2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

zeynepccim inşallah geliyodur bebiş hayırlısı olsn inşallah..

zuzuşum sıkma canını ya düzelir yoluna girer inşallah stres yapma.

ya geç kaldım ama ben kabul etmezdim ne demek yaa
çok güvenio olabilirsin ama onlar hep bize demez mi
yani benim eşim çok der ben sana güvenioum ama çevreye güvenmioum
sen de öle de
hayatı paylaşıouz anca beraber kanca beraber arkadaş bitti gidiosa seninle gitsin

dilekkkk foto bekliyosssss

canım ya gercekten yükleyemedim

bak şimdi albümüm tmm resim yükleye tıklıoum yeni pencere açıo dosya ekle dioum seçioum 10 tane fala resim sonra uplead file dioum aşağı tarafa alıo sonra onları da tutup bi aşağı sürükleyerek bırakıoum hepsinin köşesinde çek işareti oluo bitir dioum pencere kapanıo ama yüklemio

bak şimdi albümüm tmm resim yükleye tıklıoum yeni pencere açıo dosya ekle dioum seçioum 10 tane fala resim sonra uplead file dioum aşağı tarafa alıo sonra onları da tutup bi aşağı sürükleyerek bırakıoum hepsinin köşesinde çek işareti oluo bitir dioum pencere kapanıo ama yüklemio

cnm ben devlet dairesinde çalışyorum yıllık iznim bitti iznimde yok oda gitmesini istemediğimi biliyor işten bunaldı çünkü benden bunalması için hergün yanyana olmamız lazım ki öylke değil hep işte gündüz bazen gece 3lerde kapatıyo cafe ve plaj var bizim deniz kenarında bizimkisi biraz rahatına düşkün cnm ailesi sağolsunlar pek genişler ne bilim..Konuştuk az önce sen istemiosan gitmiimm açar sölerim işim var derim ama çok sıkıldım çocuklarada ayıp olur benim doğum günüm çok görme seni yalnızda bırakmak istemiorum ama 4 senedir sana bir kere yalan söledimmi dedi...Haklı biz evlenemden 3 sene çıktık tam 4 senedir birbirmizi tanıyoruz..Asla beni üzecek bişi yapmadı bilmiyorum gitsin yaaa napimmm bende akşamları denize girer cafede otururum teyzemde perş. gelcek zaten.

uploada bastıktan sonra hepsini tek tek ekliyor mu? aşağı sürüklemene falan gerek yok ki. uploadın bittiğinden emin olduktan sonra bitire basacaksın o kadar.

canım biz senin aklını karıştırmayalım, kararı vermişsiniz, bu saatten sonra değiştirmeyin zaten. içine sinmediğini belli etme eşine de o eğlenebilsin tatilde, yoksa gittiğinden de birşey anlamaz adam.

oraya kadar doğru, aşağıya alınca, ekle diyosun sağdan sonra da bitti butonuna basıyosun..

selam millet.....

ya ben türkiyeyi özledimmmmmmmmmm

2 gün oldu geleli ama halen aklim istanbulda ((

burada hava yagmurlu ve sim siyah...

:

haklısın içime sinmiyor ama zorla kabul ettirdi napim püfff:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…