2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

istesekte uzağa gidemeyiz zaten iş yerlerimize uygun ulaşımı olan yerler olmalı çünkü.yani ben şimdi b.köyde oturuyorum,annemde,kayınvalidemlerde bahçelievlerde. ikiside olabilir aslında. ama kayınvalidemler biz ilk ev tutarkende trip yaptılar annemin yanında onların yanında değil diye. onlar yakında olmamızı belkide hergün gidip gelmeyi istiyolar, çok düşkünler eşime çünkü. hergün konuşurlar mutlaka sabah akşam. ama görümcem problemli biliyosunuz,normal değil. bide satın almak kira gibi değil, belki ömrümün sonuna kadar o evde oturucam, yarın öbür gün çocukolduğunda kayınvalidem bakamaz kanser geçirdi 2 göğsünüde aldılar,kolunu falan öyle çok hareket ettiremiyo,yani çocuğu kucağına falan alması çok zor, bide çok panik kadın sivrisinek ısırsa doktora gidelim mikrop kapmasın diyen bir tip yani. annem şimdi abimin oğluna bakıyo yani çokta iyi bakıyo, abimler gözü kapalı bırakıyolar bilmiyorumkismile

ben olsam anneme yakın olurdum
oda olmadı ikisinin ortası olsun

neden inci hayırdır ne oldu

2 - 3 ay önce bir hat aldık nişanlımla bir birine yakın numaralar.. kullanılmış numara verdiler.. beni o arıyor bu arıyor ama nedense nişanlımın hattı arıyan yok sadece benim bende çok şanslıyım ya çekiyorum böyle şeyleri kendime işte.. benim kullandığım hattı bir dolandırıcı kullanıyormuş. milleti dolandırmak için bu hattı kullanıyormuş bunu onu arıyan biri söylemişti daha önce.. bende turkcelle götürmüştüm dedim beni birileri arıyor ben bu numarayı istemiyorum zaten arayanlar var diye yeni hat aldım dedim ordan biride siz kullanılmış hat vermişler dedi orda soruyorlarmış kullanılmamış hat mı kullanılmış hatmı istersiniz diye saçmalığa bak bizede öyle birşey sorulmadı kim kullanılmış hat ister ki sonuçta değiştirmediler.. biraz önce de emniyetten aradılar. dedi işte hasan beyle görüşebilirmiyim yok öle biri dedim hattı 2-3 ay oldu ben alalı dedim anlattı adam dolandırıcılıktan arandığını falan endişelenmeyin arayanlar olur falan filan dedi bende biliyorum bunları söylemişlerdi dedim ne diyim.. böyle bişey olmazki.. uyduruk bi dünkandan almış olsam hattı tamam dicem ama turkcellden aldım yaptıklarına bak.. değiştiricem artık hattı da sıkıldım böyle şeylerden..

ay ne gıcık..
tatlım kimliksiz..
kullanışmış hat her turkcelde var..

ama iyide bunlarıda söylemeleri lazım.. zaten kullanılmış mı istersiniz diyede soruyorlarmış. bana kalmış birde madem kullanılmamış istiyoruz deseydiniz ya diyo ee ben nerden bileyim kullanılmış verdiğini ki.. bide sonra da diyor zaten kullanılmamışta yoktu hey allam..

tamam normal insanı anlarım ama banada gele gele dolandırıcının hattı geliyor ne cok şans var bende de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…