bende tam sana haber vermek için gelmiştimsen önce davranmışın ayy ben niye inanmıyosam:26 kudum hala inanmadım hangi diziyi yazıyo diye düşündüm bi an
kızın konusunda 115 kişi var ya
davutpaşa köftesi, beşamelli sebze
ay bunları yapim ben bi ara, ikisi de güzel görünüyo :26:
Eki Görüntüle 239051 Eki Görüntüle 239050
zuzuuu
normaldir canım, artık daha hızlı büyücek bebiş
hasanpaşa köftesi o işte, ebruşa yap dediğim..ben k.validemlere yapıcam bunu
ezogelin çorbası yapıyım diyorum
iç pilav isteyip duruyolardı iç pilav yapıyım
bi et yemeği lazım ana yemek lazım
börek yapıyım
2 türde meze yapıyım yeter diyorum
Tatlıyıda hazır alıyım:13:
davutpaşa , hasanpaşa :d ne kdr çok paşalı köfte var yaa. Su kremalı pattesi bende denicm bu akşam bakalım.
Yaptım nefis oluyor kızlarr yemeğe doyamadılar.. Eşimde paçangayı çok sevdii nsl yaptı bunu dior harika olmş gene istedi gene yapıcm :)
hasanpaşa şiddetle tavsiye ederim.
Paçanga hem kolay hem lezzetli çok vaktini almıyor
meze olarak havuç salatası olabilir , közlenmiş kırmızı biber
tatlıda sana kalmş:) kolay tatlılar var.
çorba bende yapıcm ama ne yapsam bu akşam bilmiorum
Sırtım belim böbreklerim heryerim ağrıyor sankim yaa
bakıyım belki hasanpaşayı yaparımilkkez yapıcam için ya olmazsa diye düşündüm:26:senin paçanga tarifini alıyım bakıyım belki paçanga yaparım canım
geçmiş olsun canım dr da dediği gibi bol su içmen lazım okadar karınca nerden geliyo veyaneye geliyo acaba canımslm kızlar,
bugün epey geç kaldım internet yoktu iş yerinde :26:
Bende sabah hastaneye gittim sonuç almaya idrar yollarımdaki iltihap geçmemiş sonuçların nie düzelmio dedi doktorBen nerden bilim
Antibiyotik falan verdi göğüs temiz çıkmıştı ama bitkisel bi ilaç varmış onu verdi tekrar gitcem 15 gün sonra
ayrıca çok su içmelisin dedi. Orucu bırak demio adam direkt ama lütfen çok su iç dio sanırım bırakıcam yarına eşim de bu daha önemli
1,5 aydır sürekli hastaneye geliosun kan idrar artık tutma dedi.
Bu arada eltim hamileydi ya 7 haftalık aldırmışlar bebeği zaten riskliydi düşük yapması bekleniodu. Aradım ama kapalı tlf sanırım üzülmüştür yani
yarenaycım ablan hamileymiş hayırlı olsun darısı sana ve tüm isteyenlere olsun sağlıkla tabii.
Birde yemek olaylarına bugün erken başlamışsınız bende sahuru falan hatırlamıoum
mutfağımı karıncalar bastı geçe silikon alçı 2.30 kadar uğraştık sonra biraz gözleme bi bardak kola içip yattım eşim hala uğraşıodu bende çok uykusuzum.
Sabah kalktım her yer berbat tabii alçılar dökülmüş malzemelerin her biri bi yerde :95: Gidip temizlik yapcam malum yarın parti var
Iftara da yemeğim yok
150 gr pastırma ( ben sucuk kullandım pastırma ağır oluuor sıcakta)
150 gr kaşar rendesi
2 domates
2 biber
maydonoz
ölçüleri yufkana göre değiştrrebilirsin. 1 yufkayı 4 e böl.
Pastırmayı , biberi , domatesi 2-3 dk sotele soğuyunca içine kaşar rendesi ve maydonozu koy. Börekleri sigara böreği gibi sar. Sonada yağda kızart
bol arkadaş istedğimi kabul et :) bende bakıcm göbeğine
canım sen iç pilavı nasıl yapıyorusn? bazı kişiler ciğerli yapıyor da merak ettim?ezogelin çorbası yapıyım diyorum
iç pilav isteyip duruyolardı iç pilav yapıyım
bi et yemeği lazım ana yemek lazım
börek yapıyım
2 türde meze yapıyım yeter diyorum
Tatlıyıda hazır alıyım:13:
canım eşinin tüm ailesi İzmirde mi?biz de uzakta olduğumuzdan öyle bir derdimiz yok şuan. inşallah seneye başlayacak. biz geçtiğimiz pazar günü ablamları aldık yemeğe, gayet güzeldi. ama eşimin 8 kardeşi var ve bunların 5'i evli. önümüzdeki sene zor geçecek büyük ihtimalle. hoş aralarında tek ben çalışan olacağım için daha rahat olurum. bekar bir görümcem var, onunla aramız çok iyidir. yardım eder bana o. yemek yaptırmam ona, onlarla benim damak tadlarımız pek uymuyor ama sağolsun ne istesem yapar.
kızlar göbişimi çektim albümde:))
bu paçanga değil kii, sucuklu kaşarlı börek..150 gr pastırma ( ben sucuk kullandım pastırma ağır oluuor sıcakta)
150 gr kaşar rendesi
2 domates
2 biber
maydonoz
ölçüleri yufkana göre değiştrrebilirsin. 1 yufkayı 4 e böl.
pastırmayı , biberi , domatesi 2-3 dk sotele soğuyunca içine kaşar rendesi ve maydonozu koy. börekleri sigara böreği gibi sar. sonada yağda kızart
Bol arkadaş istedğimi kabul et :) bende bakıcm göbeğine
tuz serp biraz fayansına, gelmezler :26:tşk ederim canım
karıncalar bahçeden geliolar bizim apartman koyuşta gibi düşün salon odalor yüksekte ama mutfak bahçe zemininde gibi yüksek diil.
bahceden geliolar :95: ama yiyecek hiç bişi yokbana bile iftara yemek yok ki
o kadar kızıoum kuru fayansa nie geliosunuz defolup gidin die ilaçlıoum bu seferde ölüolar :26: mübarek gün günaha giroum
canım sen iç pilavı nasıl yapıyorusn? Bazı kişiler ciğerli yapıyor da merak ettim?
Canım eşinin tüm ailesi izmirde mi?
Bu paçanga değil kii, sucuklu kaşarlı börek..Paçanganın özelliği pastırmalı olması
Dilek geçmiş olsun canım ve hoşgeldin
ben de bol zeytin yağlı, kuş üzümlü, fıstıklı ve bol taze naneli yapıyorum etli denemedim de yemedim de hiçyok nigarım ben ciğerli yapmıyorum :76:kuş üzümü fıstıklı etli yapıyorumnefis oluyo tavsiye ederim:13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?