2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ben soymuyorum çok kötü olan yerlerini soyarım sadece ama iyce yıkarım bembeyaz olur zaten elficim paketlerin üzerinde son kullanma tarihi yazıyor ona göre al..

valla antalyada mantar yetişir çok tüketilir bende burda öğrendim yapmayı..ama bende duymadım limonluyu denemek lazım acaba nasıl oluyor...Mantarı nasıl soyacaksın onu anlamadım elifcim mantar soyulmazki...kararmış yerleri yıkarken ovalıyorsun geçiyor zaten ben sotesini pek güzel yaparım poahaha zaten ilk onu öğrenmiştim dikkat ederseniz yemekten pek bahsetmem ilgi alanıma girmiyor yavaş girsin istiyorum...

Tamam şekerim :))

Neyse akşamki ruh halime göre bakıcam artık

Eşiminde sizlere slmı var

Canı mantar sote istemiş bu akşam yapıcam limonlu suyu bende duymuştum öyle denerim bende
soğan unutma soğansız mantar yemem ben şahsen
ay mantarı şöyle de severim
tepsiye diziyorum tek tek hepsini, tuz, karabiber, kırmızı biber ve mutlaka kekik serpiyorum hepsine, sonra ağızlarını küçük kaşar parçalarıyla kapatıyorum, 1 paket krema yı gezdiriyorum üzerlerinde fırına atıyorum.. sulanıyolar çok az ama o suyu ve kremayı banıyosun ekmeğinle süper oluyoo
canım çekti

limonlamam ben üstüme gelme
soğan ekledinmiydi zuzum, çok yakışır mantara

soyuluyo canım, iç kısmından kabuğunu tut dışa çek öyle
ben annemden öyle öğrenmişim, ama kabuğu soyulmayanlarla hiç uğraşmıyorum direk doğruyorum

limonlama,nasıl biliyosan öle yap:78:

Soğan ekliyom canım biber de doğruyom...
Hatta onları fazla öldürünce aşkım kızıyo...o biraz daha diri seviyo soğanı

bende evi temizledim biraz süpürge ve yerleri sildim simdide belim agriyor yavas yavas yapim en iyiyisi ben.

halilarim yikandi sermedim daha dedim eylülde serim bu ayda gecsin böyle temizlemis daha kolay oluyor.

sinemm foto bekliyoruz sendennn

kızlar ablam yine kaza kurşununa kurban gitmiş anladığım kadarıyla. bu akşam test alıp yapacak. pozitif çıkarsa gidecek doktora. operasyondan sonra hamile kalabilirsin sağlıklı bir şekilde demişti doktoru. genel bir kontrol yapar. eşiyle araları iyi bu aralar şükür. kendi verecekleri karar sonuçta. hayırlısı olsun dicez artık ne çıkarsa sonuç.

elfişim ablamın normalde var bakıcısı, tatile gitti sadece.

tamam canim simdi foto mak. sarja taktim. Dolsun yüklerim aksama kadar

oki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…