- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
tamam canım))
şey sorucam
regl bitince hani çok az minik lekeler oluyo ya, kahve onlar orucu bozuyo mu :26: :26:
onu yöneticilerden birine sor canım....
Yada böle ara ara avatarını değiştir, biz ordan bakarız
tamam canım))
şey sorucam
Regl bitince hani çok az minik lekeler oluyo ya, kahve onlar orucu bozuyo mu :26: :26:
sordum cvp vermediler
Değişioum zaten hem profili hem avatarı bide bişi daha var.
Avatar resmimim yanında ismim yazıo altında papatya yazıodu nilüfer olmuş bi tane kalp var onları nası değişcem yawww
cahilliğin gözü kör olsun
mrb. kızlar ben geldim nasılsınız görüşmeyeli ??
Beni soracak olursanızzz iyiyim bikaç gündür evde değildim, giremedim buraya da..
Bugün de oruçluyum canım acayip yayla çorbası çekiyor.. ben 1 kere yaptım ama tutmadı kesildi..
Siz nasıl yapıyorsunuz kesilmemesi için anlatıverin bakimm
tamam canım))
şey sorucam
regl bitince hani çok az minik lekeler oluyo ya, kahve onlar orucu bozuyo mu :26: :26:
hoşgeldin canım, ben tarif veremiycem hiç sevmediğim ve yapmadığım bir çorba :))mrb. kızlar ben geldim nasılsınız görüşmeyeli ??
Beni soracak olursanızzz iyiyim bikaç gündür evde değildim, giremedim buraya da..
Bugün de oruçluyum canım acayip yayla çorbası çekiyor.. ben 1 kere yaptım ama tutmadı kesildi..
Siz nasıl yapıyorsunuz kesilmemesi için anlatıverin bakimm
tam bilmiyorum ama bozuyor sanirsam.
ben de böyle düşünüyorum canım :26:Bende kendi fikrimi söyliyim
din açısından nasıldır bilmiyorum ama mantıken düşününce niyet önemli ve ayrıca görülen kan bozar derler kan desen değil lekenme. Benim pazar günü çok az oldu ve bi sefer oldu ben bozmadım orucumu. dua ettim allahım tuttuğum orucumu kabul eyle diye. Kimseyede söylemedim hatta k.validem oldumu bugün hiç dedi hayır olmadı dedim ama akşam duşa girdim yeniden
bence bozar ama genede emin değilim...
canım o ilk günler için bence, son günler için değildir :26: benimkisi de kahve değil, sarıya dönük zaten ve minik..Nektarcım bi sitedeki yazıyı kopyalıyayım
Sual: Âdet son günlerinde akmayan fakat pamuğu kirleten kahverengi akıntı âdet kanı sayılır mı?
CEVAP
Evet.
Ama benimki artık kahverengi bide değildi sarı gibiydi bide bozuk 5 kuruşlar varya onun kadar bişeydi bende bozmadım
Ben cumartesi yaptım kardeşlerim ikişer kase içtiler. Yoğurdun içine un yumurta sarısı koyup karıştırıyon ya içine ılık su koy sonra ılık sulu yoğurdu haşlanan pirinçç yada şehriyeye yavaşça tel ile çırpa çırpa koy ve tekrar kaynayana kadar karıştır. Tuzunuda en son at
Şehriye mi bu çorbaya şehriye katılmıyor diye biliyorum ben canım.. :26:
ayy kıyamma canım yaFunda 4 te çıkarken beni de götür
canım istedi bide böyle denemek lazımsoğan unutmasoğansız mantar yemem ben şahsen
ay mantarı şöyle de severim
tepsiye diziyorum tek tek hepsini, tuz, karabiber, kırmızı biber ve mutlaka kekik serpiyorum hepsine, sonra ağızlarını küçük kaşar parçalarıyla kapatıyorum, 1 paket krema yı gezdiriyorum üzerlerinde fırına atıyorum.. sulanıyolar çok az ama o suyu ve kremayı banıyosun ekmeğinle süper oluyoo
canım çekti
limonlamam ben üstüme gelme
soğan ekledinmiydi zuzum, çok yakışır mantara
olmuo işte nie anlamıosunuz beni
bayılırım yayla çorbasına ama asla şehriyeli yapmadım nasıl olurki:26:Ben cumartesi yaptım kardeşlerim ikişer kase içtiler. Yoğurdun içine un yumurta sarısı koyup karıştırıyon ya içine ılık su koy sonra ılık sulu yoğurdu haşlanan pirinçç yada şehriyeye yavaşça tel ile çırpa çırpa koy ve tekrar kaynayana kadar karıştır. Tuzunuda en son at
o nasıl oluyo ya merak ettim bak şimdi:26:kızlar ya sakallı poğaça yapan varmı nasıl oluyor? :44:
ondan yapmak istioum ama hamuru yumuşacık olmalı yoksa bi anlamı yok dimi
zuzucum sende yapabilirdin pudingli kurabiye ile
iyi akşamlar iyi iftarlar bende bi size bakıyım dedim yemek yapıcamPirinçli sevmediğim için şehiyeli yapıyorum ben :))
Ben çıkıyorum iyi akşamlar kızlar
günaydın kızlar. bizim evdeki nette problem var gireedim dün akşam. zaten ağrımda çok fazlaydı. eşim gelene kadar yemekleri zor yaptım. sonra ben oturdum sağolsun o halletti herşeyi. bi de puding yaptı bana bu arada ablam test yaptı sonuç; hamile kendi bebişim olana kadar yeni yeğenimi severim artıkın Allah sağlıkla kucağına aldırsın inşallah.
normal poaçayı ortadan yarıp kaşar maydanoz koymuşlar güzel görünüyo canım benim fırında ben bikere yaptım kururttu:26:annemin fırında yapardım yumuşacık olurdufundacım
Eki Görüntüle 238703
bu işte sakallı ben çok severim ama hiç kendim yapmadım
benim fırında kurursa hamur die korkuoum
ayrıca harika gözüküo iice acıkmaya başladım valla.
valla bende hep küçültmüştüm sinemcimya ben buraya resim yüklemekten nefret ediyorum yaaa
kücültmekle ugrastiriyor beni hep
günaydın kızlar. bizim evdeki nette problem var gireedim dün akşam. zaten ağrımda çok fazlaydı. eşim gelene kadar yemekleri zor yaptım. sonra ben oturdum sağolsun o halletti herşeyi. bi de puding yaptı bana bu arada ablam test yaptı sonuç; hamile kendi bebişim olana kadar yeni yeğenimi severim artıkın Allah sağlıkla kucağına aldırsın inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?