Bolllll
face te gördüm aldığın çantayı çok beğendim çok amaçlıymış gerçekten. Çok değişik bişey
nasıl gördünkü eklememiş:44:
evt cnm ya çok kullanışlı arkadaşım kullanıyodu bende aldm 100 tl verdm ama baya kullanırım heralde..
Kızlar annemi aradım konuştuk gitmek istiyosa gitsin bir erkeği nekdar sıkarsan okadar kaçar dedi...Üstüne düşme gitsin bişi yapmaz çocuklar evli oldunu bilyorlar ayrıca Antalyada imkanı yokmu var gece istese gece ne istese gider yapar sen ona güven gereksiz kıskançlık yapma dedi...işte annem aynen böloe dedii Allah biliyor yaa içim hiç rahat değil...
okiedog bliss celeb yazdım google a gördüm çantayı gerçekten güzel.
dilekkkk foto bekliyosssss
çok süper buu, ben de benzer bişi alırım
işinize karışmak istemem tatlım ama sadece görüşümü bildireyim ben olsam asla göndermezdim gerçi eşimde sağ olsun hakkını yemiyeyim bensiz gitmezdi izin vermeyeceğimide bilir zaten durumu hiç buralara kadar getirmezdi arkadaşları teklif ettiğinde hayır teşekkürler demesini kendisi dile getirirdi.eşin artık evliyse evliliğin ne demek olduğunu bilir herhalde tabikide kendi gitmesi gereken yerler olabilir ama tatil bambaşka hele sana diyosa çok bunaldım kafamı dinleyeyim ben olsam dellirirdim benden mi sıkıldın diye başlardım ağlamaya:))) tatil ya eşle ya eşle tabi bu bizim fikrimiz herkesin yapısı farklıdır eşim 10 dk gecikse ben ağlamaya başlıyorum gerçi benimkide fena ama tatil cıkkssss olmazz .....hem sen niye gitmiyorsun takıl peşlerineee
canım ya gercekten yükleyemedim
bak şimdi albümüm tmm resim yükleye tıklıoum yeni pencere açıo dosya ekle dioum seçioum 10 tane fala resim sonra uplead file dioum aşağı tarafa alıo sonra onları da tutup bi aşağı sürükleyerek bırakıoum hepsinin köşesinde çek işareti oluo bitir dioum pencere kapanıo ama yüklemio
cnm ben devlet dairesinde çalışyorum yıllık iznim bitti iznimde yok oda gitmesini istemediğimi biliyor işten bunaldı çünkü benden bunalması için hergün yanyana olmamız lazım ki öylke değil hep işte gündüz bazen gece 3lerde kapatıyo cafe ve plaj var bizim deniz kenarında bizimkisi biraz rahatına düşkün cnm ailesi sağolsunlar pek genişler ne bilim..Konuştuk az önce sen istemiosan gitmiimm açar sölerim işim var derim ama çok sıkıldım çocuklarada ayıp olur benim doğum günüm çok görme seni yalnızda bırakmak istemiorum ama 4 senedir sana bir kere yalan söledimmi dedi...Haklı biz evlenemden 3 sene çıktık tam 4 senedir birbirmizi tanıyoruz..Asla beni üzecek bişi yapmadı bilmiyorum gitsin yaaa napimmm bende akşamları denize girer cafede otururum teyzemde perş. gelcek zaten.
oraya kadar doğru, aşağıya alınca, ekle diyosun sağdan sonra da bitti butonuna basıyosun..canım ya gercekten yükleyemedim
bak şimdi albümüm tmm resim yükleye tıklıoum yeni pencere açıo dosya ekle dioum seçioum 10 tane fala resim sonra uplead file dioum aşağı tarafa alıo sonra onları da tutup bi aşağı sürükleyerek bırakıoum hepsinin köşesinde çek işareti oluo bitir dioum pencere kapanıo ama yüklemio
canım biz senin aklını karıştırmayalım, kararı vermişsiniz, bu saatten sonra değiştirmeyin zaten. içine sinmediğini belli etme eşine de o eğlenebilsin tatilde, yoksa gittiğinden de birşey anlamaz adam.
oraya kadar doğru, aşağıya alınca, ekle diyosun sağdan sonra da bitti butonuna basıyosun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?