2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Ben geçen sene ( bi de ilk yanii) kendi annemleri çağırdım 4 kişi , e kaynanamları çağırmasam olmaz hem üst katta hemde beraber yiyoz ya ordanda 3 kişi, babaneleri çağırmasan olmaz dedik 2 kiş...bizde 2 kişi etti 11 kişi :86:

Ama çok kötü olmuştum...gözüm yataktaydı resmen yaa..ne ayıp

tepsini yağla zuzum (margarinle) sonra ince halkalar halinde kestiğin pattisleri ekle, tuzla harmanla (yoğurma usul usul karıştır)
sonra kremayı dök, yine karıştır.. fırına ver.. çıkarmaya 10-15 dk kala rendelenmiş kaşar serp.. bukadar zuzum, bence çok seveceksiniz yap mutlaka.. 1 minik paket krema alıyosun işte ))

Ben annemleri aldım sadece iftara. K.validem zaten bizimle olduğu için bişey yapmak gerekmiyor. Görümcemde bi kere bize yemeğe geldi eşi ile gelebilirler sadece. Onun dışında kimseyi çağırmıcaz çünkü geçen ramazan mahvolmuştum resmen her hafta sonu bi davet. Yeni gelindim bizi çağırıyorlardı mecburen bizde çağırıyorduk. Geçen k.validemin abisi aradı bizi unuttunuz falan diye. K.validem ben bi gün gelip sizde kalıcam dedi

napiyim nigarım yalanmı söyleyimdimi ama yadavet etmişin bide nazlanıyolar benimkileri davet ediyim hemen gelirlerevet zuzu ramazandan sonra git denize

çok sinirli şuan onlara karşı :18:

Dimmi yanarız:18:

sağol nigarım, son bişey ..toplam kaç dk duruyoki, son 10-15 dk dedin ya
çok rahat yemek yakarım da ondan şeyttim

napiyim nigarım yalanmı söyleyimdimi ama yadavet etmişin bide nazlanıyolar benimkileri davet ediyim hemen gelirlerevet zuzu ramazandan sonra git denize
canım k.validemin kayınvalidesi ( ) eşimin babannesi işte kalçasını kırmıştı ya, yatalak oldu gibi bişi :/ sadece oturabiliyo.. ama wc ye gidemiyo :18: 2 kızı 3 oğlu var herkes sırayla 1 ay bakıyo, sıra k.validemde onu bırakıp gelemiyolar ondan naz nşyaz değil yani onlar da hücum eder yoksa :18:

uff 11 kişii
k.validemler de genelde 8-9 kişi geldiği için ben de kendimi kalabalık misafire psikolojik olarak hazırlıyorum gelecekleri vakit, ama çok yorucu bişe yaa en iyisi parça parça almak

çok iyi demiş k.validen, ilk kez afferim ona
çok sinirli şuan onlara karşı :18:

Dimmi yanarız:18:

sağol nigarım, son bişey ..toplam kaç dk duruyoki, son 10-15 dk dedin ya
çok rahat yemek yakarım da ondan şeyttim
fırınla ve pişrdiğin kapla çok alakalı zuzum :26: borcamda daha ağır pişiyo, sen arada çatal batır,yumuşadılarsa pişmiştir, kaşarını at, azcık kızart..

hımm şimdi anladım canımbende kayınvaldemleri çağırmak zorundayım görümcemde burda mecbur çağırmam lzım sanırım bu pazar çağırırım:26:bizimle beraber 7 kişi yapıyoruz6-7 normal de 10-15 falan olunca istemem ya nasıl yetiştiriyim ne yaptığım servisten bişey anlarım ne yiyip içtiklerinden sonuçta insan evine gelen misafiri iyi ağırlamak istiyo..şimidi düşünce başladı bende pazar ne yapsam düşüncesi

hımm şimdi anladım canımbende kayınvaldemleri çağırmak zorundayım görümcemde burda mecbur çağırmam lzım sanırım bu pazar çağırırım:26:bizimle beraber 7 kişi yapıyoruz6-7 normal de 10-15 falan olunca istemem ya nasıl yetiştiriyim ne yaptığım servisten bişey anlarım ne yiyip içtiklerinden sonuçta insan evine gelen misafiri iyi ağırlamak istiyo..şimidi düşünce başladı bende pazar ne yapsam düşüncesi

çok iyi demiş k.validen, ilk kez afferim ona

Şimdi k.validemin çalıştığı yerin ustası ameliyat oldu yemekleri 1 aydır k.validem yapıyor dediki bana mutfaktan gına geldi ben sana yardım edemem. Bende dedim sahura kalkmak beni çok yoruyor o zaman kimseyi almayalım ben oraya giderim dedi. Geçen sene bana yemeklerde yardım ediyordu bu sene açık açık ben yardım edemem dedi. Yardım almadanda yaparım ama ben sultanahmete gitmek istiyorum bu haftasonu geçen sene hep erteledik misafirlerden en sonunda da ramazan bitti bu sene öyle geçsin istemiyorum

ayy neyseki öyle derdim yok ben kendimize zar zor yemek yapıyorum bide başkalarına mümkün değil..
kızlar ya benim göbeğim çok büyüdü sanki bugün inanamıyorum az yürüyorm nefesim kesiliyo valla..

ayy neyseki öyle derdim yok ben kendimize zar zor yemek yapıyorum bide başkalarına mümkün değil..
kızlar ya benim göbeğim çok büyüdü sanki bugün inanamıyorum az yürüyorm nefesim kesiliyo valla..

E şurda 97 günün kaldı doğal yani

normaldir canım, artık daha hızlı büyücek bebiş

hasanpaşa köftesi o işte, ebruşa yap dediğim..ben k.validemlere yapıcam bunu

biz de uzakta olduğumuzdan öyle bir derdimiz yok şuan. inşallah seneye başlayacak. biz geçtiğimiz pazar günü ablamları aldık yemeğe, gayet güzeldi. ama eşimin 8 kardeşi var ve bunların 5'i evli. önümüzdeki sene zor geçecek büyük ihtimalle. hoş aralarında tek ben çalışan olacağım için daha rahat olurum. bekar bir görümcem var, onunla aramız çok iyidir. yardım eder bana o. yemek yaptırmam ona, onlarla benim damak tadlarımız pek uymuyor ama sağolsun ne istesem yapar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…