2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

benim annem de hep aynılarını söylüyor bana

inş hamilesindir canım.. regl tarihin nezaman?

ay evet yaa, yastık altında altını olan yaşadı..bozdurunca iyi kar edecek

sen bilirsin canım :26:

işallah canım ama ümitlenmiyorum 13ağustos kasıklarımda ağrımda var regl olurum yada herzamnki gibi cinslikler beni bulur şimdi ev taşıma yerleştirme işi falan varya hamile kalırmışım gülerim herkes öle diyo olmassa kötü olmas bu karışıklık içinde kim yapcak işi ben

işinize karışmak istemem tatlım ama sadece görüşümü bildireyim ben olsam asla göndermezdim gerçi eşimde sağ olsun hakkını yemiyeyim bensiz gitmezdi izin vermeyeceğimide bilir zaten durumu hiç buralara kadar getirmezdi arkadaşları teklif ettiğinde hayır teşekkürler demesini kendisi dile getirirdi.eşin artık evliyse evliliğin ne demek olduğunu bilir herhalde tabikide kendi gitmesi gereken yerler olabilir ama tatil bambaşka hele sana diyosa çok bunaldım kafamı dinleyeyim ben olsam dellirirdim benden mi sıkıldın diye başlardım ağlamaya:))) tatil ya eşle ya eşle tabi bu bizim fikrimiz herkesin yapısı farklıdır eşim 10 dk gecikse ben ağlamaya başlıyorum gerçi benimkide fena ama tatil cıkkssss olmazz .....hem sen niye gitmiyorsun takıl peşlerineee

sen yeterki hamile ol canım iş yapan çok olurrrr:)) ben sadece 5 hafta yaşayabildim o tadı mükemmeldi rabbim tekrar nasip etsin de 9 ay yaşayayım doya doyaaa

nerelerden ev bakıyorsunuz canımm

ayy bende hiç sevmem hesap kitap para işlerini bende kredi çekicektiniz ya onda bi sorun çıktı sandım:26:
kızlar benim çerçeveler hala gelmedi ya 10 gün oldunetten baktım tedarik aşamasında diyo ya

ayy bende hiç sevmem hesap kitap para işlerini bende kredi çekicektiniz ya onda bi sorun çıktı sandım:26:
kızlar benim çerçeveler hala gelmedi ya 10 gün oldunetten baktım tedarik aşamasında diyo ya

Kızlar benim çerçeveler hala gelmedi ya 10 gün oldunetten baktım tedarik aşamasında diyo ya

daha pazarlık yapamadıki babanesiyle :))

şimdi babanesinde amcası var misafir, onlar tatile gitcek bu hafta ,babanesi yalnız kalınca konuşcak....

Bolllll
face te gördüm aldığın çantayı çok beğendim çok amaçlıymış gerçekten. Çok değişik bişey

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…