2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

turkcellin sucu yok..sana veren kişinin..hat alınca kafa karışyor tabi
dolandırıcı:roflol:

şansa bak

dudaklarımda aşk kalbimde bir sızı her günüm gözyaşı her anım ah acı bekliyorum gelirmisin söyle ağlıyorum bile bile yanıyorum.. yine bana kalır senden çektiğim acı neden beni bulur bitmek bilmeyen sancı..

nasıl olsun canım yuvarlanıp gidiyoruz,dün deepfreeze'e kışlık için 3 pişirimlik bamya koydum,bu iş çok hoşuma gitti,1 kiloda taze fasulye almıştım köylü pazarından onuda koyucam,,pazar günüde almayı düşünüyorum,,çok zevkliii delikafadulden
bişeyler yaptıkça kendimi bişey sanmaya başladım,işe yarar hissediyorum

:roflol::roflol:

evet şaşıyosun bazen bunları yapan benmiyim diye dimi..bende oluyor öylekaydirigubbakcemile3

evet ya kızlar walla öyle

bende pazar günü annemleri iftara aldığımda onların memnun kaldığını görünce öyle hissetmştim
sanki kırk yıllık ev hanımı:)))))

asya herkesi gördük..bir seni göremedik şekerim..senide görelim artık..gelinliğini falan

kızlar dün kocişe meyve tabağı hazırladm pek bi hoşuna gitti
bi sevdi beni bi sevdi
amanda aman balım bana meyve mi getirmş ne güzelde olmuş tabakopuyorumnanaktan

çocuk gibi sevdi beni:asigim:

böyle yaşadıkça evliliği niye 2 sene beklemişiz diyoruz yaaa.cicim ayı falan diyolar ya hepsi boş biz nişanlıykende böyleydik ama evli olunca aynı evde olunca daha bi coşkuyla yaşıyosun aşkınıŞeniz

ya ben yemek yaptığıma şaşırmıyorum da,eşim kızılcık almış onun reçelini denicem,bu tür şeylere şaşıyorum
kızlar biz üç kardeşiz bir ablam bide abim var,ablam benden 6 yaş büyük abimde 7
annem yazları memlekete gider 1 ay kalırdı,ortaokuldan beri evde annem yokken yemekleri ben yapıyorum,o yüzden alışkınım,,
aşçı olmayı çok istemiştim ama eşimle tanışınca vazgeçtim,malum çalışma şartları biraz ağır,evlilikle birlikte yürütemeyeceğimi düşündüm..ama ilerde bunun gibi bişey yapmak isterdim..

alkisalkisalkisalkisalkisalkis

aynen kıs bizde cicim ayı kelimesine çok karşıyız..
tartışmalrımız zaten hep vardı..orjinaliz acısıyla tatlısıyla..aşkta degişen bişey yok..

biz hergün meyve yiyoruz kıs:roflol: hergün getiriyorum önüne...

paket puding alıyorum bakkaldan birde..diyorum ki evimiz var hala paket puding alıyoruz.
hala çoçuguz diyorum:roflol:
abur cuburu çok seviyoruzyerimseniben

günaydın

flaşım annemlerde işteki bilgisayrımda yok fotom:sm_confused:

bende yakında eklerimopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…