2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

yazmaya korkuyorum 3'er gidecek die yawss...

bizim komşu var sosyetik kızları SELİNA VE SERAY nasıl selina biraz yabancı ismi gibi ama seray iyi gibi..

elvini beğendim canım değişik bi isimmiş
Efida nida değil bu arada nilda
Kumruyu bende beğenmedim ya bizim evin orda vardı kumru kuaför

eşime sölemiştimaseli istemdi ama elvini ekleyim cnm listeye sölerim..

yazmaya korkuyorum 3'er gidecek die yawss...

bizim komşu var sosyetik kızları SELİNA VE SERAY nasıl selina biraz yabancı ismi gibi ama seray iyi gibi..
eşim de Selina istiyo kızımız olursa :))
Seray ıhh :101: seray sever iticisini anımsatıyo :101:

arkadaşımda LAL diyo nasıl sizce ben söylemeyei bilmeenler başka türlü çağırır diyorum..

pohhah hiç düşünmemiştim seray severi ...selina güzel tamam senin kzının adı olsun ozman...
Duru Su, İpek, Selina .. evet bunlar var benim aklımda :)) evde listem var
daha bebek yok ortada gerçi

arkadaşımda LAL diyo nasıl sizce ben söylemeyei bilmeenler başka türlü çağırır diyorum..
lan derler kızına

Kızlar buarada eşim yarın 2 arkadaşı ile tatile gidiyor Aslında gitmesini istemiyorum söyledimde ama sonra kendime kızdım tüm yaz çalıştı hakkı var tatile die...Yanlışmı yaptım bilmiyorum ..2 hava astsubayı arkadaşı ile gidecekler...Çocuklar aradı benden izin aldı meraketme yenge biz iyi bakarız enişteye die...Teyzem gelecek die 3 gün gidiyim ben dedi..Teyzem zaten perşembe gelio 2 gün yalnız kalcem yani aklı bende kalacak ama yinede gitmek istiyor...bütün gece o cafede 12 lere kadar ben olcem ufff gündüz çalış gece çalış offff

selina deyincede aklıma selena geldiayy bizde herşeye bi kusur buldukipek eski ama güzel bi isim canım:13:
evet selenayı andırıyo bana da, eşim beğeniyo
ipek bizim için özel anlatmıştım ipek böceği

hayatta göndermem tek başına tatile, hele iki arkadaşıyla güven müven meselesini de geçiyorum, sen de gitsene canım izin al işten?

büyük konuşmayım ama ben göndermem eşimi ya, öyle erkek erkeğe. biz çıkarken bile göndermiyordum ben onu

elvini beğendim canım değişik bi isimmiş
Efida nida değil bu arada nilda
Kumruyu bende beğenmedim ya bizim evin orda vardı kumru kuaför

Canım nidayı ayrı olarak söyledim staj yaparken bi kız vardı adı nidaydı Nilda dan aklıma geldi nida ismi

valla bende göndermem ne işi var çok çalışsada gideceksek beraber..

ayy ben hayatta göndermem tatile tek başınabensiz bi yere gidemezsin aşkım diyorum gülüyo yurt dışına gitme durumları oluyo iş için artık bende pasaport çıkarıcam bende gidicem
evet canım anlatmıştınhadi bakalım hayırlısı
canım nidayı ayrı olarak söyledim staj yaparken bi kız vardı adı nidaydı nilda dan aklıma geldi nida ismi

anladım kuzum

hiç istemiyorum gitmesini anası ağazını açıp bişi demedi ben karışmam dedi aman ne bilim gidcek konuştu dün artık gitme dedim ama yoruldum biraz kafam dağılsın dio hiç göndermek istemiorum içimde hiç rahat değil ...yaws kafam da mı büyütüyorum gereksiz kıskançlık yapıp onu çocuklara rezilde etmek istemiorum bak karısı izin vermedi die dalga geçerler die.:85:

evet canım sahurda gitmesi iyi oldu benim için gece evde kalmış oldum inşallah akşamada dönersen naptın ev işini canım bi gelişme varmı??

hafta sonu gezdik ama bulamadık çok ev var eski yada mutfağı lavabosu berbat arıyoruz bakalım napıcaz hayırlsı

seni gönderir mi eşin 2 kız arkadaşınla?

eşin nerde tatlım nereye gitti?

zeynepcim bulantıların nasıl oldu varmı bir gelişme?

arada oluyor yine sabah saatlerinde cumartesi akşamı ev bakıyoruz sokaktan yemek kokuları geliyor bir biber kızartması koktu dedim akşam yapayım akşam eşime diyorum biber kızartayım nerden aklın ageldi diyor böle böle dedim bi test al yap diyo bişe yoktur daha regl zamnım gelmedi noluyo dedim

arkadaşları bekar sanırım? anlamazlar ki durumdan, dalga geçerler evet..
ama bitanesi evlense bak bakalım gelebiliyo mu
bekarlar mı? :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…