elvini beğendim canım değişik bi isimmişevet canım güzel
Ben sevmedim arın'ı, ama senin sevmen/beğenmen önemli
Bool
şu ikisi nasıl??
elvin - cennetteki çiçekler;cennet çiceği, gökkuşağının her bir tayfına verilen isim, sıcak
asel - cennetteki dört ırmaktan biri. bal ırmağı
anlamlar çok hoş yaa :))))
evet canım güzel
ben sevmedim arın'ı, ama senin sevmen/beğenmen önemli
Bool
şu ikisi nasıl??
Elvin - Cennetteki çiçekler;Cennet çiceği, Gökkuşağının her bir tayfına verilen isim, Sıcak
Asel - Cennetteki dört ırmaktan biri. bal ırmağı
anlamlar çok hoş yaa :))))
eşim de Selina istiyo kızımız olursa :))yazmaya korkuyorum 3'er gidecek die yawss...
bizim komşu var sosyetik kızları SELİNA VE SERAY nasıl selina biraz yabancı ismi gibi ama seray iyi gibi..
eşim de Selina istiyo kızımız olursa :))
Seray ıhh :101: seray sever iticisini anımsatıyo :101:
Duru Su, İpek, Selina .. evet bunlar var benim aklımda :)) evde listem varpohhah hiç düşünmemiştim seray severi ...selina güzel tamam senin kzının adı olsun ozman...
lan derler kızınaarkadaşımda LAL diyo nasıl sizce ben söylemeyei bilmeenler başka türlü çağırır diyorum..
duru su, ipek, selina .. Evet bunlar var benim aklımda :)) evde listem var
Daha bebek yok ortada gerçi
Lan derler kızına
evet selenayı andırıyo bana da, eşim beğeniyoselina deyincede aklıma selena geldiayy bizde herşeye bi kusur bulduk ipek eski ama güzel bi isim canım:13:
hayatta göndermem tek başına tatile, hele iki arkadaşıylaKızlar buarada eşim yarın 2 arkadaşı ile tatile gidiyorAslında gitmesini istemiyorum söyledimde ama sonra kendime kızdım tüm yaz çalıştı hakkı var tatile die...Yanlışmı yaptım bilmiyorum ..2 hava astsubayı arkadaşı ile gidecekler...Çocuklar aradı benden izin aldı meraketme yenge biz iyi bakarız enişteye die...Teyzem gelecek die 3 gün gidiyim ben dedi..Teyzem zaten perşembe gelio 2 gün yalnız kalcem yani aklı bende kalacak ama yinede gitmek istiyor...bütün gece o cafede 12 lere kadar ben olcem ufff gündüz çalış gece çalış offff
Duru Su, İpek, Selina .. evet bunlar var benim aklımda :)) evde listem var
daha bebek yok ortada gerçi
lan derler kızına
Kızlar buarada eşim yarın 2 arkadaşı ile tatile gidiyorAslında gitmesini istemiyorum söyledimde ama sonra kendime kızdım tüm yaz çalıştı hakkı var tatile die...Yanlışmı yaptım bilmiyorum ..2 hava astsubayı arkadaşı ile gidecekler...Çocuklar aradı benden izin aldı meraketme yenge biz iyi bakarız enişteye die...Teyzem gelecek die 3 gün gidiyim ben dedi..Teyzem zaten perşembe gelio 2 gün yalnız kalcem yani aklı bende kalacak ama yinede gitmek istiyor...bütün gece o cafede 12 lere kadar ben olcem ufff gündüz çalış gece çalış offff
elvini beğendim canım değişik bi isimmiş
Efida nida değil bu arada nilda
Kumruyu bende beğenmedim ya bizim evin orda vardı kumru kuaför
Kızlar buarada eşim yarın 2 arkadaşı ile tatile gidiyorAslında gitmesini istemiyorum söyledimde ama sonra kendime kızdım tüm yaz çalıştı hakkı var tatile die...Yanlışmı yaptım bilmiyorum ..2 hava astsubayı arkadaşı ile gidecekler...Çocuklar aradı benden izin aldı meraketme yenge biz iyi bakarız enişteye die...Teyzem gelecek die 3 gün gidiyim ben dedi..Teyzem zaten perşembe gelio 2 gün yalnız kalcem yani aklı bende kalacak ama yinede gitmek istiyor...bütün gece o cafede 12 lere kadar ben olcem ufff gündüz çalış gece çalış offff
ayy ben hayatta göndermem tatile tek başınakızlar buarada eşim yarın 2 arkadaşı ile tatile gidiyorAslında gitmesini istemiyorum söyledimde ama sonra kendime kızdım tüm yaz çalıştı hakkı var tatile die...yanlışmı yaptım bilmiyorum ..2 hava astsubayı arkadaşı ile gidecekler...çocuklar aradı benden izin aldı meraketme yenge biz iyi bakarız enişteye die...teyzem gelecek die 3 gün gidiyim ben dedi..teyzem zaten perşembe gelio 2 gün yalnız kalcem yani aklı bende kalacak ama yinede gitmek istiyor...bütün gece o cafede 12 lere kadar ben olcem ufff gündüz çalış gece çalış offff
evet canım anlatmıştınevet selenayı andırıyo bana da, eşim beğeniyo
Ipek bizim için özelAnlatmıştım ipek böceği
Hayatta göndermem tek başına tatile, hele iki arkadaşıylaGüven müven meselesini de geçiyorum, sen de gitsene canım izin al işten?
canım nidayı ayrı olarak söyledim staj yaparken bi kız vardı adı nidaydı nilda dan aklıma geldi nida ismi
evet selenayı andırıyo bana da, eşim beğeniyo
ipek bizim için özelanlatmıştım ipek böceği
hayatta göndermem tek başına tatile, hele iki arkadaşıylagüven müven meselesini de geçiyorum, sen de gitsene canım izin al işten?
evet canım sahurda gitmesi iyi oldu benim için gece evde kalmış oldum inşallah akşamada dönersen naptın ev işini canım bi gelişme varmı??
hiç istemiyorum gitmesini anası ağazını açıp bişi demedi ben karışmam dedi aman ne bilim gidcek konuştu dün artık gitme dedim ama yoruldum biraz kafam dağılsın dio hiç göndermek istemiorum içimde hiç rahat değil ...yaws kafam da mı büyütüyorum gereksiz kıskançlık yapıp onu çocuklara rezilde etmek istemiorum bak karısı izin vermedi die dalga geçerler die.:85:
eşin nerde tatlım nereye gitti?
zeynepcim bulantıların nasıl oldu varmı bir gelişme?
arkadaşları bekar sanırım? anlamazlar ki durumdan, dalga geçerler evet..hiç istemiyorum gitmesini anası ağazını açıp bişi demedi ben karışmam dedi aman ne bilim gidcek konuştu dün artık gitme dedim ama yoruldum biraz kafam dağılsın dio hiç göndermek istemiorum içimde hiç rahat değil ...yaws kafam da mı büyütüyorum gereksiz kıskançlık yapıp onu çocuklara rezilde etmek istemiorum bak karısı izin vermedi die dalga geçerler die.:85:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?