2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

bende kendimi kandırıyorum ilerde artar diye..
ilerde artanlar olmuşta ..burda ondan..
nereye kadar beklicem canım

hayatım işte dediğim gibi yani sen eczacıbaşının personeli değilsin, sen o belgede yazan muhasebe şirketinin personelisin. o yüzden maaşın az, taşaron firma yani.şöyle birşey yapabilirsin, seninle beraber çalışanlarda senin gibi o firmadamı, eczacıbaşındamı çalışıyo görünüyolar, önce onu öğren, sonrada artık müdürünle falan konuşmanı ona göre değiştiririz, şekil veririz

sadece ben degilim bizim muahsebecşde taşören ama yüksek maaş alıyor .ikramiyesini cartını curtunu..burdaki çalışanları imkanları var.ama diger şirket adı altında çalışıyor oda

tamamdır hayatım oda ilk başladığında senin kadar alıyodur, çünkü oda şuan 11 yıllık personel ve 4 yıllık mezun için az para alıyo.yani sen ona bakarak kendini görme, çünkü inşallah yanılıyorumdur ama sen 4 yıllık mezun olmadığın için 11 sene sonra ondan az bile alabilirsin. çünkü açıköğretim falan farketmez adı lisans olduktan sonra.
yani seni yanlış yönlendirmemek için söylemedim çünkü malum iyi olur kötü olur bilemem sadece iyi niyetli fikrimi paylaşıyorum seninle. bizim bir akrabada yenibosnada Nisa hastenesinde çalışıyo, hostes diyolar onlara galiba, doktorun yanında duruyo hastaları için yardımcı oluyo,randevularını yazıyo,hastaları yönlendiriyo,işte emara git,tahlil ver falan diye lise mezunu bilgisayarlı muhasebe kursuna gitti 2 ay,sonra hiç tecrübesi yokken buraya girdi. sabah 9 akşam 6 da çıkıyoc.teside öğlene kadar çalışıyo pazar tatil 1.500 tl maaş alıyo, ordan kıyafet veriyolar, yemesi içmesi, servisi herşeyi var :sm_confused:

iyimiş :)

ayyy çok karıştığımı düşündüm süper :çok üzgünüm:
sen eşinle beraber düşün taşın bence,en doğru kararı siz verebilirsiniz.

oy canım benim sagol ..karış ne olcak burda herşeyi paylaşıyoruz..
yorum için çok sagol canımolumunekankayizsmile

çok haklısın söylediklerine ayrıoca burası 11 yıldır kurulan bir şirket..ecz.kanalı olarak.
20 kişi bile anca varız burda..
akademi hariç...bende hep o kiiye göre düşündüm...
öylede söylediler ama ses seda yok..:sm_confused:

yani şöyle düşün 11 yılllık personel bile 2000 tl alıyosa sen oooooo akannehir
bu zamanda 2000 tl bile bir kişinin kazandığı için az, eşi çalışmayanlar nasıl geçinecek ,sırf çocuk bezleri bugün 40 tl 50 tl olmuş, bunun maması, kıyafeti falan yarın obur gün kreşi okulu, oda yani evin kendi masrafları hariç

ayyy kızz içim karardı Allah seni napmasınnn
zaten dünden beri kara kara düşünüyorum, bendede dert var şimdi sıra bende opuyorumnanaktan

az çok bizim kayınvalideyi, görümceyi, kayınpederi biliyosunuz. şöyle bir sorunumuz var. ev alıcazya şimdi araştırmalara başladık, ama nerden alıcaz sorusu gündeme geldi. kayınvalidmlerin ordanmı yoksa benim annemlerin ordanmı veya hepsine uzak biryerdenmi CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…