2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Immmm canım çekti yemeklerden Çok güzel menün

değişyom ben tamam bak bitane var pek bi süslü koyayım gör... sen diğerini tekrar koy bence biz ona alıştık.
bu da aynı canım, animasyon ya.. ben akşam değişirim başka bişi eklerim sen kullan istediğini

eşine diycem seni

ahhhh ahhhhhhh ahhhh

bu da aynı canım, animasyon ya.. ben akşam değişirim başka bişi eklerim sen kullan istediğini

eşine diycem seni
ay deme nigarzaten hiç sevmiyo ben çok seviyorum diye bu adamın nesini beğeniyosan anlamıyorum diyo
evet o toplar aklıma geldi süsümde var peki onu nası yapıoduk :44:

BloXoo - Tarçın Tadında | çikolatalı-portakallı ve havuçlu toplar burdan bakabilirsin evde tarifim var canım wezbere bilmiyorum:26:

Kızlar dün kayınvalidem cafeye geldi benimle evde kalmak için neymiş gece tek kalmamam içinmiş sanki hayatıımda hep oğlu vardıBişe demedim artık eve gittik kedi bir tip tip baktı sende nerden çıktın der gibi kayınvalideme pohahahah gecede üstüne atlamış o uyurken sabah söylüyor bana hayvancağızda anlıyor kim seviyor onu kim sevmiyor ona göre davranıyor..Yatağını tutup kayınvalidemin üstüne atmış uyurken poahahaha

Kızlar akşama mantar sote yapıcam eşim istedi. Şu anda yanımda o da okuyor :))

Mantarı yıkanmış olandan mı alayım ya hani şu marketlerde olan üstünde siyah benekler gibi olandan hiç yapmadım onu nasıl temizliyorsunuz?

sen verme bu kediyi verme

hazır yıkanmış mantar nasıl oluyor canım :26: ben hep mantarı açık satılırsa alırım, çok lazım ve açık yoksa paketli alırım
ama yıkanmış hiç rastlamadım.. kabuklarını soyuyorum ben mantarların, sonrada çabucak yıkıyorum ve pişiriyorum ..kararıyorum çünkü..

Son düzenleme:

selam enişte

Valla ben bikere aldım yaptım ama mantarları limonlu suda bekletmek gerekirmiş, ben bilmiyodum bituhaf oldu tadları..sanki acı acı:26:

selam enişte

Valla ben bikere aldım yaptım ama mantarları limonlu suda bekletmek gerekirmiş, ben bilmiyodum bituhaf oldu tadları..sanki acı acı:26:

Eşiminde sizlere slmı var

Canı mantar sote istemiş bu akşam yapıcam limonlu suyu bende duymuştum öyle denerim bende

cnm mantarı taze al pakette olandan al rengi çok koyu ise alma biraz daha açık rengi olanı al çünkü mantar durdukça kararır onu küçük leğen gibi geniş kaba koy iyi yıka mantar sote yapacaksan içine azda tavuk göğsü doğra birazda azcık biber salçası baharat süper soğanıda unutma leziz olur afiyet olsun.mantar slu olduğundan sakın su koyma olurmu..güveçte mi yapcen sen bunu??Tavadamı ...

ben bekletmiyorum limonda, limonlu yemek mi olurmuş

kızım yıkıyon sonra onları....öyle atıyon tavaya :)

..

Ben direk yıkayıp tavaya attım tadı olmadı kaynanamınki gibi...
Sonra ona sordum, limonlu sumu ne dedi..o öyle ypıyomuş, çok da güzel oluyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…