Kızlar akşama mantar sote yapıcam eşim istedi. Şu anda yanımda o da okuyor :))
Mantarı yıkanmış olandan mı alayım ya hani şu marketlerde olan üstünde siyah benekler gibi olandan hiç yapmadım onu nasıl temizliyorsunuz?
kızım yıkıyon sonra onları....öyle atıyon tavaya :)
..
Ben direk yıkayıp tavaya attım tadı olmadı kaynanamınki gibi...
Sonra ona sordum, limonlu sumu ne dedi..o öyle ypıyomuş, çok da güzel oluyo...
cnm mantarı taze al pakette olandan al rengi çok koyu ise alma biraz daha açık rengi olanı al çünkü mantar durdukça kararır onu küçük leğen gibi geniş kaba koy iyi yıka mantar sote yapacaksan içine azda tavuk göğsü doğra birazda azcık biber salçası baharat süper soğanıda unutma leziz olur afiyet olsun.mantar slu olduğundan sakın su koyma olurmu..güveçte mi yapcen sen bunu??Tavadamı ...
kızım yıkıyon sonra onları....öyle atıyon tavaya :)
..
soğan unutmaEşiminde sizlere slmı var
Canı mantar sote istemiş bu akşam yapıcam limonlu suyu bende duymuştum öyle denerim bende
limonlamam ben üstüme gelmekızım yıkıyon sonra onları....öyle atıyon tavaya :)
..
soyuluyo canım, iç kısmından kabuğunu tut dışa çek öylevalla antalyada mantar yetişir çok tüketilir bende burda öğrendim yapmayı..ama bende duymadım limonluyu denemek lazım acaba nasıl oluyor...Mantarı nasıl soyacaksın onu anlamadım elifcim mantar soyulmazki...kararmış yerleri yıkarken ovalıyorsun geçiyor zaten ben sotesini pek güzel yaparım poahaha zaten ilk onu öğrenmiştim dikkat ederseniz yemekten pek bahsetmem ilgi alanıma girmiyor yavaş girsin istiyorum...
soğan unutmaSoğansız mantar yemem ben şahsen
Ay mantarı şöyle de severim
tepsiye diziyorum tek tek hepsini, tuz, karabiber, kırmızı biber ve mutlaka kekik serpiyorum hepsine, sonra ağızlarını küçük kaşar parçalarıyla kapatıyorum, 1 paket krema yı gezdiriyorum üzerlerinde fırına atıyorum.. Sulanıyolar çok az ama o suyu ve kremayı banıyosun ekmeğinle süper oluyoo
Canım çekti
Limonlamam ben üstüme gelme
Soğan ekledinmiydi zuzum, çok yakışır mantara
hoşgeldinnn
ben kendi adıma iim artık sanırım kızlardan da pek dertli olan yok umarım sende iisindir
soyuluyo canım, iç kısmından kabuğunu tut dışa çek öyle
ben annemden öyle öğrenmişim, ama kabuğu soyulmayanlarla hiç uğraşmıyorum direk doğruyorum
teşekkrü ederim sinoşum, evet güzel dimmi :89:nektarcim Canim avatarinda pek hosmus.
teşekkrü ederim sinoşum, evet güzel dimmi :89:
sinemm foto bekliyoruz sendennn
kızlar ablam yine kaza kurşununa kurban gitmiş anladığım kadarıyla. bu akşam test alıp yapacak. pozitif çıkarsa gidecek doktora. operasyondan sonra hamile kalabilirsin sağlıklı bir şekilde demişti doktoru. genel bir kontrol yapar. eşiyle araları iyi bu aralar şükür. kendi verecekleri karar sonuçta. hayırlısı olsun dicez artık ne çıkarsa sonuç.
elfişim ablamın normalde var bakıcısı, tatile gitti sadece.
bitire basacaksın sadece. o pencereyi kapatcak, altta göreceksin fotoları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?