- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
hafta sonu gezdik ama bulamadık çok ev var eski yada mutfağı lavabosu berbat arıyoruz bakalım napıcaz hayırlsı
o biber kızartması bana da kokuyo tüm sokaklardaarada oluyor yine sabah saatlerinde cumartesi akşamı ev bakıyoruz sokaktan yemek kokuları geliyor bir biber kızartması koktu dedim akşam yapayım akşam eşime diyorum biber kızartayım nerden aklın ageldi diyor böle böle dedim bi test al yap diyo bişe yoktur daha regl zamnım gelmedi noluyo dedim
Canım ya fatih çapa civarındaki evler hem eski hemde çok pahalı. Eski ama ucuz bulursanızda içine baya masraf yapmanız gerekiyor. Şansınız bol olsun canım
hafta sonu gezdik ama bulamadık çok ev var eski yada mutfağı lavabosu berbat arıyoruz bakalım napıcaz hayırlsı
o biber kızartması bana da kokuyo tüm sokaklardaramazanda öyle oluyo genelde
evet canım ya okadar ev gezdik 650-700-750kiraları ama bir işe yaramıyorlar .artık tadilatla uğraşmak istemiyorum bu evde baya uğraştık .sağol canım.
elfim sen uzun yusuf mah.biliyormusun ?
Kızlar altın aldı başını gitti
arkadaşları bekar sanırım? anlamazlar ki durumdan, dalga geçerler evet..
ama bitanesi evlense bak bakalım gelebiliyo mu
bekarlar mı? :26:
seni gönderir mi eşin 2 kız arkadaşınla?
canım ya ramazandada ne zor olur:26:allah yardımcınız olsun canım inşallah kafanıza göre bulursunuz bi ev
kimler oruçlu kızlar bugün?
Zuzum da işleri bitiremedi galiba:44::44:
inş hamilesindir canım.. regl tarihin nezaman?biber kızartınca koku yayılıyo fena şekilde. bende birde bide bulantılarım çoktu geçen hafta hem oruçluyken hemde oruç tutmadığım günler anlamadım
ay evet yaa, yastık altında altını olan yaşadı..bozdurunca iyi kar edecekay evet az önce ben de ona baktım, çeyrek altın 160'ı bulmuş
sen bilirsin canım :26:evet bekarlar cnm ama düğünümüze taa ankaradan iskenderuna geldiler o çocuklar yane...Eşim onlardan büyük.
Yok canım o mahalleyi bilmiyorumda siz kiralık mı bakıyorsunuz?
kimler oruçlu kızlar bugün?
zuzum da işleri bitiremedi galiba:44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?