- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
bilmiyorum canım, gerçek olamayacak kadar tuhaf bir hikaye.. ama hayatta neler olmuyo ki..Nigar sence o naz olayı fake mi ben inanmadım
bilmiyorum canım, gerçek olamayacak kadar tuhaf bir hikaye.. Ama hayatta neler olmuyo ki..
Yine de bi insan 5 yıl bukadar saf olamaz diyorum, sonra da yalansa niye gelsin buraya okadar uzun uzun yazsın ne çıkarı olabilir makara yapılacak bi konu da değil diyorum :44:
Kızlar hangi konuya bakıyorsunuz bende merak ettim
alıntıladığın kişinin yazısı bu kodun içinde olmalı canımnigarım sen bilirsin geçen söylemiştin ben alıntı yapınca mesaj düzenleme paneli çıkıyor neden anlamadım yazıyı o parentezle riçinde alıyorum
bi kadının fotosunu gösteriyolarmış ablası diye, ilginç yaa :44:bende hiçbir anlam veremedim çok da şaşırdım çok etkilendim okurken sonra düşündüm bi insan hiç sormazmı ölen kardeşinin fotosunu göreyim nazın annesini görüyüm diye ..dimi gelip niye buraya böyle bişe yazsın ama gidip başkasının fotolarını koyup bu benim diyen varsa onuda yaparlar enteresan insanlar var
bi kadının fotosunu gösteriyolarmış ablası diye, ilginç yaa :44:
Gün gece eşiyle yemeğe çıkıp kız hesap soracakmış, bakalım gelirse sonuçları yazıcak
alıntıladığın kişinin yazısı bu kodun içinde olmalı canım
[/ QUOTE]
amin canım aminnn :44:eğer böyle bişey varsa kıza çok yazık yane insanlar var allahım sen bizi allah korkusu olmayan insanlardan koru:96:
Bana gerçek gibi geldi
bende sayfa açılmıyo geçersiz sayfa diyo bend emerak ettim hangi konu
bende sayfa açılmıyo geçersiz sayfa diyo bend emerak ettim hangi konu
K.validem bugüne dolma yapmış işyerine. Yine bir sürü iç kalmış getireyim mi dedi getir dedim :)
karalahana bulayım yine sarıcam çok güzeldi ya
Bu akşam için yemeğim yok ya bi çorbam var ne yapsam acaba :97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?