2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Kızlar güveç kaselerinden almıştım daha hiç kullanmadım ilk kullanışı için bişeyler yapıyorlar galiba sanırım yağlayıp fırına sürmem gerekiyor dimi? Siz nasıl yaptınız?

ozaman ağır iş yapmıcak...3 ayı devirene kadar bolbol yatsın....

ya hiç olumlu konuşan olmamış ya gel hastane de yat ya da evde bu düşer demişler

bide hamile olduğunu bilmiodu tabii ev taşıdı evi düğünden önce olmamıştı 2 hafta önce evini hazırlamaya başladı. Annesi taşındı onun evi taşındı bi de annesi kanser
onun yanında kematorapiye girdi 5 kez falan hasta olmuoum die hamile olduğuna ihtimal vermeen adet söktürücü içmiş ama düşmemişti şimdi ise riskliymiş durumu :18:

Kızlar güveç kaselerinden almıştım daha hiç kullanmadım ilk kullanışı için bişeyler yapıyorlar galiba sanırım yağlayıp fırına sürmem gerekiyor dimi? Siz nasıl yaptınız?

bende hiç kullanmadım ama annemin var küçük tek kişilik güveçleri yağlıo güzelce sucukları içine atıo yumurtayı çırpıp üzerine döküo bolca kaşarı da rendeleyip üzerine serpio çok hoş oluo valla

profiline koyyyy
evde var o kayıtlı, evet profilime koyim onu
ama şimdi profilime eklediğim de çok şirin.. yine benzer olmasın diye avatar yapmadım

ben yıkadım, kuruladım, kullandım

sağol kankim benim:13:siz plan yaptınızmı bakim bayram için

koymuyom
koymuoum Dilek küsecek he bana :101:
rica kuzumm daha belli değil benim bayram olayım kız kardeşim gelmiyomuş, beni bekliyo Bg ye, ama sevdiceğimi bırakıp gidesim de yok..kalsam eşim 3 gün izinli, ben sıkılıcam evde :26: napsam bilmiyorum..
gitmezsem eşimle 2 gece Gökçeada yada Avşaya kaçabiliriz.. hiç bilmiyorum napıcam

Allah yardımcısı olsun :26: hayırlısı neyse onu eylesin

kızlar güveç kaselerinden almıştım daha hiç kullanmadım ilk kullanışı için bişeyler yapıyorlar galiba sanırım yağlayıp fırına sürmem gerekiyor dimi? Siz nasıl yaptınız?

onla biz baya bişeyler yaptık köfte yaptım et yaptım gayet güzel oluyo canım biz seviyoruz hatta dur akşama yapyım iyi hatırlattınDİREK KULLANDIM BEN:26:

Son düzenleme:

aa ozamn ondan demişlerdir doktorlar düşer diye baksana çok zararlı şeyler yapmış yoksa niye durduk yerde sağlıksız desinlerki ama bence daha fazla büyümesini beklemeden aldırsa daha ii olur çok zor bişey bu eminim ama çok zarar görmüş bebek yazık..

ay Dilek ben bunu kahvaltıya yapabilirim eşime

yaa nektar ben senin avatarı beğenyordum neden değiştin profildeki de güzel vicdanım sızladı yaws değiştireyim mi ben bunu? zaten ben sıkılırım bisüre sonra bundanda... :44:

güzel tarif bunu bende denicem

onla biz baya bişeyler yaptık köfte yaptım et yaptım gayet güzel oluyo canım biz seviyoruz hatta dur akşama yapyım iyi hatırlattınDİREK KULLANDIM BEN:26:

Hmm nektarda direk kullanmış bende öyle yapayım k.validem dedi ki ilk kullanmadan önce bişey yapmak gerekiyordu ama neydi unuttum dedim bende google amcaya sordum önce yağlayıp fırına koyun kokusu çıksın diyordu

ayy bu çok sexsi:94::89:ne güzel öpüyoavşaya gidin ya

Funda bu yalancı ravuk göğsünde bi püf nokta varmı...

Yorumlarda biri yazmış.. Yapamadım topaklandı falan:26:

bide büyük güveçte patlıcanla kuşbaşı et yapıo annem salçalı sular sarımsaklar oofff:18:

fundaya sormuşsun ama bende cevap vermek istiyorum :)

Piştikten sonra 15 dk. kadar mikserle karıştır topaklanmaz bide borcamını ıslat ki tavuk göğsünü dilimleri bozulmadan çıkarmak daha kolay olsunn

un şeker sütü tencereye dök orta ateşte yavaş yavaş muhallebi kıvamına gelinceye kadar pişir
ocaktan aldıktan sonra margarin ve vanilyayı kat. mikserle iyice çırp (pürüzsüz olana kadar) ÇOK İYİ MİKSERLEMEK LAZIM CANIM BİDE PİŞİRİRKEN KISIK ATEŞTE KARIŞTIRARAK PİŞİR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…