- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
sağol kankim benim:13:Ben değiştiriyim Fundam, kalsın senin şirinen
nasıl fedakarım nasssıııl
ben sonra bunu yine kullanırım)
profiline koyyyy
ozaman ağır iş yapmıcak...3 ayı devirene kadar bolbol yatsın....
Kızlar güveç kaselerinden almıştım daha hiç kullanmadım ilk kullanışı için bişeyler yapıyorlar galiba sanırım yağlayıp fırına sürmem gerekiyor dimi? Siz nasıl yaptınız?
evde var o kayıtlı, evet profilime koyim onuprofiline koyyyy
ben yıkadım, kuruladım, kullandımKızlar güveç kaselerinden almıştım daha hiç kullanmadım ilk kullanışı için bişeyler yapıyorlar galiba sanırım yağlayıp fırına sürmem gerekiyor dimi? Siz nasıl yaptınız?
koymuoumsağol kankim benim:13:siz plan yaptınızmı bakim bayram için
koymuyom
Allah yardımcısı olsun :26: hayırlısı neyse onu eylesinya hiç olumlu konuşan olmamış ya gel hastane de yat ya da evde bu düşer demişler
bide hamile olduğunu bilmiodu tabii ev taşıdı evi düğünden önce olmamıştı 2 hafta önce evini hazırlamaya başladı. Annesi taşındı onun evi taşındı bi de annesi kanser
onun yanında kematorapiye girdi 5 kez falan hasta olmuoum die hamile olduğuna ihtimal vermeen adet söktürücü içmiş ama düşmemişti şimdi ise riskliymiş durumu :18:
kızlar güveç kaselerinden almıştım daha hiç kullanmadım ilk kullanışı için bişeyler yapıyorlar galiba sanırım yağlayıp fırına sürmem gerekiyor dimi? Siz nasıl yaptınız?
ya hiç olumlu konuşan olmamış ya gel hastane de yat ya da evde bu düşer demişler
bide hamile olduğunu bilmiodu tabii ev taşıdı evi düğünden önce olmamıştı 2 hafta önce evini hazırlamaya başladı. Annesi taşındı onun evi taşındı bi de annesi kanser
onun yanında kematorapiye girdi 5 kez falan hasta olmuoum die hamile olduğuna ihtimal vermeen adet söktürücü içmiş ama düşmemişti şimdi ise riskliymiş durumu :18:
ay Dilek ben bunu kahvaltıya yapabilirim eşimebende hiç kullanmadım ama annemin var küçük tek kişilik güveçleri yağlıo güzelce sucukları içine atıo yumurtayı çırpıp üzerine döküo bolca kaşarı da rendeleyip üzerine serpio çok hoş oluo valla
evde var o kayıtlı, evet profilime koyim onu
ama şimdi profilime eklediğim de çok şirin.. yine benzer olmasın diye avatar yapmadım
ben yıkadım, kuruladım, kullandım
koymuoumDilek küsecek he bana :101:
rica kuzummdaha belli değil benim bayram olayım kız kardeşim gelmiyomuş, beni bekliyo Bg ye, ama sevdiceğimi bırakıp gidesim de yok..kalsam eşim 3 gün izinli, ben sıkılıcam evde :26: napsam bilmiyorum..
gitmezsem eşimle 2 gece Gökçeada yada Avşaya kaçabiliriz.. hiç bilmiyorum napıcam
Allah yardımcısı olsun :26: hayırlısı neyse onu eylesin
ay Dilek ben bunu kahvaltıya yapabilirim eşime
bende hiç kullanmadım ama annemin var küçük tek kişilik güveçleri yağlıo güzelce sucukları içine atıo yumurtayı çırpıp üzerine döküo bolca kaşarı da rendeleyip üzerine serpio çok hoş oluo valla
onla biz baya bişeyler yaptık köfte yaptım et yaptım gayet güzel oluyo canım biz seviyoruz hatta dur akşama yapyım iyi hatırlattınDİREK KULLANDIM BEN:26:
ayy bu çok sexsi:94::89:ne güzel öpüyoevde var o kayıtlı, evet profilime koyim onu
ama şimdi profilime eklediğim de çok şirin.. Yine benzer olmasın diye avatar yapmadım
Ben yıkadım, kuruladım, kullandım
KoymuoumDilek küsecek he bana :101:
Rica kuzummDaha belli değil benim bayram olayım Kız kardeşim gelmiyomuş, beni bekliyo bg ye, ama sevdiceğimi bırakıp gidesim de yok..kalsam eşim 3 gün izinli, ben sıkılıcam evde :26: Napsam bilmiyorum..
Gitmezsem eşimle 2 gece gökçeada yada avşaya kaçabiliriz.. Hiç bilmiyorum napıcam
Allah yardımcısı olsun :26: Hayırlısı neyse onu eylesin
sağol kankim benim:13:siz plan yaptınızmı bakim bayram için
Koymuyom
Funda bu yalancı ravuk göğsünde bi püf nokta varmı...
Yorumlarda biri yazmış.. Yapamadım topaklandı falan:26:
Funda bu yalancı ravuk göğsünde bi püf nokta varmı...
Yorumlarda biri yazmış.. Yapamadım topaklandı falan:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?