2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

canım çekirdek ailenin hepsi İzmir'de, zaten başka kimseye de gerek kalmıyor

ben de bol zeytin yağlı, kuş üzümlü, fıstıklı ve bol taze naneli yapıyorum etli denemedim de yemedim de hiç

genelde iç pilav fıstıklı ve kuş üzümlü oluyo canım bide tarçın koyuyolar dışarda yediklerimde tarçında vardıben minik minik doğranmış et de koyuyorum dene bence süper oluyo :13:ben çıkıyorum :79:

ben de bol zeytin yağlı, kuş üzümlü, fıstıklı ve bol taze naneli yapıyorum etli denemedim de yemedim de hiç

genelde iç pilav fıstıklı ve kuş üzümlü oluyo canım bide tarçın koyuyolar dışarda yediklerimde tarçında vardıben minik minik doğranmış et de koyuyorum dene bence süper oluyo :13:ben çıkıyorum :79:

Kızlar editör yazınca ismin altında onlarmı uyarı yapıyor merak ettim konularda??yani yasak durumlarda hemen uyarı yapan olmuş konularda?

ayrıca ikinci merakettiğim ayşehatunönal adında kişi nasıl bu isimde kullanabiliyor KK da gerçek olmayan kişi isimleri yasaktı galibaa sizce gerçek ihtimali varmıdır?? yani anlamadım ben.....takıldım bunlara işte...:44::44:

hımm evet bir tutam da tarçın atıyorum ben, etli denim bi ara çinkim etsizini eşim yemiyo kendime yapıyorum tek

çok saol nektar teşekkür ediyorum
rica ediyorum

üyeler "kötü içerik" butonuna basmış yöneticiler gelmiş başlığı kitlemiş
Ayşehatunu uzaklaştırırlar zaten şimdi siteden

teşekkür ederim canım sanırım artık bırakcam orucu çünkü hastalık eziyet oluo bana.

Kızlar konu fake çıktı

Çok sevindim valla

Nazsueda da bi arkadaşı vardı bende tıkladım o da yorum yazmıştı. Meğerse o tek arkadaşıda oymuş kendi kendine yorum yazmış

nigar çekirdek aileyi sayayım mı sana? anne-baba, 9 çocuk, 4 gelin + 1 eski gelin, 2 damat, 13 torun ama böyle olunca geniş aile oluyoruz değil mi???

Son düzenleme:
nigar çekirdek aileyi sayayım mı sana? anne-baba, 9 çocuk, 4 gelin + 1 eski gelin, 2 damat, 13 torun ama böyle olunca geniş aile oluyoruz değil mi???
maşallahh daha da çoğalıcak bu torun sayısı
kesinlikle geniş ailesiniz

çok acıktım bugün yaa
yemek derdim bitti, anneme gitcem
arıyo ne yapim canın ne çekiyo diye canım annecim benimmm

teşekkürederim cnm merakımı giderdiğin için bunları öğrenmek lazım sende baya eskilerdensin herhalde...

senden 1 yıl eskiyim ağustos 2009 üyesi :))

bakma 2010 olduğuma kesin bi halt görmüşümdürde üye olmuşlumdur hatrlamıyorum nasıl üye oldum biara mail gelmiş sitemi yenilenmiş bişey güncellenmiş gireyim şuraya dedim işte buradayım yoksa ben unutmuştum bile böyle bir siteye üye oldumu...bi halt bilmiyorum site hakkında öğrencez işte yavaş yavaş..Şu HALT KELİMESİNİDE PEK SEVERİM miray ne halt ediyosuyn da burda...

ayy kızlar rezilliğimi okuyunda gülün azcık..

şimdi göğüsteki kararmalardan falan konuşuluyo kasım annelerinde birirde dediki emdikçe rengi açılıyo ama bende bi an kocişler emdikçe açılıyo sandım
ayy ne rezilim yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…