2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

utanmıştır çocuk ne yapcen önünü görüpte tüüüü içerde bile rahat vermiyolar diyodur........ darısı başıma allahım inşşalah sağlıklı doğurmayı nasip eder.

sinemmmm hayırlı olsun canım oğlunuz :)) isim var mıydı aklınızda? çin takvimine falan bakmış mıydın?

utanmıştır çocuk ne yapcen önünü görüpte tüüüü içerde bile rahat vermiyolar diyodur........ darısı başıma allahım inşşalah sağlıklı doğurmayı nasip eder.

tesekkürederim canim inan ki cok baska bir duygu insan bir tuhafoluyor inanamiyorsun icinde bir Cannin olduguna

KIZ 3D DİYE GİTTİNİZ 4D YEMİ GİRDİNİZ....

SENİN OĞLAN PEK OBUR OLCAK HERALDE

MAŞALLAH HAYIRLI OLSUN OĞLANCIINIZ :))

MAŞALLAH SİNEMCİM HADİ GÖZÜNÜZ AYDINTOPİĞİMİZDE 1 KIZ Bİ ERKEK BEBİK OLUYOİSİM DÜŞÜNDÜNÜZMÜ BAKİM:44:
NİGAR ACİLEN BU DURUMA DUR DEMEN LAZIM BEN RAMAZANDA KİLO VERDİMKAYSERİYE ZAYIF GİDİYİMKİ ORDAN DÖNÜŞTE ŞİŞMİŞ OLARAK GELİCEM İÇİN

sinemmmm hayırlı olsun canım oğlunuz :)) isim var mıydı aklınızda? çin takvimine falan bakmış mıydın?

Tsk. canim cin takvimine bakmistik ama sinirda bir seydi kararsiz kalmistik

amann esim bir seviniyor ki görmeniz lazimdi aman yarabbim :) herkesi ariyor heyecandan bana diyor ne istiyorsun söyle alim sana dün ne istesem yapardi yani :))

isim valla Cinar ve Araz Diyorum da ben esim düsüncem diyor bakalim oda Beyaz istiyor isim

BİŞEY İSTEMEDİN Mİ EH BE SİNEM...FIRSAT BU FIRSAT

ÇINAR GÜZEL...

ARAZ İSMİİ ANLAMI : Esenlik, Afiyet, Mutluluk;
Sel, Akıntı;
Soğuk, Serin;
Bir Ot Türü;
Belirti, İşaret, Alamet, İz, Bulgu;
Öz/Cevher Değil Nitelik, Özellik, Sıfat :26:

çınar ismini bende seviyorum oğlum olursa mecbur çinar olacak kıza uyması için..

BU DA BAŞKA Bİ SİTDEN ARAZ IN ANLAMI : İşâret, alâmet. * Tesâdüf, rast gelme. * Kaza. Felâket. Zâtî olmayan hâl ve keyfiyet.

KIZ 3D DİYE GİTTİNİZ 4D YEMİ GİRDİNİZ....

SENİN OĞLAN PEK OBUR OLCAK HERALDE

MAŞALLAH HAYIRLI OLSUN OĞLANCIINIZ :))

ay sorma ya ilk önce normal ultrasyon acti Dr esim deid biz 3D icin gelmistik Dr. arapdi cok sekerdi dedi durun bakicaz sirayla hepsinden bakti en sonda 4 boyutludan bakti ama resmi siyah verdi yine normalde renkli oluyor ten renginde ama ultrasyon yazicisi renkli degilmis.

amin canim amin Darisi basina ins.

valla göbeginide gördüm güldük baya bir ay allahim ultrasyon da da gülemiyorum tutuyorum kendimi gülünce oynuyor cocukda

günaydın kızlarrrr :)

yine uykulu bi güne başladım gece eşimde sahura kalkamadı uyanamamışız
bi sinir gitti işe.

bende dün akşam beşamel sosunu sıcak sütle yaptım gayet güzel oldu ama sürekli çırpma teliyle yavaş yavaş dökerek karıştırdım.
sos güzeldi ama makarna annemin yaptığı gibi olmadı yine de onun ki börek gibi lezzetli ve kalıp halinde oluo

o pudingli kurabiyeyi bende yapmak istioum.

ve ayrıca benimde iftara kayınvalidemleri çağırmam gerekiomuş eşim öle dio bende ben çalışıoum 19.30 gelioum 20.00 de zaten ezan okunuo nası hazırlancam dioum anlamıo
bu hft sonu da çalışıoum diğer haftasonuda zaten gitmiş oluouz tatile :)

:) canım inşallan kalan zamanı da sıkıntısız geçirip sağlıkla kolaylıkla doğumunu atlatırsın. Eşinden de bişiler iste tabi bu fırsatı kaçırma :)

isim olarak araz daha güzel bence.

Sinemcim oğlun oluyormuş çok sevindim canım. Hadi hayırlı olsun

Bi kızımız bide oğlumuz olacak topiğimizde. bakalım sırada kim var :))Duraklama devrine geçtik sanki :))

Günaydın herkese dün iftara annemlerdeydim, serviste aradı gel patates kızartıcam diye
dayanamadım gittim 1: eve de geç geldim, star akademiyi izledim çok geç yattım :/ bugün en çok uykusuzum

geç yattığına göre eşinle konuştun sanırım yada hiç konuşmadın. Son durumunuz nedir?

kizin mi var ?

Ismi ney Kizinin ?

kulağa çok hoş geliyor ama kzım yok malesef ben düşük yaptım ikizlerimi malesef 1.5 aylıktı...Neyse kızımda olacak oğlumda inş...hep oğlan olursa kızı bulana kadar devam kız delisi oldum çıktım çok seviyorum çocukları allahım inş.eylülde çalışmalara başlıcaz kocamı bir dize getireyim sıkıştrcam köşeye...

Sinemcim oğlun oluyormuş çok sevindim canım. Hadi hayırlı olsun

Bi kızımız bide oğlumuz olacak topiğimizde. bakalım sırada kim var :))Duraklama devrine geçtik sanki :))

:) canım inşallan kalan zamanı da sıkıntısız geçirip sağlıkla kolaylıkla doğumunu atlatırsın. Eşinden de bişiler iste tabi bu fırsatı kaçırma :)

isim olarak araz daha güzel bence.

Günaydın kızlaarrrr :)) Sinemcim gözün aydınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…