bide büyük güveçte patlıcanla kuşbaşı et yapıo annem salçalı sular sarımsaklar oofff:18:
un şeker sütü tencereye dök orta ateşte yavaş yavaş muhallebi kıvamına gelinceye kadar pişir
ocaktan aldıktan sonra margarin ve vanilyayı kat. mikserle iyice çırp (pürüzsüz olana kadar) ÇOK İYİ MİKSERLEMEK LAZIM CANIM BİDE PİŞİRİRKEN KISIK ATEŞTE KARIŞTIRARAK PİŞİR
Ben farklı yapıyorum yağı eritip unu kavuruyorum yavaş yavaş sütü boşaltıyorum sonra şekeri ilave ediyorum pişince vanilyayı ekleyip mikser ile karıştırıyorum
ben farklı yapıyorum yağı eritip unu kavuruyorum yavaş yavaş sütü boşaltıyorum sonra şekeri ilave ediyorum pişince vanilyayı ekleyip mikser ile karıştırıyorum
evt bende öle yapıyorum hafif kavuruyorsun unla yağı sonra sütü koyuyorum bizim tarif senle aynı sanırım cnm kızlar içine birde damla sakızı atarsanız öylede güzel oluyo..
genelde bloklardaki tariflere bakarsan böylebenim tarifte öyle canım farklı
Sonuçta aynı kapıya çıkıyor ama işte maksat unun kokusunu almak. Vanilya eklediğimiz için kokuda kalmıyor yine aynı şey işte
evet benim avatarım çok şekerdi :78:yaa nektar ben senin avatarı beğenyordum neden değiştin profildeki de güzel vicdanım sızladı yaws değiştireyim mi ben bunu? zaten ben sıkılırım bisüre sonra bundanda... :44:
tutkuluayy bu çok sexsi:94::89:ne güzel öpüyoavşaya gidin ya
evet benim avatarım çok şekerdi :78:
tutkuluay kardeşim de çok özlemiş ama yaa, yeğenim de tete nolur gel diyo bilemedim napsam
ayy bende bayılırım jennifer lopeze hatta ilk çıktığında onun saç rengine boyatmıştım saçlarımıbenim sevdiğim hitlerden bu vayyss jennifer lopeze bayılıyorum yaaa kadın taşşş taş...
bu yemek olayına nası girdik yaaawww zaten acıkıoum :18:
ama akşam kardeşceyizim doğum günüannem iftar yemeği verio misss gibi
bu arada madem girdiniz yemeklere size eşimin doğum günü menü listesini sunuyum bişi söleyin :44:
çalıştığım için pek bişi yapamıoum amaaklımdakiler şunlar
Makarna salatası
Mercimek köftesi
Zeytinyağlı dolma
Un kurabiyesi
Patatesli börek
veee yaş pastamızzz
acaba peynirli puf böreği sigara böreği falan da mı yapsam???
ayy bende bayılırım jennifer lopeze hatta ilk çıktığında onun saç rengine boyatmıştım saçlarımı
‪Enrique Iglesias - I Like It‬‏ - YouTube bide bu adama hastayım aşığımbütün şarkılarını çok severim
gayet güzel bi menü ayy acıktımmbide eğer eklemek istersen toplardan yapabilirsin süslü olur
ayy bende bayılırım jennifer lopeze hatta ilk çıktığında onun saç rengine boyatmıştım saçlarımı
‪Enrique Iglesias - I Like It‬‏ - YouTube bide bu adama hastayım aşığımbütün şarkılarını çok severim
gayet güzel bi menü ayy acıktımmbide eğer eklemek istersen toplardan yapabilirsin süslü olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?