2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Nigar sence o naz olayı fake mi ben inanmadım
bilmiyorum canım, gerçek olamayacak kadar tuhaf bir hikaye.. ama hayatta neler olmuyo ki..
yine de bi insan 5 yıl bukadar saf olamaz diyorum, sonra da yalansa niye gelsin buraya okadar uzun uzun yazsın ne çıkarı olabilir makara yapılacak bi konu da değil diyorum :44:

nigarım sen bilirsin geçen söylemiştin ben alıntı yapınca mesaj düzenleme paneli çıkıyor neden anlamadım yazıyı o parentezle riçinde alıyorum

bende hiçbir anlam veremedim çok da şaşırdım çok etkilendim okurken sonra düşündüm bi insan hiç sormazmı ölen kardeşinin fotosunu göreyim nazın annesini görüyüm diye ..dimi gelip niye buraya böyle bişe yazsın ama gidip başkasının fotolarını koyup bu benim diyen varsa onuda yaparlar enteresan insanlar var

nigarım sen bilirsin geçen söylemiştin ben alıntı yapınca mesaj düzenleme paneli çıkıyor neden anlamadım yazıyı o parentezle riçinde alıyorum
alıntıladığın kişinin yazısı bu kodun içinde olmalı canım
[/ QUOTE][/QUOTE]

üzerimde bi uyuşukluk var bugün

bi kadının fotosunu gösteriyolarmış ablası diye, ilginç yaa :44:
gün gece eşiyle yemeğe çıkıp kız hesap soracakmış, bakalım gelirse sonuçları yazıcak

bi kadının fotosunu gösteriyolarmış ablası diye, ilginç yaa :44:
Gün gece eşiyle yemeğe çıkıp kız hesap soracakmış, bakalım gelirse sonuçları yazıcak

eğer böyle bişey varsa kıza çok yazık yane insanlar var allahım sen bizi allah korkusu olmayan insanlardan koru:96:

Derdim varda şüphelerim yersizmi diye bi konu
Kesinlikle fake olduğuna inandım şimdi giriş tarihi dün yeni üye başka bi konusu cevabı hiç bişeyi yok bi yazı yamış insanlar tarafından ilgi görecekmi diye bekliyo sanırım veyada çok tv izliyo

selam kizlar !!

nasilsiniz nevar ne yok

Bügün burda günesli bir hava var ins. bozmaz biktim kac gündür kalin giyinmekten yagmurlu havadan ins artik sicak olur havalar.

K.validem bugüne dolma yapmış işyerine. Yine bir sürü iç kalmış getireyim mi dedi getir dedim :)
karalahana bulayım yine sarıcam çok güzeldi ya

Bu akşam için yemeğim yok ya bi çorbam var ne yapsam acaba :97:

ayy annemde şimdi beni aradı dolma yapıyom diye:)bende akşama fasulye yaparım diye domatesi biberini doğramış hazırlamıştım artık yarın yaparım:)

aman su yemek olmasa keske

bende et sote ve yayla corbasi yapim dedim.

Her gün ne pisirsem diye düsüne düsüne sinir oluyorum 6 hafta rahattim ya ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…