2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Ben farklı yapıyorum yağı eritip unu kavuruyorum yavaş yavaş sütü boşaltıyorum sonra şekeri ilave ediyorum pişince vanilyayı ekleyip mikser ile karıştırıyorum

Ben farklı yapıyorum yağı eritip unu kavuruyorum yavaş yavaş sütü boşaltıyorum sonra şekeri ilave ediyorum pişince vanilyayı ekleyip mikser ile karıştırıyorum

evt bende öle yapıyorum hafif kavuruyorsun unla yağı sonra sütü koyuyorum bizim tarif senle aynı sanırım cnm kızlar içine birde damla sakızı atarsanız öylede güzel oluyo..

evt bende öle yapıyorum hafif kavuruyorsun unla yağı sonra sütü koyuyorum bizim tarif senle aynı sanırım cnm kızlar içine birde damla sakızı atarsanız öylede güzel oluyo..

Ay canım çekti ya yarın bende yapayım evde tatlı var çünkü

bu yemek olayına nası girdik yaaawww zaten acıkıoum :18:

ama akşam kardeşceyizim doğum günü annem iftar yemeği verio misss gibi

bu arada madem girdiniz yemeklere size eşimin doğum günü menü listesini sunuyum bişi söleyin :44:

çalıştığım için pek bişi yapamıoum ama aklımdakiler şunlar

Makarna salatası
Mercimek köftesi
Zeytinyağlı dolma
Un kurabiyesi
Patatesli börek
veee yaş pastamızzz

acaba peynirli puf böreği sigara böreği falan da mı yapsam???

Sonuçta aynı kapıya çıkıyor ama işte maksat unun kokusunu almak. Vanilya eklediğimiz için kokuda kalmıyor yine aynı şey işte

ben hiç birzaman topaklanma endişesi duymuyorum böyle yapınca elfimunla yağı kavururken illaki bi topaklanma olur ve sütü eklerken bi taraftan sürekli karıştırman lazım daha zor geliyo bana

yaa nektar ben senin avatarı beğenyordum neden değiştin profildeki de güzel vicdanım sızladı yaws değiştireyim mi ben bunu? zaten ben sıkılırım bisüre sonra bundanda... :44:
evet benim avatarım çok şekerdi :78:

ayy bu çok sexsi:94::89:ne güzel öpüyoavşaya gidin ya
tutkulu ay kardeşim de çok özlemiş ama yaa, yeğenim de tete nolur gel diyo bilemedim napsam

bu nasıl bundanda sıkılırım hiçibiri içime sinmiyo zaten şöyle süper dediğim bir avatar olmadı daha hiç bulursam değişmem artık...

benim sevdiğim hitlerden bu vayyss jennifer lopeze bayılıyorum yaaa kadın taşşş taş...
ayy bende bayılırım jennifer lopeze hatta ilk çıktığında onun saç rengine boyatmıştım saçlarımı
‪Enrique Iglesias - I Like It‬‏ - YouTube bide bu adama hastayım aşığımbütün şarkılarını çok severim

gayet güzel bi menü ayy acıktımmbide eğer eklemek istersen toplardan yapabilirsin süslü olur

seninle zevklerimiz aynı Enrique yede hastayım ..hero da nasıl sev..şyor kadınla ahhh ahhh neyse sapıtmayayım...

seninle zevklerimiz aynı Enrique yede hastayım ..hero da nasıl sev..şyor kadınla ahhh ahhh neyse sapıtmayayım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…