gittin neler yaptın
enkidu mide bulantıların geçti mi nasıl oldun
nektar senin nasıl geçti cmt akşamı yemeğin

ve sıralayamadığım kızlarr umarım iisinizdir?

ayy bu cihaz sorunları deli ediyo insanı bizdede çok olurinşallah biran önce gelir cnm..

küsmeyin
evet yaa gerçek araba fiyatına bebek arabaları :26:
çok uyguna bulmuş eşin, böyle araştırmak lazım aslında..

canım o su olayını ben okumuştum biyerde,
suyun az az geliyomuş öyle hep çamaşırı ıslak olanlar varmış.. çook su içmen gerekiyo :26:

NEKTARRRRR konser fotoları beğendim ne güzel çıkmışsın resimlerde çok doğalsın cnm...
teşekkür ederim canım

Son düzenleme:
sayfam güncellenmemiş ki oysa siz yazmışsınız ben göremedim

bi de hepinize tekrar sordum neyse okuyup araya katılmaya calışcam ama işim de var

dilek, tüm sorularının cevapları bir-kaç sayfa geride geçmiş sayfalara bak istersen, uzun uzun yazmış herkes hafta sonunu

zuzu hariç, zuzummmm motora bindin mi, uçtun mu anlat nasıldı hafta sonun :))

borçlar bitsin değil bebiş gelsin allah onunda kısmetini verir kızlar ben bu düşükten sonra bebiş olayını ertelemeyi saçma buldum bebiş olana dek bir ayımız öyle gidiyo olup olmayacağıda hemen belli değil bence önce bebiş olsun sonra herşey olur.. (önceden böyle düşünmüyordum borçlar bitsin de olur diodum)

:)arada oluyo işte..evt cnm araştırmak lazım işte bulabilirsen oda şansına yani..
su içmeye içiyorm normalde akıntımda çok olur benim zaten ama bu böle biraz fazla gelince ürktüm sadece sancı falan yoktu allahtan:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…