tepsini yağla zuzum (margarinle) sonra ince halkalar halinde kestiğin pattisleri ekle, tuzla harmanla (yoğurmaBen hiç krema kullanmadım...ayrıca kremayı pişirmiyonuz dimmi...
Nekk pattislerle kremayı yoğuruyon atıyon fırına...son dklarda da kaşarmı rendeliyon..
Yapdır tuzdur katıyonmu krema haricinde
ay acıktım..
...
Iftara alırsam bende yapcam kremalı pattis
eşin gönül koyma şeysine girişmiş ama ramazana denk gelemsi kötü olmuş yaa, iftara gitseydiniz keşke :)
ben annemleri aldım, k.validemlere de söyledim "bu hafta olur belki, belki haftaya" felan diyolar, ay kendileri bilir ben davet ettim
UkelaaAma ben de aynen böyle düşünüyorum
Ramazanda çıbıldak dolaşılmaz, hele bikini ıhhhCehennemde yanarsınız
napiyim nigarım yalanmı söyleyimdimi ama ya davet etmişin bide nazlanıyolar benimkileri davet ediyim hemen gelirler evet zuzu ramazandan sonra git denize
tepsini yağla zuzum (margarinle) sonra ince halkalar halinde kestiğin pattisleri ekle, tuzla harmanla (yoğurmaUsul usul karıştır)
sonra kremayı dök, yine karıştır.. Fırına ver.. çıkarmaya 10-15 dk kala rendelenmiş kaşar serp.. Bukadar zuzum, bence çok seveceksiniz yap mutlaka.. 1 minik paket krema alıyosun işte))
canım k.validemin kayınvalidesi (napiyim nigarım yalanmı söyleyimdimi ama ya davet etmişin bide nazlanıyolar benimkileri davet ediyim hemen gelirler evet zuzu ramazandan sonra git denize
uff 11 kişiiBen geçen sene ( bi de ilk yanii) kendi annemleri çağırdım 4 kişi , e kaynanamları çağırmasam olmaz hem üst katta hemde beraber yiyoz ya ordanda 3 kişi, babaneleri çağırmasan olmaz dedik 2 kiş...bizde 2 kişi etti 11 kişi :86:
Ama çok kötü olmuştum...gözüm yataktaydı resmen yaa..ne ayıp
çok iyi demiş k.validen, ilk kez afferim onaBen annemleri aldım sadece iftara. K.validem zaten bizimle olduğu için bişey yapmak gerekmiyor. Görümcemde bi kere bize yemeğe geldi eşi ile gelebilirler sadece. Onun dışında kimseyi çağırmıcaz çünkü geçen ramazan mahvolmuştum resmen her hafta sonu bi davet. Yeni gelindim bizi çağırıyorlardı mecburen bizde çağırıyorduk. Geçen k.validemin abisi aradı bizi unuttunuz falan diye. K.validem ben bi gün gelip sizde kalıcam dedi
fırınla ve pişrdiğin kapla çok alakalı zuzum :26: borcamda daha ağır pişiyo, sen arada çatal batır,yumuşadılarsa pişmiştir, kaşarını at, azcık kızart..çok sinirli şuan onlara karşı :18:
Dimmi yanarız:18:
sağol nigarım, son bişey ..toplam kaç dk duruyoki, son 10-15 dk dedin ya
çok rahat yemek yakarım da ondan şeyttim
canım k.validemin kayınvalidesi () eşimin babannesi işte kalçasını kırmıştı ya, yatalak oldu gibi bişi :/ sadece oturabiliyo.. Ama wc ye gidemiyo :18: 2 kızı 3 oğlu var herkes sırayla 1 ay bakıyo, sıra k.validemde onu bırakıp gelemiyolar ondan naz nşyaz değil yani onlar da hücum eder yoksa :18:
Uff 11 kişii
K.validemler de genelde 8-9 kişi geldiği için ben de kendimi kalabalık misafire psikolojik olarak hazırlıyorum gelecekleri vakit, ama çok yorucu bişe yaaEn iyisi parça parça almak
canım k.validemin kayınvalidesi () eşimin babannesi işte kalçasını kırmıştı ya, yatalak oldu gibi bişi :/ sadece oturabiliyo.. Ama wc ye gidemiyo :18: 2 kızı 3 oğlu var herkes sırayla 1 ay bakıyo, sıra k.validemde onu bırakıp gelemiyolar ondan naz nşyaz değil yani onlar da hücum eder yoksa :18:
Uff 11 kişii
K.validemler de genelde 8-9 kişi geldiği için ben de kendimi kalabalık misafire psikolojik olarak hazırlıyorum gelecekleri vakit, ama çok yorucu bişe yaaEn iyisi parça parça almak
çok iyi demiş k.validen, ilk kez afferim ona
ayy neyseki öyle derdim yok ben kendimize zar zor yemek yapıyorum bide başkalarına mümkün değil..
kızlar ya benim göbeğim çok büyüdü sanki bugün inanamıyorum az yürüyorm nefesim kesiliyo valla..
normaldir canım, artık daha hızlı büyücek bebişayy neyseki öyle derdim yok ben kendimize zar zor yemek yapıyorum bide başkalarına mümkün değil..
kızlar ya benim göbeğim çok büyüdü sanki bugün inanamıyorum az yürüyorm nefesim kesiliyo valla..
hasanpaşa köftesi o işte, ebruşa yap dediğim..ben k.validemlere yapıcam bunu
kızlar koşun o konuyaa..bi açıklama gelmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?