evet suyunu sonrdan söyledim canım az bişe koyuyorum baharatlarıda koyuyorum.. ben hep bu şekilde yaparım dışarda yediklerim bu şekildeydi canımcımayşee nasıl yemedin tantuni yaaa bak tembelim membelim ama tantuni kadar kolay yemekmi var kız git özdileğe eşinle orda polen tantuni var gözün önünde hazırlıyorlar nasıl oldunu gör fundanın verdiği tarif gibiyalnız yağı ve suyu unutmuş pişerken arada su döküyorsun cnm haaa baharatlarda var sumak ve toz biberde ekliyosun maydonoz falan filan sen git bi yeee beğenirse eşine yaparsın oldumu cicim..
hatay kebabı tabiiikisiBurda yok lavaşlardan fundam antalya fırınlarından nefret ediyorum...
ben aynen böyle yapıyorumaslında normalinde domates,biber falan atılmaz içine sadece biftek eti pişirirsin sonra ekmeğin içine domates,soğan,maydanoz koyar etide üzerine koyar sararsın gerçek tantuni böyle oluyo aslında:)memleketi mersin biliyosunuz tantuninin bizede 1 saat uzakta:)
Tantuni..... - RESİMLİ PASTA KEK KURABİYE ET YEMEKLERİ HAMURİSLERİ YAS PASTA SALATA CORBA POGACA BÖREK TATLI TARİFLERİ - Blogcu
DOMATESLER ÇİĞ OLUNCA GÜZEL OLMUYO BEN SEVMİYORUM
biz geçemiyorz daha o aşamaları, ben inatçıyım biraz küsüyorumaşıcaz umuyorum
bazen öyle çok didişiyoruz ki Hacivat ile Karagöz gibisiniz diyo geçen dedem bize
İşten neden ayrıldın canım? Bebek mi düşünüyosunuz?
Çok severim alman pastası
sana danışmadan keşke net bir karar almasaymış :26:
al canım sen de köz tavasını, çok sevdim ben
biberim var akşam közliycem yine.. o biberin kokusu tüme evi sarıyo ya közlenirken o kokuya da hastayım ben
Günaydın herkesee
Çok uykusuzum, eşimle konuştuk sahurdan sonra 5 i geçiyodu uyuduğumuzda
günaydin kizlar
nasilsininiz ??
ben çok seviyorumTantuni..... - RESİMLİ PASTA KEK KURABİYE ET YEMEKLERİ HAMURİSLERİ YAS PASTA SALATA CORBA POGACA BÖREK TATLI TARİFLERİ - Blogcu
DOMATESLER ÇİĞ OLUNCA GÜZEL OLMUYO BEN SEVMİYORUM
olan olmuş artık, değişmiycekevet bende bana danismasini isterdim Nektar ama benim istemedigimi bildigi icin sormamistir kesin
ya valla sinirden gece uyuyamadim saat 5 e geliyordu uyudugmda
ben çok seviyorumçiğ maydanoz felan süper oluyo
ama domates tarla domatesi olucak, lezzetli olucak
olan olmuş artık, değişmiycek
üzülme, bebişini de üzme
inş çok arkadaşlık etmez o adamla,konuşursun eşinin iyi bir anında..
bi pişmiş şeklinde yesen bidaha öyle yemezsin zatenben çok seviyorumçiğ maydanoz felan süper oluyo
ama domates tarla domatesi olucak, lezzetli olucak
Olan olmuş artık, değişmiycek
üzülme, bebişini de üzme
Inş çok arkadaşlık etmez o adamla,Konuşursun eşinin iyi bir anında..
istanbuldada mevlana diye bi yer var etli ekmek ve tantuni yapıyor sadece. Bak canım çekti kocişe diyim bi akşam götürsün beni. Evdede denerim. Pide ve lavaş yapan bi fırınımız var bizim. şu an tadilatta açılsın evdede denicem. Kremalı pattisten sonra tantuni meşhur oldu. Denemeyen kalmayacak
günaydın iyiyiz canım sen nasılsın??bebek nasıl
bende idare eder canim bebekde iyi canim tsk.
sinemcim isim konusuna karar verdinizmişuan tam olarak kaç aylık bebik
denemiycem çinkim öyle yaparsam et sote yemeğini lavaşa sarmış gibi hissedicembi pişmiş şeklinde yesen bidaha öyle yemezsin zaten
dene canım dene ama sen verdiğim tarif gibi dene öyle çok daha lezzetlimaydanoz ve soğanını sadece çiğden koyucaksan domates ve biberleri minik minik doğrayıp ete ekliyceksin
Kızlar 1 haftadır göğüslrim şiş, dolgun duruyo yanii...
Ay çok hoşuma gitti
denemiycem çinkim öyle yaparsam et sote yemeğini lavaşa sarmış gibi hissedicem
Ay inatlaşmayalım,Bolun dediği gibi herkesin damak tadı farklı işte
ARAZ İSMİNİ BEĞENDİM CANIMyok canimin ici daha tam karar veremedik.
Bakalim bende merak ediyorum ismi ne olucak kaynim diyor benim ismimi verin ben hayatta koymam ismi önder ben önder ismini sevmiyorum.
Zaten ailede olan isimleri koymaya karsiyim. Esime dedim dedi o saka yapiyor,
17 hafta 4 günlügüm canim
ama ben araz olmasini isterim..
deneme çok bilmişdenemiycem çinkim öyle yaparsam et sote yemeğini lavaşa sarmış gibi hissedicem
Ay inatlaşmayalım,Bolun dediği gibi herkesin damak tadı farklı işte
niyeki:26:kızlar 1 haftadır göğüslrim şiş, dolgun duruyo yanii...
Ay çok hoşuma gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?