ben de bol zeytin yağlı, kuş üzümlü, fıstıklı ve bol taze naneli yapıyorum etli denemedim de yemedim de hiç
ben de bol zeytin yağlı, kuş üzümlü, fıstıklı ve bol taze naneli yapıyorum etli denemedim de yemedim de hiç
canım çekirdek ailenin hepsi İzmir'de, zaten başka kimseye de gerek kalmıyor
hımm evet bir tutam da tarçın atıyorum ben, etli denim bi ara çinkim etsizini eşim yemiyo kendime yapıyorum tekgenelde iç pilav fıstıklı ve kuş üzümlü oluyo canım bide tarçın koyuyolar dışarda yediklerimde tarçında vardıben minik minik doğranmış et de koyuyorum dene bence süper oluyo :13:ben çıkıyorum :79:
çok saol nektar teşekkür ediyorum
üyeler "kötü içerik" butonuna basmış yöneticiler gelmiş başlığı kitlemişKızlar editör yazınca ismin altında onlarmı uyarı yapıyor merak ettim konularda??yani yasak durumlarda hemen uyarı yapan olmuş konularda?
ayrıca ikinci merakettiğim ayşehatunönal adında kişi nasıl bu isimde kullanabiliyor KK da gerçek olmayan kişi isimleri yasaktı galibaa sizce gerçek ihtimali varmıdır?? yani anlamadım ben.....takıldım bunlara işte...:44::44:
dilek geçmiş olsun tatlım. su çok önemli vücut için. oruç tutarken yaklaşık 16 saat susuz kalıyorsun, en doğru kararı tabii ki sen verirsin ama bence susuz bırakma vücudunu. ya orucu bırak yada iftardan sonra sürekli su iç.
ebuşum balın nasıl?
maşallahhnigar çekirdek aileyi sayayım mı sana? anne-baba, 9 çocuk, 4 gelin + 1 eski gelin, 2 damat, 13 torunama böyle olunca geniş aile oluyoruz değil mi???
hımm evet bir tutam da tarçın atıyorum ben, etli denim bi ara çinkim etsizini eşim yemiyo kendime yapıyorum tek
rica ediyorum
üyeler "kötü içerik" butonuna basmış yöneticiler gelmiş başlığı kitlemiş
Ayşehatunu uzaklaştırırlar zaten şimdi siteden
senden 1 yıl eskiyim ağustos 2009 üyesi :))teşekkürederim cnm merakımı giderdiğin içinbunları öğrenmek lazım sende baya eskilerdensin herhalde...
senden 1 yıl eskiyim ağustos 2009 üyesi :))
senden 1 yıl eskiyim ağustos 2009 üyesi :))
ayy kızlar rezilliğimi okuyunda gülün azcık..
şimdi göğüsteki kararmalardan falan konuşuluyo kasım annelerinde birirde dediki emdikçe rengi açılıyo ama bende bi an kocişler emdikçe açılıyo sandım
ayy ne rezilim yaa
ayy kızlar rezilliğimi okuyunda gülün azcık..
şimdi göğüsteki kararmalardan falan konuşuluyo kasım annelerinde birirde dediki emdikçe rengi açılıyo ama bende bi an kocişler emdikçe açılıyo sandım
ayy ne rezilim yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?