2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

tamam canım ))

şey sorucam

regl bitince hani çok az minik lekeler oluyo ya, kahve onlar orucu bozuyo mu :26: :26:

Bende kendi fikrimi söyliyim

din açısından nasıldır bilmiyorum ama mantıken düşününce niyet önemli ve ayrıca görülen kan bozar derler kan desen değil lekenme. Benim pazar günü çok az oldu ve bi sefer oldu ben bozmadım orucumu. dua ettim allahım tuttuğum orucumu kabul eyle diye. Kimseyede söylemedim hatta k.validem oldumu bugün hiç dedi hayır olmadı dedim ama akşam duşa girdim yeniden

onu yöneticilerden birine sor canım....

Yada böle ara ara avatarını değiştir, biz ordan bakarız

sordum cvp vermediler

değişioum zaten hem profili hem avatarı bide bişi daha var.

avatar resmimim yanında ismim yazıo altında papatya yazıodu nilüfer olmuş bi tane kalp var onları nası değişcem yawww

cahilliğin gözü kör olsun

tamam canım ))

şey sorucam

Regl bitince hani çok az minik lekeler oluyo ya, kahve onlar orucu bozuyo mu :26: :26:

bence bozar ama genede emin değilim...

O kalpler yazdığın mesaj sayınla orantılı...mesaj sayın yükseldikçe kalpler de çoğalıyo...

Ama yazıyı değişebilirsin...profil değişten

Ben cumartesi yaptım kardeşlerim ikişer kase içtiler. Yoğurdun içine un yumurta sarısı koyup karıştırıyon ya içine ılık su koy sonra ılık sulu yoğurdu haşlanan pirinçç yada şehriyeye yavaşça tel ile çırpa çırpa koy ve tekrar kaynayana kadar karıştır. Tuzunuda en son at

Nektarcım bi sitedeki yazıyı kopyalıyayım

Sual: Âdet son günlerinde akmayan fakat pamuğu kirleten kahverengi akıntı âdet kanı sayılır mı?
CEVAP
Evet.

Ama benimki artık kahverengi bide değildi sarı gibiydi bide bozuk 5 kuruşlar varya onun kadar bişeydi bende bozmadım

hoşgeldin canım, ben tarif veremiycem hiç sevmediğim ve yapmadığım bir çorba :))

tam bilmiyorum ama bozuyor sanirsam.

ben de böyle düşünüyorum canım :26:

bence bozar ama genede emin değilim...

canım o ilk günler için bence, son günler için değildir :26: benimkisi de kahve değil, sarıya dönük zaten ve minik..
niyet de etmedim gece, olurda bozmak zorunda kalmim diye..ama tüm gün hiç bişi yemedim, Allahım kabul eder inş :26: tekrar duş alıcam, ki zaten her gün alıyorum

Şehriye mi bu çorbaya şehriye katılmıyor diye biliyorum ben canım.. :26:

kızlar ya sakallı poğaça yapan varmı nasıl oluyor? :44:

ondan yapmak istioum ama hamuru yumuşacık olmalı yoksa bi anlamı yok dimi

zuzucum sende yapabilirdin pudingli kurabiye ile

Funda 4 te çıkarken beni de götür
ayy kıyamma canım ya
canım istedi bide böyle denemek lazım
olmuo işte nie anlamıosunuz beni
amma sabırlıymışın ne kadar uğraşmışın kaç sayfa komple resim olayı var canım
bayılırım yayla çorbasına ama asla şehriyeli yapmadım nasıl olurki:26:
kızlar ya sakallı poğaça yapan varmı nasıl oluyor? :44:

ondan yapmak istioum ama hamuru yumuşacık olmalı yoksa bi anlamı yok dimi

zuzucum sende yapabilirdin pudingli kurabiye ile
o nasıl oluyo ya merak ettim bak şimdi:26:
Pirinçli sevmediğim için şehiyeli yapıyorum ben :))

Ben çıkıyorum iyi akşamlar kızlar
iyi akşamlar iyi iftarlar bende bi size bakıyım dedim yemek yapıcam
:81:

fundacım

bu işte sakallı ben çok severim ama hiç kendim yapmadım
benim fırında kurursa hamur die korkuoum

ayrıca harika gözüküo iice acıkmaya başladım valla.

kızlar önerileriniz için tşkler :)
uğrayamıyorum bu ara balım bu ara uyumuyor saatlerce sallıyorum yatağına koyuyorum yarım saat sona uyanıyor geriye.. bende çıldırıyorum tabi sinirden kahveye veriyorum kendimii suandada laptopun kablosu ile oynuyorr

günaydın kızlar. bizim evdeki nette problem var gireedim dün akşam. zaten ağrımda çok fazlaydı. eşim gelene kadar yemekleri zor yaptım. sonra ben oturdum sağolsun o halletti herşeyi. bi de puding yaptı bana bu arada ablam test yaptı sonuç; hamile kendi bebişim olana kadar yeni yeğenimi severim artıkın Allah sağlıkla kucağına aldırsın inşallah.

Günaydın yarenaycım yeni yeğenin hayırlı olsun. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ablanın..

günaydın kızlar

yarenim gözünüz aydın allah sağlıkla hayırlı birşekilde kucağınıza almayı nasip etsin allah analı babalı büyütsün

burdada havalar kapalı ama yağmur yok şuan

fundacım

Eki Görüntüle 238703

bu işte sakallı ben çok severim ama hiç kendim yapmadım
benim fırında kurursa hamur die korkuoum

ayrıca harika gözüküo iice acıkmaya başladım valla.
normal poaçayı ortadan yarıp kaşar maydanoz koymuşlar güzel görünüyo canım benim fırında ben bikere yaptım kururttu:26:annemin fırında yapardım yumuşacık olurdusenin fırının markası necanım??
ya ben buraya resim yüklemekten nefret ediyorum yaaa

kücültmekle ugrastiriyor beni hep
valla bende hep küçültmüştüm sinemcim

gözününz aydın canımoh eşin yapmış ne güzel yemekleri

günaydınnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…