2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

teşekkürler kızlar, ablam yarın doktora gidecek. inşallah operasyondan sonra beklenmedik birşey çıkmamıştır da sağlıklı bir hamilelik dönemi geçirir. sabah gelmiş bana diyor tur bindircez size hadi artık. dedim yokkkk İzmir'e gidince başlıcaz biz çalışmalara, hem bak seninki geliyor onu severiz. hazıra konmayın diyor

fundam ben yemekleri yaptım da eşim masayı kurdu, kaldırdı, bulaşıkları makinaya koydu bi de masaj yaptı bana sağolsun. bütün akşam yattım. bugün biraz daha iyiyim, bu akşamı da atlatırsam rahatım yani

günaydın, gözlerimi açamıyorum batıyo uykusuzluktan

misafirler1 de gitti,sonra kociş rahat durmadı yattığımız 2ydi

pudingli kurabiye ve funda görümcenin pastasını yaptım, çok güzel oldu çok beğendiler, mersi tarif için...

yarenay hyırlı olsun ablan için, inşallh sorun çıkmaz..

ay zor yazdım gidiyom ben(

Sağlıkla gelsin yeğenin yarencim

zuzumm, 2 de yatım 3 te sahura mı kaltın bir de? kıyamam..
ben dün gece erken yattım, sahura kalkmak çok zor oluyo ama yaa.. canımda hiç bişi istemiyo
az pattis çorbası içtim okadar

Günaydın herkese

afiyet olsun bebeği rica ederim hem kolay hem hafif bi tatlıbiz ramazan geleli randevuları azalttık performansımız düştü
eline sağlık canım kocişinin senin neyin vardı yarenim geçmiş olsun kaçırmışım ben:26:

fundam ben regl oldum ama bu ay öncekilerden fazla ağrı çektim. sanırım yatak odasındaki klima etkiledi, gece farkında olmadan üşütmüş olabilirim. dün hareket edemiyordum belimin ağrısından. ben de bu hafta regl dolayısıyla rahatım. ama pazar günü acısını çıkartır sanırım kociş:78::78:

olabilir canım bende yutkunamıyorum boğazım ağrıyo klima yaptıayy evet ozaman pazar hiç kurtulluşun yok

4 de kalkabildim canım..gözlerim kapalı yedim 4,30 yattım
sabah ağlayarak kalktım o derece uykum var

:))) bizde azalttık kız..en son nezmandı hatırlamıyom bile 10 günde 2 kere galiba

benmde kaç gündür çok afadersin akıntım oluyor, ve kaç gündür sürekli hapşuruyorum
benm bu ay da ağrılı geçicek galiba

kızlar yanlış hatırlamıyosam dün yada önceki gün konuşmuştuk fitre zekat konusunu 1kişinin vermekle yükümlü olduğu fitre miktarı 7,50tlymiş bu miktarın altını veremiyosunuz am yukarısını verebiliyosunuz.

zekatında altınınız varsa 1sen olmuşsa 80,18 ve yukarısıysa zekatı verilirmiş

b) Altın ve Gümüşten Yapılan Ziynet Eşyası

Altın ve gümüşten yapılan kadın ziynet eşyasının zekâta tâbi olup olmayacağı sahâbe devrinden itibaren tartışma konusu olmuştur.

Hanefî mezhebine göre altın ve gümüşten yapılmış süs eşyaları zekâta tâbidir. Meselâ altın ve gümüşten yapılmış bilezik, kolye, gerdanlık gibi kadın süs eşyası nisaba ulaşır ve üzerinden bir sene geçerse, o günkü altın fiyatları ile değeri bulunur ve 1/40 zekâtı verilir.

İmam Şâfiî, İmam Mâlik ve Ahmed b. Hanbel'e göre ise mubah olan kadın süs eşyası zekâta tâbi değildir. Ancak Şâfiîler'e göre kadın süs eşyalarında israfa kaçarsa, meselâ 200 miskal ağırlığında ziynet eşyası bulun-durursa bunların zekâtını vermesi gerekir.

kenarda paranız varsa buda bu altın gramın adenk gelir ve fazlası işe yine 1/40ı verilrmiş

Son düzenleyen: Moderatör:
günaydın kızlar,
ay bende dün çok kötüydüm eve gittim ayaklarım balon gibi bide sancım vardı neyseki eşimde aç değildi karpuz peynir yedim bende erkenden yattım..
yarencim gözünüz aydın tatlım ikinci kez teyze oluyosun hadi bakalım hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin allahım..

anlaşılan herkes azaltmışbunlar kendilerini ramazandan sonraya saklamasınlarbende sabah 8 e 5 kala uyandım ama zorla hiç kalkmak istemedim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…