Günaydin Hanimlar;
Nasilsiniz umarim herkes iyidir.
Dün Dr. gittik 4D ultrasyonuna girdik ve oglumuzu gördük
dr. dedi %95 erkek testislerinigörüyorum.
ay aman hep arkasini döndü ellerini oynatiyor bir sekerdi ki yyerim ben onu
4 parmagini birden agzina soktu
önünü dönseydi daha iyiydi.
utanmıştır çocuk ne yapcen önünü görüpte tüüüü içerde bile rahat vermiyolar diyodur........darısı başıma allahım inşşalah sağlıklı doğurmayı nasip eder.
Günaydin Hanimlar;
Nasilsiniz umarim herkes iyidir.
Dün Dr. gittik 4D ultrasyonuna girdik ve oglumuzu gördük
dr. dedi %95 erkek testislerinigörüyorum.
ay aman hep arkasini döndü ellerini oynatiyor bir sekerdi ki yyerim ben onu
4 parmagini birden agzina soktu
önünü dönseydi daha iyiydi.
sinemmmm hayırlı olsun canım oğlunuz :)) isim var mıydı aklınızda? çin takvimine falan bakmış mıydın?
Tsk. canim cin takvimine bakmistik ama sinirda bir seydi kararsiz kalmistik
amann esim bir seviniyor ki görmeniz lazimdi aman yarabbim :) herkesi ariyor heyecandan bana diyor ne istiyorsun söyle alim sana dün ne istesem yapardi yani :))
isim valla Cinar ve Araz Diyorum da ben esim düsüncem diyor bakalim oda Beyaz istiyor isim
KIZ 3D DİYE GİTTİNİZ 4D YEMİ GİRDİNİZ....
SENİN OĞLAN PEK OBUR OLCAK HERALDE
MAŞALLAHHAYIRLI OLSUN OĞLANCIINIZ :))
çınar ismini bende seviyorum oğlum olursa mecbur çinar olacak kıza uyması için..
ay sorma ya ilk önce normal ultrasyon acti Dr esim deid biz 3D icin gelmistik Dr. arapdi cok sekerdi dedi durun bakicaz sirayla hepsinden bakti en sonda 4 boyutludan bakti ama resmi siyah verdi yine normalde renkli oluyor ten renginde ama ultrasyon yazicisi renkli degilmis.
amin canim amin Darisi basina ins.
valla göbeginide gördüm güldük baya bir ay allahim ultrasyon da da gülemiyorum tutuyorum kendimi gülünce oynuyor cocukda
Günaydın herkesedün iftara annemlerdeydim, serviste aradı gel patates kızartıcam diye
dayanamadım gittim 1: eve de geç geldim, star akademiyi izledim çok geç yattım :/ bugün en çok uykusuzum
kizin mi var ?
Ismi ney Kizinin ?
Sinemcim oğlun oluyormuş çok sevindim canım. Hadi hayırlı olsun
Bi kızımız bide oğlumuz olacak topiğimizde. bakalım sırada kim var :))Duraklama devrine geçtik sanki :))
:) canım inşallan kalan zamanı da sıkıntısız geçirip sağlıkla kolaylıkla doğumunu atlatırsın. Eşinden de bişiler iste tabi bu fırsatı kaçırma :)
isim olarak araz daha güzel bence.
Günaydın kızlaarrrr :)) Sinemcim gözün aydınn
gnydn kızlr,
sinemcim gözünaydın oğlunuz oluyomuş çok sevindm..[/QUOTE
Hepinize Tesekkürederim Kizlar
Güzel dileklerinizicin tsk.
tatile gidelim dedim ekimde Türkiyeye bakalim ucuz olursa gidicez antalya ya ins.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?