benim annem de hep aynılarını söylüyor banaKızlar annemi aradım konuştuk gitmek istiyosa gitsin bir erkeği nekdar sıkarsan okadar kaçar dedi...Üstüne düşme gitsin bişi yapmaz çocuklar evli oldunu bilyorlar ayrıca Antalyada imkanı yokmu var gece istese gece ne istese gider yapar sen ona güven gereksiz kıskançlık yapma dedi...işte annem aynen böloe dedii Allah biliyor yaa içim hiç rahat değil...
inş hamilesindir canım.. regl tarihin nezaman?
ay evet yaa, yastık altında altını olan yaşadı..bozdurunca iyi kar edecek
sen bilirsin canım :26:
kimler oruçlu kızlar bugün?
zuzum da işleri bitiremedi galiba:44::44:
bende oruçluyum sahura kalkıp yatınca uykumu alamıyorum açlık susuzluk yok sadece uykum var
Kızlar annemi aradım konuştuk gitmek istiyosa gitsin bir erkeği nekdar sıkarsan okadar kaçar dedi...Üstüne düşme gitsin bişi yapmaz çocuklar evli oldunu bilyorlar ayrıca Antalyada imkanı yokmu var gece istese gece ne istese gider yapar sen ona güven gereksiz kıskançlık yapma dedi...işte annem aynen böloe dedii Allah biliyor yaa içim hiç rahat değil...
hiç keyfim yok, huzursuzum
Bankayla ilgili bi sorun var da
Ben hem uykusuz hemde açım :))
işallah canım ama ümitlenmiyorum 13ağustos kasıklarımda ağrımda var regl olurum yada herzamnki gibi cinslikler beni bulur şimdi ev taşıma yerleştirme işi falan varya hamile kalırmışım gülerim herkes öle diyo olmassa kötü olmas bu karışıklık içinde kim yapcak işi ben
evet zor bugün niyetlendim eşim niyetlenme dedi ev bakıyosun sokak sokak geziyosun dedi dedim işten 3te çıkıyorum dedim 12.olduğumda tutamıyorum bide eve git iş yap dün baya bişeler yaptık masayı bozduk rafları çıkardık soba borularını çıkardık ev ayaklandı gidiyo sanki eşyalrı kolileyip kaldırmaya yer yok.
amin canım işallah olmadı çıtayı yükselticez yapcak bişe yok
kıyamam ne oldu canım hayırdır????
zuzuuuuuuuuuuuu
sen yeterki hamile ol canım iş yapan çok olurrrr:)) ben sadece 5 hafta yaşayabildim o tadı mükemmeldi rabbim tekrar nasip etsin de 9 ay yaşayayım doya doyaaa
işallah allahım sana hayırlı zamanda hayırlı bir bebek nasip etsin işallah
ayy bende hiç sevmem hesap kitap para işlerini bende kredi çekicektiniz ya onda bi sorun çıktı sandım:26:
Kızlar benim çerçeveler hala gelmedi ya 10 gün oldunetten baktım tedarik aşamasında diyo ya
daha pazarlık yapamadıki babanesiyle :))
şimdi babanesinde amcası var misafir, onlar tatile gitcek bu hafta ,babanesi yalnız kalınca konuşcak....
Bolllll
face te gördüm aldığın çantayı çok beğendim çok amaçlıymış gerçekten. Çok değişik bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?