2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Benimde k.validem getiriyordu yemek ama dün getirmedi bugünde getirmicek. Dolmayı sayılı yapmışlar az bile olabilirmiş hatta öyle dedi. Bende düşünüyorum ne yapsam diye. Aslında biber bulsam bugün biraz biber doldursam yada biber kızartıp üzerine domates sosu ve patates kızartsam hatta köftede var buzlukta.

benim de sadece çorbam var ne yapsam acaba?
haşlanmış nohutum var, onu mu çıkartsam buzluktan napsam

güzell bende kizartmaya bayilirim valla dometes sosunun icine birde sarimsak rendeliyorum ben cok güzel bir aroma veriyor.

neyse kizlar ben cikiyorum

kahvaltimi yapim evi toparlim

sonrada ders calisim yarin dersim var

öpüldünüz sonra tekrardan ugrarim Canlarim....

konuya ben de baktım ama ne bileyim arada kaldım. konu fake olabilir ve dizi olarak da izlenirdi demek ki, topikteki ziyaretçi fırlamasına baksanıza düşünsenize eşinizden şüphelendiniz diyelim kayınvalideniz, kayınpederinizden de şüphelenir misiniz? ne bileyim ben onlardan şüphelenmezdim sanırım, koskoca insanlar sonuçta, niye böyle bir oyun oynasınlar ki. olamayacak birşey gibi de gelmiyor bana ama. regl ağrılarından dolayı kafam da basmıyor zaten

yakında belli olur zaten fakemi olduğu

benimde akşama yemeğim yok eve bişe almıyoruz dolaptakileri bitirmeye çalışıyorum benimde lahana dolmam vardı hem beyaz hem normal ama bugün doğal gazı keseceklerdi.

bugün kontratı yapmaya gidicem işallah anahtarı alıcam halıları almaya gelecekler bide nakliyat şirketinden exper gelecek eve bakmaya

cumarteside boyacı gelecek bende yarın temizleğe başlayacağım

Nektarım nohutları ne yapacaksın yemeğini mi ?
Benimde haşlanmış nohutum var da
aslında nohutlu, tavuk salatası yapasım var ama uğraşamam (
nohut yemeği yaparım belki.. annem de aradı iftara gel diye, napsam acaba..

Sanki beni öpüyorsun avatarın çok şşekşiii olmuş mucx
dimmiii sana öpücük atarım bugün avatarımdan, mucux

canım sıkılıyor bugün ya. eve gidip eşime şımarmak istiyorum. beni öpsün, okşasın istiyorum:78::78::78:

bende yeni geldim kızlar teyzoşşşşş geldi..Kayınvalide bizdeydi matmazel biz gelince uyandı....Göya kahvaltı hazırlıcaktı nerde...Bizi görünce ayy hazırlıyım dedi bende bırakırmıyım hazırldım mıymıy zaten ağır kanlı insanlar beni çıldırtır zaten...Kahvaltıyı hazırladım yedik ben işe geldim saat 11:00 millet bööbön bakıo aman oralı bile olmadım idari müdürüm bilyo zaten sallamadım yani..şu konuya takıldım okudum pek inanmadım yaws banada gerçekçi gelmedi insan 5 sene bu kkadar saf olmadan böyle merak etmeden yaşayamaz...Ki bebeği kabullenmeden önce insan şüphlenir ne bilim ben inanmıyorum okurum yorum yapmaya değer görmüyorum oraya...zaten fundanın dediği gibi ilk konusu ve tavan yapmış garip yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…