2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

hafta sonu gezdik ama bulamadık çok ev var eski yada mutfağı lavabosu berbat arıyoruz bakalım napıcaz hayırlsı

Canım ya fatih çapa civarındaki evler hem eski hemde çok pahalı. Eski ama ucuz bulursanızda içine baya masraf yapmanız gerekiyor. Şansınız bol olsun canım

o biber kızartması bana da kokuyo tüm sokaklarda ramazanda öyle oluyo genelde

Bekar erkekler evli olanlara hanım köylü diyor ama onlarda evlenince bi farkı kalmıyor. Bide afra yapanlar var bekarken nasılsam evliykende öyle olurum diyenler :))

Komik şu erkekler

Bende eşimin iki bekar erkekle tatile gitmesine izin vermem çünkü onlar bekar bakar eder bu seferde evli olan onlardan aşağı kalmamak için aynısını yapar belki içinde yoktur ama işte erkeklerde böyle bi problem var.

Canım ya fatih çapa civarındaki evler hem eski hemde çok pahalı. Eski ama ucuz bulursanızda içine baya masraf yapmanız gerekiyor. Şansınız bol olsun canım

evet canım ya okadar ev gezdik 650-700-750kiraları ama bir işe yaramıyorlar .artık tadilatla uğraşmak istemiyorum bu evde baya uğraştık .sağol canım.

elfim sen uzun yusuf mah.biliyormusun ?

kimler oruçlu kızlar bugün?

zuzum da işleri bitiremedi galiba:44::44:

evet canım ya okadar ev gezdik 650-700-750kiraları ama bir işe yaramıyorlar .artık tadilatla uğraşmak istemiyorum bu evde baya uğraştık .sağol canım.

elfim sen uzun yusuf mah.biliyormusun ?

Yok canım o mahalleyi bilmiyorumda siz kiralık mı bakıyorsunuz?

arkadaşları bekar sanırım? anlamazlar ki durumdan, dalga geçerler evet..
ama bitanesi evlense bak bakalım gelebiliyo mu
bekarlar mı? :26:

evet bekarlar cnm ama düğünümüze taa ankaradan iskenderuna geldiler o çocuklar yane...Eşim onlardan büyük.

evet bekarlar cnm ama düğünümüze taa ankaradan iskenderuna geldiler o çocuklar yane...Eşim onlardan büyük.

canım ya ramazandada ne zor olur:26:allah yardımcınız olsun canım inşallah kafanıza göre bulursunuz bi ev

evet zor bugün niyetlendim eşim niyetlenme dedi ev bakıyosun sokak sokak geziyosun dedi dedim işten 3te çıkıyorum dedim 12.olduğumda tutamıyorum bide eve git iş yap dün baya bişeler yaptık masayı bozduk rafları çıkardık soba borularını çıkardık ev ayaklandı gidiyo sanki eşyalrı kolileyip kaldırmaya yer yok.

amin canım işallah olmadı çıtayı yükselticez yapcak bişe yok

biber kızartınca koku yayılıyo fena şekilde. bende birde bide bulantılarım çoktu geçen hafta hem oruçluyken hemde oruç tutmadığım günler anlamadım
inş hamilesindir canım.. regl tarihin nezaman?

ay evet az önce ben de ona baktım, çeyrek altın 160'ı bulmuş
ay evet yaa, yastık altında altını olan yaşadı..bozdurunca iyi kar edecek

sen bilirsin canım :26:

Kızlar annemi aradım konuştuk gitmek istiyosa gitsin bir erkeği nekdar sıkarsan okadar kaçar dedi...Üstüne düşme gitsin bişi yapmaz çocuklar evli oldunu bilyorlar ayrıca Antalyada imkanı yokmu var gece istese gece ne istese gider yapar sen ona güven gereksiz kıskançlık yapma dedi...işte annem aynen böloe dedii Allah biliyor yaa içim hiç rahat değil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…