seninle zevklerimiz aynı Enrique yede hastayım ..hero da nasıl sev..şyor kadınla ahhh ahhh neyse sapıtmayayım...
bu yemek olayına nası girdik yaaawww zaten acıkıoum :18:
ama akşam kardeşceyizim doğum günüannem iftar yemeği verio misss gibi
bu arada madem girdiniz yemeklere size eşimin doğum günü menü listesini sunuyum bişi söleyin :44:
çalıştığım için pek bişi yapamıoum amaaklımdakiler şunlar
Makarna salatası
Mercimek köftesi
Zeytinyağlı dolma
Un kurabiyesi
Patatesli börek
veee yaş pastamızzz
acaba peynirli puf böreği sigara böreği falan da mı yapsam???
bu da aynı canım, animasyon ya.. ben akşam değişirim başka bişi eklerim sen kullan istediğinideğişyom ben tamam bak bitane var pek bi süslü koyayım gör...sen diğerini tekrar koy bence biz ona alıştık.
eşine diycem seniayy bende bayılırım jennifer lopeze hatta ilk çıktığında onun saç rengine boyatmıştım saçlarımı
‪Enrique Iglesias - I Like It‬‏ - YouTube bide bu adama hastayım aşığımbütün şarkılarını çok severim
ayy bende bayılırım jennifer lopeze hatta ilk çıktığında onun saç rengine boyatmıştım saçlarımı
‪Enrique Iglesias - I Like It‬‏ - YouTube bide bu adama hastayım aşığımbütün şarkılarını çok severim
gayet güzel bi menü ayy acıktımmbide eğer eklemek istersen toplardan yapabilirsin süslü olur
Kızlar babanenin evi olmadı....
60 a inmedi bi 65 diyo bi 70 diyo...
Dedesi eşime dediki...60 a kaybım olur...70 e aldım 1,50 milyar tapu masrafı, 5 bin içeri masraf yaptım...o para bankada dursa ne kadar faizi gelirdi zarardayım diyo
BaNane banamı sordun aldın sanki, almasaydın ozaman ev...sen torununa neyin hesabını yapıyon, hadi yapıyon öle söleme barii
ay deme nigarbu da aynı canım, animasyon ya.. ben akşam değişirim başka bişi eklerim sen kullan istediğini
eşine diycem seni
evet o toplar aklıma geldi süsümde var peki onu nası yapıoduk :44:
bu da aynı canım, animasyon ya.. ben akşam değişirim başka bişi eklerim sen kullan istediğini
eşine diycem seni
Kızlar dün kayınvalidem cafeye geldi benimle evde kalmak için neymiş gece tek kalmamam içinmiş sanki hayatıımda hep oğlu vardıBişe demedim artık eve gittik kedi bir tip tip baktı sende nerden çıktın der gibi kayınvalideme pohahahah gecede üstüne atlamış o uyurken sabah söylüyor bana hayvancağızda anlıyor kim seviyor onu kim sevmiyor ona göre davranıyor..Yatağını tutup kayınvalidemin üstüne atmış uyurken poahahaha
hazır yıkanmış mantar nasıl oluyor canım :26: ben hep mantarı açık satılırsa alırım, çok lazım ve açık yoksa paketli alırımKızlar akşama mantar sote yapıcam eşim istedi. Şu anda yanımda o da okuyor :))
Mantarı yıkanmış olandan mı alayım ya hani şu marketlerde olan üstünde siyah benekler gibi olandan hiç yapmadım onu nasıl temizliyorsunuz?
kızlar akşama mantar sote yapıcam eşim istedi. şu anda yanımda o da okuyor :))
mantarı yıkanmış olandan mı alayım ya hani şu marketlerde olan üstünde siyah benekler gibi olandan hiç yapmadım onu nasıl temizliyorsunuz?
ben bekletmiyorum limonda, limonlu yemek mi olurmuşselam enişte
Valla ben bikere aldım yaptım ama mantarları limonlu suda bekletmek gerekirmiş, ben bilmiyodum bituhaf oldu tadları..sanki acı acı:26:
selam enişte
Valla ben bikere aldım yaptım ama mantarları limonlu suda bekletmek gerekirmiş, ben bilmiyodum bituhaf oldu tadları..sanki acı acı:26:
selammm
nasilsiniz nevar ne cok ?
selammm
nasilsiniz nevar ne cok ?
Kızlar akşama mantar sote yapıcam eşim istedi. Şu anda yanımda o da okuyor :))
Mantarı yıkanmış olandan mı alayım ya hani şu marketlerde olan üstünde siyah benekler gibi olandan hiç yapmadım onu nasıl temizliyorsunuz?
ben bekletmiyorum limonda, limonlu yemek mi olurmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?