- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
Sırtım belim böbreklerim heryerim ağrıyor sankim yaa
daha önce yaptım ama eşim pek sevmedi sanki aradım dedim köfte kızartıcam bide kremalı patates yapıcam normal patates kızartsan daha güzel olmazmı dedi yok canım bundan çekti dedim :))
süpernormalde hiç bişey yemeden yatıyodum dün 1 tanemuz yedim su içip yattım daha çok acıktım
Davet Sofraları « şuraya baksana ne güzel sofralar var
ben sana dedim favori yemeklerinizden olucak diye, benim eşim için öyle oldunigoşşkociş kremalı pattis istiyo
ee yanına ne yapım ben
1 paket krema, 4-5 pattis :))Aa bende kremalı pattis yapayım birde köfte kızartırım çorbamda var mis gibi yemek
Şekerler patatesleri halka halka kesiyorsunuz dimi
dizilişi varmı
Kaç patatese ne kadar krema koyuyorsunuz?
yok ben böyle dizmiyorum, öyle dizilişi yok, kremayla harmanlıyorum sonra düzletiyorum elimle.. hem burdakiler çok kalın, iincecik incecik olması lazım ki pişsin :26:
süper
ben sana dedim favori yemeklerinizden olucak diye, benim eşim için öyle oldu
1 paket krema, 4-5 pattis :))
yok ben böyle dizmiyorum, öyle dizilişi yok, kremayla harmanlıyorum sonra düzletiyorum elimle.. hem burdakiler çok kalın, iincecik incecik olması lazım ki pişsin :26:
üşütmüşsün canım sen
Yok yok bende yapıcam bugün birde son bişey sorucam atıyorum 5 orta boy patates ile yaptım kare borcam yeterli olur dimi
Yok yok bende yapıcam bugün birde son bişey sorucam atıyorum 5 orta boy patates ile yaptım kare borcam yeterli olur dimi
kızlar ben yemek yapmayı sevmiyorum yaa evet itraf ediyorum mutfakta bunalıyorum resmen.........
valla şu yemek konuları yüzünden kendimi kötü hissediyorum haaaaAma karar verdim sizin burda paylaştıklarınızı arada yapayımda bişeyler öğrenirim bari.. Kocama bikeresinde köfte yaptım takır takır nasıl yedi bir bilseniz güel olmuş dedi bide yalancı ..pohahhaha
5 pattisten fazla koyarsan krema az gelir, 4 pattis de yeter, sonraya kalınca öyle güzel olmuyo zaten canımyok yok bende yapıcam bugün birde son bişey sorucam atıyorum 5 orta boy patates ile yaptım kare borcam yeterli olur dimi
ben bayılıyorummm, çok severek yapıyorum eşime yemeklerimi..tabisi havamdaysamkızlar ben yemek yapmayı sevmiyorum yaa evet itraf ediyorum mutfakta bunalıyorum resmen.........
bende daha kimseyi almadım zuzum almam lazım ne yapıcam bilmiyorum sürekli bi erteleyiş içindeyim
bende daha kimseyi almadım zuzum almam lazım ne yapıcam bilmiyorum sürekli bi erteleyiş içindeyim
ben de alsammı dışardan pide sölerim bide ayrannapimn çok yerler ben okdar kişiye yemk yapamam ki.. Neyse teyzem burda söliimde yemk yapsın biara çağıralım offf evlenmek zor yaa...
eşin gönül koyma şeysine girişmiş ama ramazana denk gelemsi kötü olmuş yaa, iftara gitseydiniz keşke :)Kızlar ben daha kimseyi iftara almadım yaa ... Annemleri de k.valideleride
Buarada babane pazar günü iftara bekliyodu ,geçen haftadan sölemişti...geçen konuşmaya gittiğimzde de hatırlatmıştı...eşim dün annesiyle konuşuyo, gitmicem diyip durdu :)) işime geliyo aslında sıkılıyorum orda....
ukelaaolabilir canım ben çok severim yemek yapmayı çalışmaya başlayınca biraz zorlandım bende:26:bide ben en çok kendi yaptığım yemekleri seviyorumkendi damak tadımıza göre yaptığım için o yüzden kendin yemek yapmak en güzeli
ramazanda çıbıldak dolaşılmaz, hele bikini ıhhhaynen bende...
Du bakim eşime söleyim...
C.ertesi alsammı , nasılsa yorulsamda pazar dinlenirim..
..
Benm sıpa da tutturmuş denize gidelim, geçen hafta izin vermedim, buhafta gidelim diyo...
Ama günah ya hiç bahanesiz oruç tutmamak
eşin gönül koyma şeysine girişmiş ama ramazana denk gelemsi kötü olmuş yaa, iftara gitseydiniz keşke :)
ben annemleri aldım, k.validemlere de söyledim "bu hafta olur belki, belki haftaya" felan diyolar, ay kendileri bilir ben davet ettim
ukelaaama ben de aynen böyle düşünüyorum
ramazanda çıbıldak dolaşılmaz, hele bikini ıhhhcehennemde yanarsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?