2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

daha önce yaptım ama eşim pek sevmedi sanki aradım dedim köfte kızartıcam bide kremalı patates yapıcam normal patates kızartsan daha güzel olmazmı dedi yok canım bundan çekti dedim :))

eşimle biz bayıldıkbizim damak tadımıza uyuyo sanırım canım sen ozaman fırın tepsisine patatesleri yuvarlak yuvarlak kes diz üzerine köften varmış onu diz son olarakta domates biber koy fırına ver tabi az salçalı suyla

normalde hiç bişey yemeden yatıyodum dün 1 tanemuz yedim su içip yattım daha çok acıktım
Davet Sofraları « şuraya baksana ne güzel sofralar var
süper

nigoşşkociş kremalı pattis istiyo
ee yanına ne yapım ben
ben sana dedim favori yemeklerinizden olucak diye, benim eşim için öyle oldu

Aa bende kremalı pattis yapayım birde köfte kızartırım çorbamda var mis gibi yemek

Şekerler patatesleri halka halka kesiyorsunuz dimi

dizilişi varmı
Kaç patatese ne kadar krema koyuyorsunuz?
1 paket krema, 4-5 pattis :))

yok ben böyle dizmiyorum, öyle dizilişi yok, kremayla harmanlıyorum sonra düzletiyorum elimle.. hem burdakiler çok kalın, iincecik incecik olması lazım ki pişsin :26:

evet favorimiz oldu et yemekleriylede çok iyi gidio:13:ben öyle dizdim ama ince ince kestim süper oldu nigarım:129::132:

valla şu yemek konuları yüzünden kendimi kötü hissediyorum haaaa ama karar verdim sizin burda paylaştıklarınızı arada yapayımda bişeyler öğrenirim bari.. Kocama bikeresinde köfte yaptım takır takır nasıl yedi bir bilseniz güel olmuş dedi bide yalancı ..pohahhaha

Yok yok bende yapıcam bugün birde son bişey sorucam atıyorum 5 orta boy patates ile yaptım kare borcam yeterli olur dimi

Kızlar ben daha kimseyi iftara almadım yaa ... Annemleri de k.valideleride

Buarada babane pazar günü iftara bekliyodu ,geçen haftadan sölemişti...geçen konuşmaya gittiğimzde de hatırlatmıştı...eşim dün annesiyle konuşuyo, gitmicem diyip durdu :)) işime geliyo aslında sıkılıyorum orda....

kızlar ben yemek yapmayı sevmiyorum yaa evet itraf ediyorum mutfakta bunalıyorum resmen.........

olabilir canım ben çok severim yemek yapmayı çalışmaya başlayınca biraz zorlandım bende:26:bide ben en çok kendi yaptığım yemekleri seviyorum kendi damak tadımıza göre yaptığım için o yüzden kendin yemek yapmak en güzeli

Galeta unu kat köfte harcına yumuşak olur, biz sana yardım ederiz bebeyim yeterki yapmak iste

yok yok bende yapıcam bugün birde son bişey sorucam atıyorum 5 orta boy patates ile yaptım kare borcam yeterli olur dimi
5 pattisten fazla koyarsan krema az gelir, 4 pattis de yeter, sonraya kalınca öyle güzel olmuyo zaten canım

kızlar ben yemek yapmayı sevmiyorum yaa evet itraf ediyorum mutfakta bunalıyorum resmen.........
ben bayılıyorummm, çok severek yapıyorum eşime yemeklerimi..tabisi havamdaysam

bende daha kimseyi almadım zuzum almam lazım ne yapıcam bilmiyorum sürekli bi erteleyiş içindeyim

aynen bende...

Du bakim eşime söleyim...

C.ertesi alsammı , nasılsa yorulsamda pazar dinlenirim..

..

Benm sıpa da tutturmuş denize gidelim, geçen hafta izin vermedim, buhafta gidelim diyo...
Ama günah ya hiç bahanesiz oruç tutmamak

bende daha kimseyi almadım zuzum almam lazım ne yapıcam bilmiyorum sürekli bi erteleyiş içindeyim

ben de alsammı dışardan pide sölerim bide ayran napimn çok yerler ben okdar kişiye yemk yapamam ki..Neyse teyzem burda söliimde yemk yapsın biara çağıralım offf evlenmek zor yaa...

ben de alsammı dışardan pide sölerim bide ayran napimn çok yerler ben okdar kişiye yemk yapamam ki..Neyse teyzem burda söliimde yemk yapsın biara çağıralım offf evlenmek zor yaa...

yanına çorba salatada yaparsan olabiir aslında:44:bende parça parça çağırıyorum canım gözüm yemiyo kalabalık misafiri strese giriyorum:86:

Ben hiç krema kullanmadım...ayrıca kremayı pişirmiyonuz dimmi...
Nekk pattislerle kremayı yoğuruyon atıyon fırına...son dklarda da kaşarmı rendeliyon..

Yapdır tuzdur katıyonmu krema haricinde

ay acıktım..

...

Iftara alırsam bende yapcam kremalı pattis

eşin gönül koyma şeysine girişmiş ama ramazana denk gelemsi kötü olmuş yaa, iftara gitseydiniz keşke :)
ben annemleri aldım, k.validemlere de söyledim "bu hafta olur belki, belki haftaya" felan diyolar, ay kendileri bilir ben davet ettim

ukelaa ama ben de aynen böyle düşünüyorum

ramazanda çıbıldak dolaşılmaz, hele bikini ıhhh cehennemde yanarsınız

napiyim nigarım yalanmı söyleyimdimi ama yadavet etmişin bide nazlanıyolar benimkileri davet ediyim hemen gelirlerevet zuzu ramazandan sonra git denize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…